|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kucni budzet
9.7.2010 13:19:29   
gagana83
I mi smo tako prethodnih godina,ali zato je ove godine dosla beba,pa smo kupili auto,menjali kuhinju....tako da nam je za letovanje ostalo samo toliko da uplatimo aranzman.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu ksenija81)
Direktna veza do poruke: 301
9.7.2010 13:22:55   
gagana83
IZVORNA PORUKA: gagana83

IZVORNA PORUKA: lanajelena

nisam bas u toku o cemu ste diskutovale,krenula sam da citam pa mi je ovo prvo upalo za oko...proseci se stvarno dosta razlikuju,ali podjimo od hleba koji bi trebalo da bude najjeftiniji u Vojvodini,u Leskovcu moze da se nadje cak i nize od 10 din u Nisu ga ima za 20 ili 25 din a u NS ja bar ne znam da moze da se nadje ispod 38 din...tako da sve dodje na isto

Kod nas je 35 dinara.

Zapravo to mu je cena od pre 3 meseca,sad ne znam posto ni mm ni ja ne jedemo hleb vec duze vremeuser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 302
9.7.2010 13:24:28   
simke
Kako preguram svaki mesec je misterija za meneuser posted image Kućni budžet trenutno mi je 23.000 din.Info stan 8.000,struja 2.500,telefon 1000,kablovska+net 2200,ostane mi mizernih 10.000 za ceo mesecuser posted image Srećom  smo kupili i zaklali svinjče,pa ne moram kupovati meso.user posted image Bem ti krizuuser posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 303
9.7.2010 13:26:19   
simke

IZVORNA PORUKA: lanajelena

nisam bas u toku o cemu ste diskutovale,krenula sam da citam pa mi je ovo prvo upalo za oko...proseci se stvarno dosta razlikuju,ali podjimo od hleba koji bi trebalo da bude najjeftiniji u Vojvodini,u Leskovcu moze da se nadje cak i nize od 10 din u Nisu ga ima za 20 ili 25 din a u NS ja bar ne znam da moze da se nadje ispod 38 din...tako da sve dodje na isto

Kod nas je 35 dinara.

Zapravo to mu je cena od pre 3 meseca,sad ne znam posto ni mm ni ja ne jedemo hleb vec duze vremeuser posted image

U NS je 35 din.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 304
9.7.2010 13:42:29   
lanajelena
nas kucni budzet varira svakog meseca...ja primam fiksno 30000,mm radi u nekretninama tako da dobija procenat od prodaje pa smo nekad na ivici siromastva a nekad lepo zivimo i jako se radujemo decijem i roditeljskom dodatku(sto sam bezobrazna),za decu uvek imamo i dajemo im najbolje a mi smo propali sa garderobom nacisto...nadamo se boljem

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 305
9.7.2010 13:52:40   
Anoniman
Recimo - sok.
Kod nas u kući može da se desi da nam fali nešto važnije ali soka (kupovnog Next, Nectar..) uvek ima ... !
Popizdela sam više od toga da se nakon odlaska u market kupi više litara soka nego ulja ili šećera...(Coca Cola i piz*** od kojih mi de diže kosa na glavi!)
Tako da ove godine, svekar bere kajsije (ogromno drvo u dvorištu koje je rodilo samo tako!)
kupujem šećer, limuntus i konzervans i pravim sok od kajsija (sirup).
Džem ću takođe da napravim.
user posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 306
9.7.2010 17:19:41   
LillyT
KLIK

Nemam komentar
Secam se kada smo bili studenti, skupilo se par nas, i pocnemo pricu o stednji. Naravno, posle nekog vremena, krenemo sa preterivanjem i zakljucimo da se moze na hrani ustedeti tako sto ides da das krv pa dobijes sendvic user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 307
12.7.2010 11:24:47   
Anoniman
Ja sam ovog meseca uradila jednu nadam se pametnu stvar : kad smo dobili novce - kupila sam dooosta mesa (svežeg) , podelila ga u menje kesice i zamrz(E)la user posted image . Malo koke , malo gude , malo ostalog , malo mlevenog , malo tako toga . Mama mi uobičajeno napravila nekih špecija koje sam takođe zaledila i samo vadim već spremljeno . Evo , već je polovina meseca a meni friz još pun . Pa sam srećna user posted image . Valjda preguramo do prvog user posted image

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 308
12.7.2010 11:28:45   
Anoniman
Bubo, svaka cast, i ja sad cekam da primimo platu pa da napunim zamrzivac mesom! Ima li neko ideju gde je sad meso najpovoljnije?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 309
12.7.2010 11:31:12   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Trinny

Bubo, svaka cast, i ja sad cekam da primimo platu pa da napunim zamrzivac mesom! Ima li neko ideju gde je sad meso najpovoljnije?

Ja mislim mozda u idei, tamo uvek ima neke akcije neki popusti treba videti nisam sigurna nista vise nije povoljno user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 310
12.7.2010 11:35:02   
Anoniman
ma znam, znam da nije, pa bas zato gledam gde je najjeftinije meso... ne mogu vise da uhvatim kad su gde akcije mesa... user posted image

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 311
12.7.2010 11:37:09   
Anoniman
Ja više nemam pojma ... Ne gledam cenu jer je slično uglavnom , ovde idem u Tuš market jer mi je najbliži , a i imam dva čika - mesara koji se uvek raspilave na moj stomačić i izaberu mi najlepše meso , i stvarno se iskreno obraduju kad me vide user posted image . Sve mi lepo iseckaju ,pokažu , pitaju : "Je l' dobro?" Ovi drugi u Maxiju ili sl. ne znaju gde im je dupe a gde glava , uvek je neka gužva ,tutnu ti bilo šta , ali ove moje čike - JOK . Bravo za njih !!!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 312
12.7.2010 11:46:09   
Anoniman

Podaci su stari 4 godine ali nista novije nisam nasla

- Niš (Južna Srbija) - 19.000
- Surčin (Beograd) - 38.000
- Stari Grad (Beograd) - 32.000
- Novi Beograd (Beograd) - 32.300
- Vračar (Beograd) - 32.300
- Apatin (Vojvodina) - 31.000
- Bela Palanka (Južna Srbija) - 7.000
- Blace (Južna Srbija) - 9.000
- Svrljig (Južna Srbija) - 8.000
- Kuršumlija (Južna Srbija) - 9.000
 IZVOR

Ima li smisla dalje diskutovati?

Ok, ovo su prosečne plate, i od pre 4 god su...
Biću slobodna da kopiram ovde deo iz mogu upitnika za master... Neko je napisao na nekoj prethodnih stranica da ne poznaje nikoga sa ovako visokim primanjima... majku mu, žene, što mi niste onda popunile upitnik pa da dobijemo realiju sliku?

IZVORNA PORUKA: Tashke

< 20.000 din 6%
20-50.000 din 25%
50-100.000 din 42%
100-200.000 din 21%
> 200.000 din 6%

Vojvodina 56%
Srbija 44%

Ovaj podatak po meni kaže da većina anketiranih ljudi u kuću unosi dve plate od minimum 25.000din... Ili... sad ćete reći njih 5-oro unosi po 10.000... ali ja mislim da nije to baš tako. Možda živim  oblacima.

Nadam se da se niko nije uvredio... i mina je negde napisala... prosečna plata je ovoliko jer se uplaćuje minimalac a ostalo ide na ruke... dosta ljudi koje poznajem je na minimalcu a ustvari zarađuju 300-500eur, čak i više.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 313
12.7.2010 11:47:36   
Mari86
Maline su 300 dinara na pijaci user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 314
12.7.2010 11:51:28   
Anoniman
Kako uštedeti?

Kod mene pali pravilo: NE IĆI U MEGAMARKETE TIPA RODIĆ, TEMPO, TUŠ... Uvek potrošim gomilu para po principu "Aj kada sam već ovde da uzmem i ovo"... Tako da nedeljnu kupovinu za frižider obavljam u lokalnom Univeru gde baš i nemam neki izbor, ali nađem ono osnovno. Hemiju kupujemo kada svega nestane, nedeljom u Tempu, gde tada daju 10% na račun.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 315
12.7.2010 11:52:52   
Mari86
Mi obavezno jednom mesecno dodjemo za Novi Sad u Rodic...
ALi mm je mnogo obazriviji od menei zna sa novcem..ja bih to sve potrosila i sve kupila user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 316
12.7.2010 12:02:02   
Anoniman
Tasho , ja mislim da ti nije ni imao ko popuniti anketu , u smislu da na sajtu nemaš podatke a ni osobe koje primaju taj minimalac ...
Gledala sam malopre temu "odakle ste" i shvatila da većina članica ovog foruma živi i radi u Vojvodini , Beogradu i uopšte severnoj i srednjoj Srbiji , gde se , po ovoj gornjoj anketi (staroj 4 godine) vidi da za tu oblast važi pravilo da imaju nešto veća primanja . Jako malo je žena iz južne Srbije , iz unutrašnjosti , tj veoma je malo žena iz te oblastio da bi dobili zaista realnu sliku o primanjima i načinu organizacije u tim porodicama . Verovatno je to zato što su primanja zaista niska pa je internet luksuz , a i žene su samim tim uskraćene za taj vid informisanja ( ne bih nikog da uvredim , pričam prema informacijama od drugarice koja je do skoro živela u Vranju i radila za 10 000 , devojka nema pojma ni šta je računar a kamoli šta je e- mail , forum , sajt ili sl.- sama to priznaje ) . Ne kažem da su žene iz tih krajeva "zaostale" , nego se jednostavno prinuđene da "prekrajaju" taj svoj minimalac , pa im je internet luksuz i Špansko selo . Imam rodbine i prijatelja u svim krajevima , i uvek kad me zove neko sa juga žali se kako "sve pare odoše u Beograd" . Moj otac živi u Sjenici , znate gde je to , i tam o kao da je vreme stalo pre 20 godina , što se tiče i života , a i finasijskog boljitka . Moj otac , kao profesor , ima smešnu platu , dok njegov kolega u struci u Novom Sadu ima duplo veću . Po kojoj logici - pojma nemam ...

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 317
12.7.2010 12:12:35   
dacca
Nije ni u Crnoj Gori nista bajno! Mm i j zivimo sami, i za jun mjesec mi je dosao racun za struju 46 eura, za vodu 17 eura. Hleb nam je 60 centi, mlijeko 80 centi, carnex sunka 7 eura, brasno fidelinka 65 centi...

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 318
12.7.2010 12:19:08   
Anoniman
le leee, dacco, pa vi crkoste! 

(odgovor članu dacca)
  Direktna veza do poruke: 319
12.7.2010 12:20:49   
dacca
Zimi mi je dolazila struja 55' 65 eura, plus mi se grijemo n drva. Drva smo kupili 1m 45 eura, plus 5 eura po metru da se segaju....Pa treba da ustedim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 320
12.7.2010 12:21:34   
Anoniman
ma koja crna stednja, nema toga!

(odgovor članu dacca)
  Direktna veza do poruke: 321
12.7.2010 12:22:48   
dacca
Gudi i pipi su po 95 centi, junece meso 6,80 eura, svinske snicle (las kare) 5.60 - 6 eura, hocete jos... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 322
12.7.2010 12:25:01   
Anoniman
nemoj, nemoj, Dacco!

(odgovor članu dacca)
  Direktna veza do poruke: 323
12.7.2010 12:29:18   
Rivana
U ovoj zemlji generalno je zivot KATASTROFA, ja ne znam uopste kako mi zivimo i kako sastavljamo kraj sa krajem moji prijatelji iz Italije se cude kako mi sa tako maloim platama a velim cenama upste uspevamo da prezivimo!
A sto je najgore ovde nikad biti bolje nece user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 324
12.7.2010 12:30:16   
dacca
moji racuni za ovaj mjesec su
-struja 46 eura
-telefon 32 eura (adsl je 20 eura, pretplata 5.10 eura, pozivi su bili manje od eura, a ostalo je porez)
- mobilni telefoni 35 eura
-voda 17 eura
- total 16 eura

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here