Anoniman -> RE: Prevrće očima (23.2.2010 0:01:48)
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Ne gleda crtiće, prosto jer ima 8 meseci i ne ume da bilo šta gleda. Onako nekad zujači u tv ili mtv,a li bez neke pažnje. Nisam primetila neke pravilnosti u javljanju te aktivnosti. Primetila sam da se pre par dana počeo malo više maziti, ali ne mogu da nađem vezu između ove dve aktivnosti. A prevrće tako jedno 20-tak puta dnevno očima, u bilo koje doba, i dok ga hranim, i nosam, i dok se igra, i mazi... Sluđena sam.. danas je to ponavljao više puta.... Eugi, mislim da bi trebalo da pitas pedijatra sada i da ne cekas...Znam sto posto da je sve ok ali mislim da je bolje da pitas... ne znam...stvarno ne znam...mislila sam da mozda to radi kad nesto drugo radi..na primer, pominjala si da se mazi u poslednje vreme, da se trlja o tebe, da je mazniji...mislila sam da nije od uzivanja... ali ako to radi i ovako...bez veze.,..tokom dana...ne znam. Ajde ti lepo pitaj DR... Hoces da ti damo onaj broj HALO BEBE da pozoves da pitas...odmah sada.. ajde da googlamo...sad cu da idem da trazim.
|
|
|
|