Mama.Veki -> RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... (16.2.2014 18:08:03)
|
Pandina, i ja sam skoro pocela sa epilatorom, kupila sam philipsov, evo ovaj> [img]http://www.saintclassifieduae.com/uploads/epilator-philips-bra-c2140.jpg[/img] inace slabo podnosim bol i mi je trebalo vreme psihicki da se pripremim, pa sam gledala videa na jutjubu, kako, sta, da se malo ohrabrim, ali iskreno mi se smucilo brijanje (depilacija mi nije prijala, iriacija na nogama bi se zadrzala dugo vreme) i kad sam ja izdrzala, veruj mi svako ce izdrzati [sm=smiley36.gif] Cak i nije neka jaka bol, jednostavno je tesko prvih 2-3 minute i posle se naviknes i ne osecas. Prvi put sam uspela da izdepiliram cele noge. To je bilo wow, bravo za mene [sm=smiley36.gif] Cak sta vise, uopste mi noge nisu iritirane i za sada nemam problem urastanje dlacica (sto obicno kazu da epilatori izazivaju). Samo dobar piling i resices i urasle dlacice (u slucaju da se pojave) Najbolje odmah posle tusiranja da se depiliras , tada naime najmanje boli zato sto su i pore otvorene, i uvek u kontra pravcu od rasta dlacica. Za masazer ne znam sta da ti kazem, ete ovaj moj ima taj dodatak i uvek ga koristim, nisam probala neki drugi bez toga da mogu da napravim razliku. Ali hocu da verujem da ima IPAK mala razlika, lakse mi je za psihu [sm=smiley36.gif] A da, jos malo da se ohrabrim pa da probam i prepone da depiliram, cak gledam devojke na jutjubu ladno se depiliraju pod pazuvite, ama za to mi treba malo vise hrabrosti.
|
|
|
|