Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.10.2013 11:25:48
|
|
|
|
New Mom
|
Vik, prelepa ti ta tiba! Jole, drago mi što vidim i tvoju ovde. Mada, ja već imam veću, a mlađi smo od vas. MC, baš lep stomak! Mati, ja u šoku da se to kod tebe čeka svaki dan. Kad pre? Sanjice, preslatki ste!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.10.2013 12:36:02
|
|
|
|
Jole84
|
Mati trbo moja velika uskoro će da se družite NM a ja baš mislila da mi je veliki Veverkiću,Kumo,Hankić uskoro ću i ja da se radujem vašim trbama Dani,Sanjalice super stomačiči
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.10.2013 12:59:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Jaooo Mati, kakva trba ženo, neću ni da te pitam kako hodaš
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.10.2013 15:45:48
|
|
|
|
ivekpivek
|
auuuuuuu mati moram priznati nisam nikad vidila tako spusten stomak ,aaaaa brzo ces ti samo sto nisi rodila
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.10.2013 16:22:33
|
|
|
|
mati
|
Drage moje zenice,drzim se nekako, pre trudnoce sam bila dosta aktivna i imam jake misice pa mi to sad dosta pomaze. Inace smo na trecem, bez lifta. a stomak se spustio jos pre dve nedelje, beba na zadnjem UZ 3800... Najvise me smara CTG svako jutro, a najsmesnije je kad kondukteri pocnu da dizu starce zbog mene... E pa da vidim koja ce od vas da mi parira... Mozda neka sa blizancima samo...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.10.2013 17:17:47
|
|
|
|
17 joka
|
Mati gledam ja slikice divnih trba često,tako i danas tvoj,nailazi MM i kaze wooou kolika trba koliko beka? Ja kazem jedna a on i dalje neveruje :-D
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.10.2013 17:23:52
|
|
|
|
Trcosava
|
Mati!!!! Svaka čast! Ja se nisam uopšte gledala pred kraj u ogledalu Sanjice, divno
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.10.2013 17:34:15
|
|
|
|
17 joka
|
Trco,meni su mnogo dobri ovi veiki stomaci ali mnogo. Nekako mislim da bi i ja kad bi bila trudna imala trbu toliku
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.10.2013 18:50:37
|
|
|
|
Meisje
|
Jole je l ti hladno? Mislim stvarno,skidaj se!! Hocu da vidim lepo tibicu :* Milice stvarno ne mogu da se skoncentrisem na stomak od tvojih jabucica sikica ;) Vik lep je mnogo!! Sve ste predivne!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.10.2013 19:01:32
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: mati Jole, zatrbila se trbica... Dani lep stomacic... A ovako to izgleda kad se ceka... Nemojte da se plasite to je samo moja spustena stomacina... ovde je bilo 37+5 i 18kg u plusu, i ja sam se iznenadila kad sam stala na vagu... Mati kao da gledam sebe ali cini mi se da sam bila takva cak i koju nedelju ranije,uhh sve te razumem Jole plavusice ljubim ti stomace.. devojke sve ste slatke uvek sam se divila zgodnim trudnicama,ja to nisam bila ni u jednoj trudnoci ali ne zalim,evo sad 2,5 meseca nakon porodjaja imam stomak ko u sedmom mesecu..jos uvek se provlacim u redovima
< Poruku je uredio serpica -- 29.10.2013 19:03:32 >
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 31.10.2013 12:30:31
|
|
|
|
lesica
|
Evo jedne zgodne trbe!!! Naša Dijana1 RR, 32+5
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 31.10.2013 12:34:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Dijanče, ja bih volela da budem kao ti u 33. nedelji
< Poruku je uredio dunja RR -- 31.10.2013 12:35:12 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 31.10.2013 12:35:18
|
|
|
|
viking
|
Super si Dijana Ovde stvarno sve manekenke
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 31.10.2013 12:36:12
|
|
|
|
Jole84
|
Oo Diksi baš si zgodan stomačić Šerpi
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 31.10.2013 12:38:12
|
|
|
|
17 joka
|
Dijana divna trba,prava si zgodnica.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 31.10.2013 13:05:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Dijanče divna trbica
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 31.10.2013 13:06:25
|
|
|
|
madre
|
dijana, super trba i super guza
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 31.10.2013 13:41:12
|
|
|
|
dijana1*
|
Hvala vam rastemo Madre, gepek
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 31.10.2013 14:34:37
|
|
|
|
jole82
|
Lepa slatka trba Di
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 31.10.2013 17:59:27
|
|
|
|
mati
|
Serpi bre sta se zalis, nisi se ni ti puno ugojila, sve u stomak. a Na druzenju kad smo bili si blistala, vracas polako liniju... Dijana , pa gde ti je stomak. Ja sam tolika bila jos na pocetku trudnce...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 31.10.2013 18:05:19
|
|
|
|
dijana1*
|
U bolnici mi je jos bio manji kada sam dosla. Sestre me zezale gde ti je stomak, sta je ovo Ali zato sa Vukom, mila majko cccccc da samo to vidite . Imam sliku dva dana pred porodja a isto 33 nedelja , izgledala sam kao bure. Imala sam 84 kg
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 31.10.2013 20:53:05
|
|
|
|
Leax
|
Dijance tibuska ti je prelepa
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 2.11.2013 0:14:00
|
|
|
|
Milica cica
|
Dijana prava zgodnica
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 2.11.2013 12:54:17
|
|
|
|
little_one
|
Opa Dijance, prelijepa trba! Prava model trudnica!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 3.11.2013 9:38:19
|
|
|
|
meyo
|
zene divne steeeeeeee
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?