RE: Prevrće očima (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Odgajanje

Poruka

enigmaa -> RE: Prevrće očima (25.2.2010 16:19:55)

Eugenija odradi sve sto ti doktori traze bar ces biti mirna i znati sta i kao.To je moj brat kao beba radio i moji se odmah alarmirali naravno i ispostavi se da je da mora da uzima terapiju.Posle godinu dana su mu je ukinuli i sve je bilo ok.Pio je antileptike a jedino sto je radio je to sa ocima,mada mama kaze da je to vise igranje oka nego prevrtanje.Nikad mu se to vise nije ponovilo a sad ima 24 godina,pozdrav.Nadam se da ce sve biti ok,ma mora da bude.

Unica -> RE: Prevrće očima (25.2.2010 19:15:14)

draga, nisam ni videla sta te je snaslo. ne znam sta bih ti rekla da ti bude lakse jer znam da brines. jedino ti mogu reci da poslusas lekare i da znas na cemu ste. nece ga muciti. otkloni sve sumnje.

molim te budi pozitivna, sad si i njemu potreba nasmejana da ne oseti tvoju uznemirenost. a ti si jaka i znam da to mozes.
verujem, najiskrenije da ce sve biti u redu. 

*Alexx* -> RE: Prevrće očima (25.2.2010 19:19:34)

Prevrtanje očima KLIK

Anck Su Nmaun -> RE: Oponašanje likova iz crtića (11.9.2014 17:30:39)

Daaa oponasaju Spajdermena (Tara) ponije - njacu sto me jako nervira i po ulici cak !

bubulence -> RE: Oponašanje likova iz crtića (11.9.2014 17:44:24)

Ema cesto oponasa likove iz crtaca, kada se igra obraca im se, sve se vrti oko Oktonauta... iz pocetka sam se plasila ali sam cula da to i nije lose jer joj razvija mastu.... sve dok je u granicama normale...

Žapkić -> RE: Oponašanje likova iz crtića (11.9.2014 19:47:01)

Tina ima periode kad se poistovećuje s alikovima iz crtaća. Uglavnom su ot izvodjenja nekih akrobacija.[sm=smiley36.gif]
Trenutno, već nekoliko dana "Priča" na "Mačećem" jeziku i sve što je pitam odgovara sa "Mjau, mjau, mjau", a onda kaže:"To znači........"[sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Oponašanje likova iz crtića (12.9.2014 6:50:03)

Moja D vec par dana peva pesmicu iz Pepa prase "Zvezdo, zvezdo dal si blizu il daleko dotacice tebe neko" i bas mi se svidja taj njen glasic naravno ona peva samo "žezdo, žezdo" al bas ubode melodiju[sm=smiley36.gif] a stalno imitira Dzordza tj kako kaze dinosaurus i onda ona grrrr i mlati rukama. [sm=smiley29.gif]

Ja se vec bojim da je ovisnik od Pepe, jer cim joj sve dosadi trazi Pa (Pepa)[sm=smiley13.gif]

big mum -> RE: Oponašanje likova iz crtića (12.9.2014 7:17:40)

Moja Sofka je počela gledati crtaće prije godinu dana i od tad glumi Winks vilu.Uživi se mala napravi scenu čak smo i krila kupili[sm=jezicek.gif]
Strahinja ne gleda crtane ali mali se ubi plešući[sm=zz_dance.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Oponašanje likova iz crtića (12.9.2014 7:19:16)

e da i moja obozava da igra, samo igra i jako je smesna [sm=sloncek.gif]

mila83 -> RE: Oponašanje likova iz crtića (7.3.2015 11:22:47)

Dok su bili bas mali,bilo je vise poistovecivanja i imitiranja,naravno ima toga i sada.Sin je neko vreme bio Nindza kornjaca,spajdermen,mornar Popaj...gusar...(gledao je Petra Pana) a cerka je u fazonu vila,sirena...mislim da je najveci uticaj imala Pepa prase,bilo je tu nekih pepinih navika i pesmica....i tako neke scene ili specificne pokrete,recenice su znali ponoviti [sm=smiley36.gif]
Sou zivi [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]