GRGA -> RE: Kucni budzet (25.7.2011 21:36:28)
|
Ja se ni ne sikiram.i nikada necu.............za struju i racune.... Veliki deo zivota smo bili jako siromasni,,,jela sam jogurt i hleb,televizor nisam imala,,,i dok su deca imala barbike ja sam prvu barbiku dobila za 21 rodjendan,,od rodjene sestre koja mi je obecala da ce kada bude zavrsila fakultet kupiti barbiku. Naravno kupila je samo sto sam tada imala 21 godinu!!! Pre par godina smo imala tako opasan udes da smo mogli svi izginuti,,a izvuklo nas je samo to sto je moj muz zaustavio kola da je vozio par metara dalje ispreturali bi se i bilo bi cudo.. Sada se lecimo od steriliteta i zelimo ostvariti svoju porodicu....Mnogo para dajemo na privatnike tj svaki dinar................................Nazalost jer je zdrvastvo van Beograda tako uradjeno da 80%analiza moras placati..... Majka mi je tezak psihicki bolesnik,koje mi je jako zao,ali koja mi tako utice i na zivot,,i stavra mi probleme... Tako da pored svega toga,,bas mi se j[sm=smiley35.gif] za racune....Ako dodje 3 hiljde dacu,,1500---
|
|
|
|