Queen Lady -> RE: Te famozne viršle(hrenovke) (15.3.2018 12:52:58)
|
Ja do skoro nisam davala S virsle, mada izbegavamo. Vise gledamo da kupujemo ovo domace suvo meso. Pastetu je juce probao jer je video mene da jedem i rekao ukusno, ali je bukvalno dva zalogaja pojeo. Za pastete moram da nadjem neki recept, pa da pocnem da pravim kuci i da kupovne izbacim skroz iz upotrebe. Mozda cu da odem u off, ali moram da kazem nesto. Pre dve god smo bili na Kopaoniku sa prijateljima (razlika izmedju njihovog i naseg deteta 2 meseca). Ja ponela supu iz kesice (iako izbegavam da mu dajem, retko kad je kuvam, jednom u 3,4,meseca, ako bas zurim ili mi nije dobro, vise kuvam sa svezim povrcem). I kazem ja toj drugarici da sam ponela supu iz kesie (i iz razloga da se ne mlatim mnogo oko kuvanja), a ona ce na to da ne daje detetui supu iz kesice. A dorucak joj je dete pojelo celu pastetu (tad su nam deca imala oko 1.5 dana). Za rucak sarma (ponela ona od kuce). I kaze ona muzu, odvojoj joj kupus, nemoj slucajno da joj dajes kupus, ni ti ga ne jedes. Ja se zaprepastila. Nemam nista protiv roditelja koji daju deci pastetu (znam ih mnogo u okruzenju, iako ja mom ne dajem), ali da ne dajes detetu kupus i supu iz kesice koji su zdraviji milion puta od pastete i to sa takvim stavom je rekla muzu za kupus, kao da je najotrovnija stvar.
|
|
|
|