Mali Potter -> RE: Priča o ljudima koje pitaju: "A kada ćete vi?" (10.3.2012 0:35:45)
|
Ovo me neodoljivo podseća na moju situaciju!! S tim što ja nikad nisam išla do kraja sa glumom, već su odustajali posle mog odgovora da nema ama baš ništa novo.. Mada ljudskoj gluposti nema kraja, tako da ima par slučajeva, konkretno jedna jetrva koja kad god dodje prvo me pomazi po stomaku (malo sam buckasta,pa ona verovatno konta da sam [sm=nosecka.gif]) i onda naravno sledi čuveno pitanje "A jel ima nešto novoooooo" Onda ja odgovorim, "Ima, da znaš kako sam se lepo najela za ručak, imali smo sarme prste da pojedeš!!" IZVORNA PORUKA: ALLEKS Evo jos jedne price : Kada smo suprug i ja resili da se uzmemo, svi su mi gledali u stomak misleci da se uzimamo zato sto sam ja u drugom stanju... "Cestitamo, a jel ima nesto novo"? A ja kazem "Ako me pitate da li sam u drugom stanju, nisam"! A onda oni opet "Ma ne ne ne, nismo mislili na to, nego onako..." A posto smo vec skoro dve godine u braku,a bebe nema, dusebriznici opet stupaju u akciju istim pitanjem... "Jel ima nesto novo?" Ja im onda ispricam sta sam sve radila prethodnih par dana... A oni nastavljaju i ako su sigurni da ti izbegavas da odgovoris na to pitanje "Ma pitamo te sta cekate vise"? - pri tome pogledom pokazuju na stomak.. Ja se onda namerno pravim da ne razumem sta me pitaju, samo da vidim dokle ce njihov bezobrazluk da ide...E kada dodjemo do konkretnog pitanje, ja se bas uvredim i kazem "Molim? Pitate me da li sam imala sex sa svojim muzem? Sram vas bilo...To IZVORNA PORUKA: detlic Odlican odgovor profesionalnoj zabadacici nosa u tudje stvari! Po principu: "Zaiskali ste - evo vam ga!! Obicno su to ljudi koji nemaju sadrzajan zivot, dosadno im je i onda "zabavu" traze u zivotima drugih ljudi. Ja imam drugi problem: moja okolina se "plasi" da cemo dobiti jos jedno dete, majka mi je rekla: "sad morate da se cuvate!!!" Sacuvaj me Boze! Deset godina se mucili da dobijemo prvo, a za drugo da se cuvamo!!! To je zloba i zavist, navikla sam! je intimna stva[/color]r!"...Onda se taj neko zacrveni, pa objasnjava kako nije to hteo da pita..." Ma uzas zivi, to je toliko primitivno da nema dalje... Isto kao kada devojku u godinama napadate kada ce da se uda, a od udvaraca ni traga, ni glasa...SAMO NAPRED DRUGARI, I POSTAVITE IH NA SVOJE MESTO...
|
|
|
|