Didy -> RE: Najbolje metode uklanjanja dlacica... (28.7.2009 13:47:23)
|
Sestra mi je kozmetičarka, pa sam u njenim rukama od 7. razreda osnovne škole (dobrih 15 godina). Depilacija toplim voskom, jer imam toliko jake dlake da ih hladan ne počupa ni iz sto ponavljanja, gore pomenute trake ne skinu ni dlačicu, ako se obrijem uveče, ujutro mogu opet... Sestra kaže da sam nekad bila pravo malo majmunče, sad sam ipak malo manje majmunče, ali i dalje se patimo i ona i ja (za moju depilaciju uvek ostavi duplo više vremena i duplo više voska nego u "redovnim" slučajevima). I kreme za depilaciju sam koristila, ali ni to mi nije baš delotvorno, pa sam odustala. Dosta mi urastaju, ali praktikujem da se obrijem uvek jednom posle depilacije, čisto da malo počupam te urasle. Nekad kad imam vremena i živaca, povadim ih medicinskom iglom, pa obrijem i onda mi depilacija sve skine. I onaj mali depilator imam odavno, ali ga više ne koristim, jer od njega urastaju užas jedan. Ponekad se samo malo uredim kad počnu posle depilacije da rastu, ali to je jednom u pola godine. Depiliram cele noge, nausnice, od pre par godina i cele ruke, bikini zonu koliko izdržim, jednom sam htela sve, ali nisam izdržala, od brijanja mi se upali i iziritira koža (jedino me je mm dobrovoljno obrijao pre porođaja skroz da me tamo ne bi kasapili, pa su ga medicinske sestre sa pripreme pohvalile, onda se nudio svima poznatima kad im se termin približi[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley2.gif[/image]). Ispod pazuha isključivo brijem. Za mene nema pravog recepta, jer je sve kratkotrajno. Najradije bih se umočila u vosak cela svakog dana... Toliko se trudim, a imam osećaj da je sve uzalud, jer mi dlake nenormalno brzo rastu. Sad sam već naučila da ih ne primećujem toliko...
|
|
|
|