little_one -> RE: Primolut Nor (27.2.2010 13:32:56)
|
Nisam bila prisutna neko vrijeme, a vidim da je bilo jos poruka na ovu temu. Posto vidim da je bilo nekih nejasnoca evo da ponovo obrazlozim svoj slucaj. Prije 4 (cetiri) godine mi je prvi put ustanovljena amenoreja, i nakon izazivanja menstruacije, doktor je rekao da cu morati koristiti yasmin. Yasmin sam koristila 4 godine bez prekida, do novembra 2009 godine. Popila zadnju tablu, dobila i nisam nastavljala sa yasminom. U medjuvremenu, nemam pojma kad, sam zatrudnila a doktor je vidio trudnocu, rekao da je jako mala trudnoca. Napominjem da menstruaciju nisam imala od novembra, a s obzirom da je trudnoca bila mala, moguce je da je menst izostala, a da sam ja ipak ostala trudna. Nakon dve sedmice otkad sam saznala da sam trudna, otisla sam opet na pregled i doktor je rekao da trudnoce vise nema. Doktor kaze da to nije nista neobicno. Evo juce sam popila poslednju tableticu primolut nor, i sad cekam [sm=hudicek1.gif] . Dobila sam savjet od doktora da dodjem kad dobijem, jer ce mi prepisati novu kontracepciju narednih nekoliko mjeseci cisto da mozemo da odredimo vrijeme ovulacije. Tako da prije maja nema nista od planiranja bebice. Kako ce sve to da ide dalje jos uvijek ne znam, javim vam. Uglavnom, mogu misliti koliko je svima vama ovo konfuzno, kad se meni od svega ovoga vrti u glavi. Pozdrav i hvala sto pratite ovu temu.
|
|
|
|