|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kucni budzet
12.7.2010 12:31:44   
Rivana
Ja ne znam kako da ustedim kad nemam sta da ustedim.

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 326
12.7.2010 12:32:23   
dacca
Ma strasno, ovdje te kod nas niko ne pita imas li, nego moras da imas. Najteze mi je kad treba da idem na svadbu ili babine, to mi je mucenje. Babine me u prosjeku kostaju 50 eura na kolijevku, robica o 30 eura i flasa viskija. Nekih stotinak eura.

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 327
12.7.2010 12:39:02   
Rivana

IZVORNA PORUKA: dacca

Ma strasno, ovdje te kod nas niko ne pita imas li, nego moras da imas. Najteze mi je kad treba da idem na svadbu ili babine, to mi je mucenje. Babine me u prosjeku kostaju 50 eura na kolijevku, robica o 30 eura i flasa viskija. Nekih stotinak eura.

Uzas, a niko ne razume da nemas.

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 328
12.7.2010 12:41:13   
buhla
ja sam najgora od sve dece! ja vodim evidenciju o racunima koji se placaju, ali kad je kupovina u pitanju, tj hrana tu sam najgora. ja nemam pojma sta koliko kosta. ja napravim spisak kad krenem u prodavnicu, pogotovo kad idem u neki megamarket, ali se obicno vratim sa deset stvari vise! ali cu uskoro sve to morati da menjam, jer imamo kreditkoji pocinje da se odbija od sledeceg meseca! user posted image

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 329
12.7.2010 12:42:21   
dacca
ako kupis robicu nekih tridesetak-cetrdesetak eura poneses viski i das ne daj boze 20 eura , to je sramota. Svi ce da pricaju,user posted image user posted image user posted image
e da, a nisam rekla da se kod nas cijeni samo italijanska roba, a to tursko i Todor (neke majke je ne priznaju) yamjerate se!

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 330
12.7.2010 12:42:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: buhla

ja sam najgora od sve dece! ja vodim evidenciju o racunima koji se placaju, ali kad je kupovina u pitanju, tj hrana tu sam najgora. ja nemam pojma sta koliko kosta. ja napravim spisak kad krenem u prodavnicu, pogotovo kad idem u neki megamarket, ali se obicno vratim sa deset stvari vise! ali cu uskoro sve to morati da menjam, jer imamo kreditkoji pocinje da se odbija od sledeceg meseca! user posted image

kaki kredit, Buhlic?

(odgovor članu buhla)
  Direktna veza do poruke: 331
12.7.2010 12:47:34   
buhla
Trinny... mm uzeo tamo kredit da podigne kucu (kuca je podignuta ostali radovi unutra - struja, voda, krecenje) a ja podizem kredit da opremimo kucu! user posted image

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 332
12.7.2010 12:48:36   
Rivana
krediti ubijaju najvise a bez njih se ne moze, najgori su stambeni a ja imam bas taj user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 333
12.7.2010 12:51:13   
Mimče

Trinny... mm uzeo tamo kredit da podigne kucu (kuca je podignuta ostali radovi unutra - struja, voda, krecenje) a ja podizem kredit da opremimo kucu! user posted image

Buhlice a gde zidate kucu tamo ili ovdi
p.s. slika je preslatka Pavlence dusa mala nasmejanauser posted image

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 334
12.7.2010 12:52:15   
Anoniman
Rivana , koliko god bio težak - samo hrabro , imaćeš nešto SVOJE !! Mi još uvek nismo hrabri da se odlučimo na taj potez , a i čekam njegove da vidim hoće li ispasti skotovi ili ćemo ipak dobiti krov nad glavom...

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 335
12.7.2010 12:52:30   
Mimče
IZVORNA PORUKA: Rivana

krediti ubijaju najvise a bez njih se ne moze, najgori su stambeni a ja imam bas taj user posted image

jao zene ja iovako ne znam kud cu a kamoli sa kreditom

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 336
12.7.2010 12:55:11   
Rivana

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Rivana , koliko god bio težak - samo hrabro , imaćeš nešto SVOJE !! Mi još uvek nismo hrabri da se odlučimo na taj potez , a i čekam njegove da vidim hoće li ispasti skotovi ili ćemo ipak dobiti krov nad glavom...

jooooj na 30 godina kredit u oktobru ce biti dve godine kako ga otplacujemo. Poceli smo sa 16.000,00 ali kao euro divlja sad smo stigli do 22.000,00 i nesto. Ali to je bio jedini nacin da dodjemo do stana.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 337
12.7.2010 13:03:18   
buhla
IZVORNA PORUKA: Mimče

Buhlice a gde zidate kucu tamo ili ovdi
p.s. slika je preslatka Pavlence dusa mala nasmejanauser posted image

tamo user posted image

hvala! user posted image

Dušan Radović

(odgovor članu Mimče)
Direktna veza do poruke: 338
12.7.2010 13:13:29   
lanajelena
ako nekom treba stan mm radi u nekretninama,da se poboljsa malo i nas kucni budzet user posted image

jako je tesko raspravljati na ovu temu i zao mi je sto je bebi napustila forum zbog toga...plate su svuda razlicite,cene su svuda razlicite tako da nekog pravila nema,mi na primer kupujemo garderobu u Nisu jer je duplo jeftinije(to znam  nikad necu prezaliti cipele jer sam tamo mogla kupiti dva para)...sad kad smo bili kupila sam Lani majicu 220 din,juce u merkatoru ista takva majica 350din...kod nas je karta autobuska 40 din,tamo 20 i plus trudnice ne placaju,secam se pre nekoliko godina kad je u Nisu kablovska bila 280 din a kod nas je uveliko bila 750 i milion drugih stvari

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 339
12.7.2010 13:22:11   
Anoniman
joj, Buhlic, znam da ti se nesto ne mili taj kredit, jel?

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 340
12.7.2010 13:24:49   
Mari86
Nasi racuni za ovaj mesec
2500 hiljade struja,
1000 telefon od toga smo najmanje razgovarali sve porezi
880 kablovska
1000 internet
1500 voda
250 smece

to je oko 7000 hiljada ako se ne varam user posted image   a gorivo najavili poskupljene na 123 dinara!!!!
Pa stvarno..a treba da ustedim za vantelesnu za razne analize i sirupe i lekove user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 341
12.7.2010 13:26:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mari86
a gorivo najavili poskupljene na 123 dinara!!!!

zezas?!?!?

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 342
12.7.2010 13:29:53   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Trinny

IZVORNA PORUKA: Mari86
a gorivo najavili poskupljene na 123 dinara!!!!

zezas?!?!?

Ne bilo je na vestima user posted image
A i struja koliko ono 60 posto ali vlada izgleda nece odobriti user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 343
12.7.2010 13:31:29   
buhla
IZVORNA PORUKA: Trinny

joj, Buhlic, znam da ti se nesto ne mili taj kredit, jel?

nikako! user posted image

Dušan Radović

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 344
12.7.2010 13:31:50   
LillyT
Ugradnja plina je naj resenje za one koji se bas voze. Mi smo za 6 meseci prevalili 10000km, doduse plin smo ugradili pre koji mesec i usteda je velika.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 345
12.7.2010 13:31:57   
Anoniman
e jbt, kad moram da psujem, u pm nek se nose!!!
struju su najavili od 35-40% sigurno poskupljuje, i jos kao po njima oni su malo zakasnili, jer su trebali od 1 jula da je vec poskupe! je..m im sve! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 346
12.7.2010 13:33:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: LillyT

Ugradnja plina je naj resenje za one koji se bas voze. Mi smo za 6 meseci prevalili 10000km, doduse plin smo ugradili pre koji mesec i usteda je velika.

Lillyt, mi nikako da se nakanemo na tu stavku, a sigurna sam da bi nam se ustedelo definitivno! Elem, to je negde oko 200 evra, jel?

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 347
12.7.2010 13:34:07   
Anoniman
Sad me Mari naterala da se i ja preračunam :

5400 informatika
2100 kablovsa + internet
1000 fixni
2000 struja
1000 mobilni
3000 rata za klimu (ček)
================
14 500 !!!!!!!!
+
15 000 KIRIJA
================
29 500 !!!!!!!

Nije mi dobro ... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 348
12.7.2010 13:36:50   
mihi
Joj Ivana i ja isto mislim da će ovde teško biti bolje plate stoje,  a evro šiba gore i sve cene su vezane za evro!

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 349
12.7.2010 13:37:14   
LillyT
Trinny, ne znam sta vozite, ali nije 200 evra. Sve zavisi od tipa motora i da li cete kod ovlascenih ili kod tako nekoga. Nas je izneo 720 ali je italijanski i imamo neki motor bla, bla, bla...

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here