|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kucni budzet
5.2.2011 13:34:01   
SUPER MAMA
Nije ti losa ideja Crvenkapice.Mi imamo prostor i gde, pa ja i mm rekli smo sto da ne!!
Hrane se jedan put dnevno po 125 grama svaka koka pa isplati se bar mi tako mislimo.
Juce sam popizdela kada jedan tamo sto je pricao o jajima kao na zapadu jedno jaje je 0.25 euro centi a u srbiji 0.12 euro cnti, kao mala cena a ne pita se kakve plate imamo.Iznervirala sam se.
Zato danas odma smo pitali i narucili pre toga napravili obracun i bicu mirna.Plus znam sta jedu i kolko jedu uvek sveze, a imamo i one posebne kaveze, mnogo ranije moj svekar je cuvao.

Nadam se d anegresimouser posted image

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 576
5.2.2011 13:35:54   
Anoniman
Ne gresis zato sto imas malo dete i bar ces znati da jede sveza jaja...user posted image

(odgovor članu SUPER MAMA)
  Direktna veza do poruke: 577
5.2.2011 13:36:45   
NadaR

IZVORNA PORUKA: verolino

Ne gresis zato sto imas malo dete i bar ces znati da jede sveza jaja...user posted image

Bas sam ovo htjela napisati user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 578
5.2.2011 13:41:42   
SUPER MAMA
user posted image user posted image
Hvala vamuser posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 579
5.2.2011 13:43:09   
Anoniman
SM, da imam imalo dvorišta,sigruno bih imala koke, što zbog jaja, što zbog džigerice, jer moje dete već godinu dana ne jede džigericu, jer ne mogu da nabavim domaću. Manje mi je zlo da je ne jede nego da jede kupovnu. Tako da, samo napred, možeš da napraviš farmu koka nosilja pa da nama sa rr prodaješ jaja, ja bih prva kupilauser posted image

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 580
5.2.2011 13:45:14   
JMPM
Odlicna ideja SM! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 581
5.2.2011 13:49:03   
lenaa
IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA

Nije ti losa ideja Crvenkapice.Mi imamo prostor i gde, pa ja i mm rekli smo sto da ne!!
Hrane se jedan put dnevno po 125 grama svaka koka pa isplati se bar mi tako mislimo.
Juce sam popizdela kada jedan tamo sto je pricao o jajima kao na zapadu jedno jaje je 0.25 euro centi a u srbiji 0.12 euro cnti, kao mala cena a ne pita se kakve plate imamo.Iznervirala sam se.
Zato danas odma smo pitali i narucili pre toga napravili obracun i bicu mirna.Plus znam sta jedu i kolko jedu uvek sveze, a imamo i one posebne kaveze, mnogo ranije moj svekar je cuvao.

Nadam se d anegresimouser posted image

Super Mama svaka cas_t user posted image user posted image user posted image
a sto se tice jaja u Nemackoj i Austriji 10 jaja kostaju 1,39 e, znaci oko 13centi, ima cak i jeftinije ali to su jaja od onih koka koje su samo u kavezu, jedino su u Svajcu skuplja dosta.

Direktna veza do poruke: 582
5.2.2011 13:57:24   
SUPER MAMA

IZVORNA PORUKA: Nedja

SM, da imam imalo dvorišta,sigruno bih imala koke, što zbog jaja, što zbog džigerice, jer moje dete već godinu dana ne jede džigericu, jer ne mogu da nabavim domaću. Manje mi je zlo da je ne jede nego da jede kupovnu. Tako da, samo napred, možeš da napraviš farmu koka nosilja pa da nama sa rr prodaješ jaja, ja bih prva kupilauser posted image

Da se razumemo ove su one koke u kavezu ali hranis ih kako ti elis ili cist kukuruz ili mesano sve zavisi kolko jaja hoces da snesu.
Mi smo odlucili mesano da bih dobili onu cifru gore sto sma pisala.
A sto se tice dzigerica i to imamo domace zato sto kao sto sma vec rekla cuvamo dva puta po 50 pilica za tovanje godisnje i imamo domace pilece meso koje nije na cistom koncentratom a i dzjigericu.
Znam da neko ce bar pomisliti sta ce ti to?
Ali nas ne mrzi da radimo.Do duse vise mm ali ja mu pomazem.
Secam se zadnje pilice koje su se okupali prvi dan u one posebne za vodu ne znam kako se zovu pa smo morali ja i mm svih 50 d aih osusimo i sta ces fenirali smo ih kuci, i spasli smo ih.
A sada ih jedemouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 583
5.2.2011 13:59:29   
JMPM
Kakvi ste zlobnici,jedete pilice koje ste susili fenom user posted image  user posted image

Direktna veza do poruke: 584
5.2.2011 14:02:37   
Crvenkapa85
mi smo proslo leto drzali pilice,ne da se isplati nego milina

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 585
5.2.2011 14:14:38   
Brand new mama
Super ideja,mi smo se tako izdrzavali,kad smo izbjegli(mada je trebalo snimati moju mamu i mene kad smo prvi put klali pilice-mislim da je nama bilo teze nego njimauser posted image ) Isplatice vam se sigurno,a i dobicete meso i jaja kojim znate porijeklo.Moram ja malo da pametujem-u Njemackoj je 10 jaja 1,39,ali ne iz kaveza jer je ovdje zabranjeno drzanje u kavezima,vec moraju da trckaraju,a ona koja imaju malo vise slobode- 1,59 eura.Bio jaja su 2,5 eura,ali bas imaju rigorozne uslove drzanja(bez dioxinauser posted image

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 586
5.2.2011 14:19:35   
Olga75
SM user posted image user posted image user posted image za kokice , ja sma narucila 10 domacih koka , onih trkacica , kad mogu komsije da drza po 50 golubova mogu i ja deset koka user posted image
Dvoriste je zakon i iz njega uvek mozes nesto da izvuces , prosle godine sam imala bas lepe hrizanteme i sve sam rasprodala iz kuce user posted image   . Nije neka para ali smo kupili zvercici jaknicu

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 587
5.2.2011 14:24:19   
SUPER MAMA
ja sma narucila 10 domacih koka , onih trkacica , kad mogu komsije da drza po 50 golubova mogu i ja deset koka 

user posted image user posted image user posted image user posted image
Olga al si me nasmejala za ove koke trkaciceuser posted image user posted image
Mi smo narucili one u kavezu ne smem napolje jer nemamo jos ograde inace bi ih jurila po komsilukuuser posted image user posted image

Vidi bolje koke nego golubove bar imas jajauser posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 588
5.2.2011 14:26:42   
Olga75
Mi imamo dosta veliko dvoriste i pregradjeno je , cak ima i mali kokosinjac , pa sam resila spavanje koka , bila mi je malo dilema ko ce da ih pokolje kad dodje vreme ali se moja mama dobrovoljno javila , ona nema nikakvih problema sa tim i jos ce dolaziti da ih hrani i daje im vode kad sam na poslu tako da bice na jesen prave domace supiceee user posted image user posted image user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 589
5.2.2011 14:29:32   
SUPER MAMA

IZVORNA PORUKA: JMPM

Kakvi ste zlobnici,jedete pilice koje ste susili fenom user posted image  user posted image

Pa morali smo da ih spasemo sta ces dva fena plus grejalicauser posted image user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 590
5.2.2011 14:33:00   
SUPER MAMA
Kod nas svekrva kolje mm i dever cerupaju ja tranziram meso.user posted image

Direktna veza do poruke: 591
24.3.2011 14:55:03   
isidora88
gde je najpovoljnije uzimati hranu u novom sadu? hipermarket(merkator), tempo, univer, rodic,tus...

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 592
24.3.2011 14:57:45   
Anoniman
Uzimala sam naizmenično neko vreme u rodiću i tempu, i onda upoređivala cene. Ono što ja kupujem, je sve jeftinije u rodiću, ali hipermarketu. Ako odeš sa spiskom i ne kupuješ stvari koje ti ne trebaju (što i nije baš lako pored toliko iskušenja), meni je nejisplativiji rodić.Plus, deset_ posto popusta subotom i nedeljom, što je super.

< Poruku je uredio Nedja RR -- 24.3.2011 14:58:11 >

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 593
24.3.2011 15:06:12   
isidora88
jel tih 10 % popusta obracunavaju na kasi ili on vazi samo za neke artikle?
znaci da li ako kupim sve za kucu (hrana,hemija,kozmetika) dobijam taj popust na ukupan iznos racuna ili samo ako kupujem odredjene stvari?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 594
24.3.2011 15:07:06   
Ana RR
Isidora, popust je na celokupan račun (tako je barem u BG).

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 595
24.3.2011 15:13:04   
isidora88
hvala nedjo i ana user posted image
mogla bih onda u nabavku za vikend user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 596
24.3.2011 15:17:00   
MarijaBg
I ja vikendom idem u Rodic u nabavku. Moram samo da napomenem sta sam primetila . proizvodi koji su na akciji, nemaju onih dodatnih 10 posto popusta na kasi

Direktna veza do poruke: 597
24.3.2011 15:21:26   
Anoniman
Da, i u NS je popust na celokupan račun, i proizvodi koji su na akciji nemaju popust.
Ali pazi-pelene ako su 1600 (lupila sam) to ti je 160 dinara manje, nije to mala stvar, pogotovo ako odeš jednom u dve nedelje i pokupuješ sve što možeš. Jako se isplati.
Mi smo u Rodiću uzeli i veš mašinu. Bila je jeftinija čak i od iste takve iz novela, plus oko 3.500 popusta...pa sedalicu za auto...ma meni je Rodić zakonuser posted image

(odgovor članu MarijaBg)
  Direktna veza do poruke: 598
24.3.2011 15:25:01   
MarijaBg
Potpisujem... Ja svaki drugi vikend potrosim po 6-7 hiljada, znaci ustedim 10 posto, a u odnosu na kupovinu u recimo Maxiju ili malim prodavnicama i do 30 posto... Jbg, ekonomista sam, profesionalna deformacija user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 599
24.3.2011 15:26:08   
Anoniman
Super stvar kod rodića je Pika kartica . Mi smo uzeli neke stvari na 12 meseci bez kamate - plaćali Pika karticom , i super se isplati . Recimo , plazma TV koji je oko 55 000 , dobiješ 10% popusta pa mu je cena onda 50 000 , i na 12 rata ... Super isplativo . Nema šanse da bi poljunula 50 000 odjednom .

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here