RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (5.11.2013 14:20:32)

ana,draga,pisacu u autizmu..da ne remetim..mada je ovo ionako negativna tema,ali ajde..

Ognjenka -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (5.11.2013 14:32:18)

Ana, nisam bila odavno, od jula, jurim analize za VTO, samo se cujemo telefonom. Mozda uradim jos jednu IUI kod nje, da me ne boli glava.

Brankic, eto natovarila sam sebi na vrat i da se selim i da idem na VTO, sve u isto vreme. Jos je i mm promenio posao, i malo smo se preracunali. Dosta veca plata, ali je prvi ugovor na 6 meseci, pa smo izgubili kreditnu sposobnost. Onda gledamo da ostane nesto od stana, a ostalo da se pozajmimo. Ludo kod nas!
Pravo je cudo sto nisam na ovoj temi cesce[sm=smiley36.gif]
Ljubi Bozu!

Anci, ljubi Mareta!

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (5.11.2013 19:34:41)

daaaa, pocelo je...autobusi svaki put strajkuju kad ja moram na cas.

wivern -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (8.11.2013 11:19:45)

Pa da li je normalno da lekar ne zna sta treba da napise na uputu????
I posle im je mala plata...veliki broj njih, na zalost, jedino sto zna je da lupi pecat tako da za vecu platu i nisu... Moracu opet da menjam lekara...grrrrrrrrr [sm=zmeden2.gif]

milicicak -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (9.11.2013 8:49:30)

Sredina novembra a moje dete oteceno od ujeda komaraca :( celo leto nista a sad..... tufna do tufne :(

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (9.11.2013 14:29:46)

[sm=hudicek1.gif]
Doslg mi zlaova sa malom koja kaslje i pre dve nedelje je imala upalu pluci. kad sam rekla da ne ljubi F da ne razboli se naljutila se!!!
Kao pa nista mu nece biti!!!![sm=hudicek1.gif]

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (9.11.2013 23:18:59)

Zovem ženu u vezi neke porudžbine jer ističe zadnji dan roka i ona mi ladno kaže- a, pa nemamo, tek posle 25og. Ni da javi, ni ništa. E pa kad bude imala, ja neću hteti. Bezobrazluk.

Figaro88 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (11.11.2013 18:06:40)

MM me uzasno nervira[sm=hudicek1.gif]Nervira me kako jede,nervira me kad me nesto pita,nervira me sve.U poslednje vreme je skoro stalno kuci,na poslu ostane po tri-cetiri sata.Tv u sobi se pokvario i sad u dnevnoj po ceo dan gleda sport.I jos kuka kako se na poslu umori i nece da mi pomogne kad mi nesto treba[sm=smiley35.gif]Izludjuje me[sm=sad.gif]

NadaR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (16.11.2013 16:02:57)

Sad citam neki clanak i bas se iznervirah [sm=smiley19.gif]

Mladic ubio postara koji ga je godinama seksualno zlostavljao i osudjen je na 14godina zatvora .

To samo kod nas ima [sm=smiley19.gif]

World -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (17.11.2013 23:38:47)

Uzasno me nervira sto svi nadju za shodno da se zgrazavaju necim i da sole pamet. A ja se sve nesto nadjem u situaciji da se kao pravdam. Zaboga ljudi zivite svoj zivot i pustite me na miru. Bespotrebno skroz. [sm=hudicek1.gif]

little_one -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (18.11.2013 9:50:45)

IZVORNA PORUKA: World

Uzasno me nervira sto svi nadju za shodno da se zgrazavaju necim i da sole pamet. A ja se sve nesto nadjem u situaciji da se kao pravdam. Zaboga ljudi zivite svoj zivot i pustite me na miru. Bespotrebno skroz. [sm=hudicek1.gif]

KO je tebi drmao kavez [sm=smiley36.gif] Ma reci im u facu kad te nerviraju, tako je najbolje [sm=bravo.gif]

Mene nervira sto me trenutno situacija na poslu opet uznemirila, a necu na posao jos barem godinu dana...pa me nervira sto ne mogu da se distanciram od svega toga...podsjetise me juce na rodjendanu kako nam je situacija na poslu grozna [sm=smiley13.gif] I sad to ne mogu da izbijem iz glave i razmisljam kako da promijenim posao za godinu i po [sm=smiley36.gif]

smeško -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (18.11.2013 17:32:08)

Što volim ove pametnice koje uđu na temu, pročitaju post žene koja ima problem i samo prokomentarišu:,,Ma,biće to ok, ja sam super i nemam takve probleme''![sm=hudicek1.gif]

jole82 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (18.11.2013 17:35:21)

IZVORNA PORUKA: smeško

Što volim ove pametnice koje uđu na temu, pročitaju post žene koja ima problem i samo prokomentarišu:,,Ma,biće to ok, ja sam super i nemam takve probleme''![sm=hudicek1.gif]

Da, da [sm=smiley21.gif] ako ne možeš da pomogneš.... bolje ništa ne napisati, nego mlatiti praznu slamu..

viking -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (18.11.2013 22:48:50)

Haha, smeško, mislim da smo imale istu reakciju na isti post [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (19.11.2013 13:36:26)

Draga Svekrvo!
Poslusaj me jednom u zivotu i uradi kako ti kazem!!!!!!!!!!!!!!!!!

vikiveki -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (19.11.2013 14:18:58)

Ja sam sad puna negativne energije,stiglo pismo od osiguranja da nemam prava na naknadu,samo moja operacija nije na njihovoj listi[sm=hudicek1.gif] otišla na komisiju ,oni mi dali još samo 2 nedelje bolovanja,baš njih briga što ja na poslu moram da podižem decu

nata11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (19.11.2013 18:25:01)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Draga Svekrvo!
Poslusaj me jednom u zivotu i uradi kako ti kazem!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] klasika Ivanka

viktori -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (19.11.2013 18:33:26)

e ivanka i to i jos milion namenjenih mm-u
a danas dr nas poslala jer je bebi veci og (msm veci mu je od kad se rodio a sad je nasla da nas traumira) ulazim u ordinaciju neki mladjani dr me pita an sto ste vi dosli malo je falilo da mu kazem da se muvamo jbt samo sam se nasmejala i rekla pise na uputu... pritom kao on je ok za svaki slucaj uz, al termin 20.12. i sad vijamo provatne samo dve to rade i cene su od 12-14 hiljada
kako se lepo zaradjuje na nasoj deci i nasem strahu
pi***m sto sam iz ljubavi ostala ovde! izem ti ljubav kad sad razmisljam dal da se tripujem i dam te pare ili da verujem da je ok i cekam jbn decembra
p.s. jel moze ovoliko da se psuje na postu?!

jole82 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (19.11.2013 18:38:52)

viktori [sm=smiley31.gif] videla sam messagio..al ode dok sam ja dosla do kompa...
Pa stvarno nisam pametna..ja verujem da je sve ok...zato sto je tako bilo jos u trudnoci..do sad bi se manifestovalo na neki nacin da nesto nije u redu..al opet bez tog uz ne moze covek biti siguran...da je moje dete u pitanju radila bih prre..ne bih cekala decembar...a da je suma jeste i to poprilicna[sm=hudicek1.gif]..

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (19.11.2013 18:43:13)

mrzim pare!

isidora88 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (19.11.2013 20:06:03)

mrzim intesa banku [sm=smiley7.gif]
natezemo se vec mesec dana da nam izdaju potvrdu da je otplacen kredit, pa se setili neke kamate 120 hiljada dinara, kad nisam u nesvest pala, platili to i sad kao cekaju odobrrenje neko da bi nam zatvorili kredit(inace je mm bio zirant), ne znam koga pre da ubijem[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
papir na kom pise da je kredit zatvoren se placa, kao da bi dzabe nesto dali, skotine.
a hitno mi je da se sto pre to zavrsi jer cekamo da podnesemo zahtev za kredit za auto, a dok ovo sra*e ne resimo nista od auta, a mm ide na teren u sredu, odlepicu vise bez auta.
besna sam i ne brisite mi smajlije[sm=jezicek.gif]

Figaro88 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (21.11.2013 15:26:18)

Vec tri dana sam u totalnom haosu,ostavili smo celu platu jos pre nedelju dana u banci da bi obnovili dozvoljeni a njima treba sto godina da nadju deset minuta slobodno da mm podpise papire,Adrea se opet razbolela,brat se povredio na poslu,posvadjala sam se sa majkom,osecam kao da cu eksplodirati.....

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (21.11.2013 15:29:40)

Figaro [sm=smiley36.gif]

viktori -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (21.11.2013 15:37:46)

e Jole dok ja vidim sve poruke to dok n spava nocu ja kuckam a posle pozaboravljam sta i kad...lesica rr mi ej dala super link pa idemo u subotu. ub me nervoza da je moglo isla bih odmah al taj dr sto radi uz ima taj termin i petak kad nam tata radi pa nemamo kako da stignemo..

New Mom -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (21.11.2013 15:41:34)

Mm od januara 30% manja plata i bice iz 2 dela. A prvi ide na kredit tako da treba da zivimo sa manje od 20hiljada.
Moji nemaju mesecima da mi uplate doprinose tako da sad gubim pravo na overu zdravstvene a i necu imati porodiljsko (koje bi bilo 2 godine redovnih primanja).
Spala sam na to da cekam roditeljski dodatak da imam 2 nedelje za jelo ista.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>