crveno -> RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada ćete vi?" (10.9.2012 0:47:23)
|
Drage devojke, kroz isto prolazim već osam godina... Nas dvoje danas obeležili osam godina braka![image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] Prvi dan posle odmora dočekaše me istim pitanjem i prekornim tonom... Do nedavno, ta pitanja su me zbunjivala, rastuživala, bilo mi je neprijatno... Često se oboje osetimo izopštenim iz društva. Tog prvog radnog dana, posle opet neuspele borbe, nisam imala snage da budem fina, naprotiv. Nije mi bilo drago zbog takvog stava, ali osećaj je dobar. Pa zaboga, ako, ili kad zatrudnim, znaćete, videćete...nema potrebe bodriti me na taj način! Kolektiv ostade zatečen, a ja po prvi put osetih ponos i zadovoljstvo što sam ih dovela u situaciju u koju oni mene stavljaju već godinama, znajući kroz šta prolazimo...Hvala onima koji su od prvog dana uz mene, ti me, kad vratim film, nikad nisu pitali, već su vrlo brižljivo davali brojeve telefona doktora koji su imali uspeha ili me zabavljali pričama o iznenadnim trudnicama...Oni drugi me više ne pitaju, kao da im je neprijatno...Ne znam, možda i jeste, ali meni više nije! Dakle, glavu gore drage moje, i stavite do znanja svakome gde mu je mesto, a one koji su istinski uz vas, čuvajte!
|
|
|
|