majathegreat -> RE: Kucni budzet (25.7.2011 10:00:59)
|
A ja mislim da kredit baš treba da služi za tako nešto što ne možeš da priuštiš inače. Ja nemam štek ni za hitne slučajeve, ali imam potraživanja, što poslovno, što privatno. Ako ni na to ne mogu da se oslonim, ono bar uvek imam prijatelje. Nemojte me pogrešno shvatiti, ja uopšte nisam od onih koji traže usluge, čak ni ne pamtim da li sam od nekog nešto ikad i tražila, a od mene konstantno ili pozajmljuju keš ili činim kojekakve druge usluge. Možda zato i nemam štek[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Inače, zbog toga smo i pozajmili od banke, a ne od prijatelja, jer ja ne volim da budem dužna drugom. Banka naprotiv se time bavi i ona zarađuje od mog duga i ja svoj dug platim i to debelo. Imamo različite prioritete i sve ja to poštujem, za dete uvek imamo sve, a muž i ja što se nas tiče ići ćemo otrcani, ali putovati ćemo svakako i provesti se bar par puta godišnje onako za sve pare. Primanja su nam solidna, radim privatno, pa kako koji mesec naplatim uslige tako imamo i para. Gledam da poplaćam račune, kredite na vreme, a i ako ne stignem, stisnuće se informatika koji mesec..
|
|
|
|