Anoniman -> Redovne ginekološke kontrole (16.7.2012 22:25:13)
|
IZVORNA PORUKA: Tash Jel imamo neku temu redovnim ginekoloskim pregledikma, ono sto idemo jednom godisnje? Ja bila danas, dr ne moze da mi nadje ni jedan jajnik, kaze, hoce to nakon dva CR, a i creva mi rade kao blesava pa kao ona umeju da kamufliraju jajnike. [sm=zmeden.gif] IZVORNA PORUKA: branki kako,bre,ne moze da ti nadje jajnik?!je li radio ultrazvuk? IZVORNA PORUKA: ksena tash, meni se desilo da mi je jednom malo duze jurila jajnik, malo mi ispritiskala stomak, ali ga je nasla, ali nismo pricale na tu temu nesto posebno, pa ne znam zasto se moze desiti da ne mogu da ga nadju. IZVORNA PORUKA: jance Tash i meni ovi u drzavnoj desni nikad nisu uspevali da vide, a levi jesu jer je na sebi imao cistu od 5cm. dok ih nevide, ne se sekiraj, znaci da nisu nateceni i da su kako treba.... IZVORNA PORUKA: Tash Da, radila mi je i vaginalni UZ i ovaj preko stomaka, jednostavno, nema ni jednog. Rekla je da ne brinem jer to znači da su ok, kaže, bolesni jajnik se uvek vidi, da dođem opet ili u petak, ili za 15ak dana da pokuša opet da ih nađe. Svašta. Ovo mi se još nije dešavalo. IZVORNA PORUKA: Tash BTW, rađen mi je UZ privatno, na dobrom aparatu na kom sam vodila obe trudnoće. Da ostavim naziv teme ovako, ili da bude nešto tipa "Dr ne može da nađe jajnike na UZ"?
|
|
|
|