Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 28.10.2013 12:28:01
|
|
|
|
viking
|
Jole Vredelo je čekati, super si!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 28.10.2013 12:38:40
|
|
|
|
Milica cica
|
Jole mala slatka tibica
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 28.10.2013 13:19:21
|
|
|
|
nata11
|
Jole sad kad sam ti videla stomacic prividja mi se da je devojcica Cece kada ces da znas pol bebe?
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 28.10.2013 13:41:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Nato kada se porodim..Bili na razgovoru za AC i napisali da ne zelimo da saznamo pol.Samo da bude sve ok.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 28.10.2013 14:59:22
|
|
|
|
Jole84
|
Cece,Anči,Diksi,Vik,Mico hvala drugarice Dunjči nije steznik,ovo su neko strašno udobne pantalone koje nimalo ne stežu,kupila mi mama pre par dana,imam slične lanene iz Manga,ali ove su mi pobednik. Jedva čekam da vidim tvoju Nato videćemo da l si lepo predvidela,ja sve govorim u muškom rodu,kaže mm ogrešiću se Crtice moje uskoro i vas sve ovde da okačimo,jednu po jednu
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 28.10.2013 15:11:26
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Cece1 Nato kada se porodim..Bili na razgovoru za AC i napisali da ne zelimo da saznamo pol.Samo da bude sve ok. Malo off. Drago mi je da nisam jedina koja ne zeli da zna pol Ko me god pita da li je decak ili devojcica ja kazem da ne zelim da znam i da mi je samo bitno da sve bude uredu. Svi me gledaju u cudu kako mogu da izdrzim. E pa mogu
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 28.10.2013 15:41:59
|
|
|
|
Anoniman
|
I mene gledaju svi nesto blijedo kao nisam normalna Cak sam i svom dr.rekla da ne zelimo niti preko uzv.da saznamo pol.Samo da bude sve ok. Dijana, ima malo i do vazduha
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 28.10.2013 17:14:59
|
|
|
|
madre
|
jole, divno je videti tvoju trbu na ovoj temi
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 28.10.2013 17:22:05
|
|
|
|
17 joka
|
Kumo divna maja trbica , joj koliko sam to ovde zelela videti sad cu postaviti slicicu jednog dugo ocekivanog trbe koji je divan Dani, ljubim vas svo troje
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 28.10.2013 17:24:00
|
|
|
|
17 joka
|
Nasa Dani 25 ned i 4 dan slika nije bas najbolja moja krivica ali ono najbitnije se vidi i ovde draga moja imas divnu trbu
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 28.10.2013 17:27:00
|
|
|
|
viking
|
Oooo, Dani, konačno! Bravo, bravo! Joko, gde si ti sad? Odakle ti njena slika?
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 28.10.2013 17:30:59
|
|
|
|
17 joka
|
Ma kuci sam pa sam se mucila sa tel i kompom, pa mi iskljucili net, a komp. star pa sam originalnu sliku morala slikati zato je lošija. mesecima davim Dani za njenu trbu pa je odlucila da mi ugodi i ja to podelih sa vama
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 28.10.2013 17:34:26
|
|
|
|
Trcosava
|
Dani, Jole sjajne trbe
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 28.10.2013 17:42:28
|
|
|
|
jole82
|
Jole draga evo i tvoje trbice ovde bas ti je sladak stomačić Dani sjajna trba
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 28.10.2013 20:12:27
|
|
|
|
Milica cica
|
Dani divna tiba
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 28.10.2013 20:50:41
|
|
|
|
degu
|
Jole divna si mi, pufnice lepa Dani prelepa tiba
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.10.2013 10:20:22
|
|
|
|
mati
|
Jole, zatrbila se trbica... Dani lep stomacic... A ovako to izgleda kad se ceka... Nemojte da se plasite to je samo moja spustena stomacina... ovde je bilo 37+5 i 18kg u plusu, i ja sam se iznenadila kad sam stala na vagu...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.10.2013 10:29:13
|
|
|
|
hanka
|
WOW Mati svaka cast Dani Jole
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.10.2013 10:33:20
|
|
|
|
nata11
|
Wou Mati Jole mozda mi se javi nova vizija kad okacis sledecu slikicu stomacica Cece
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.10.2013 10:54:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo i nas dve od prosle nedelje 36. nedelja.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.10.2013 11:11:53
|
|
|
|
viking
|
Mati, respect! Sanjice
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.10.2013 11:18:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Mati, još malo Sanjice
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.10.2013 11:19:16
|
|
|
|
17 joka
|
Mati, veika trba još samo malo i uzivacete zajedno Sanjalice super trbica
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.10.2013 11:23:17
|
|
|
|
jole82
|
Sanjice Mati
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.10.2013 11:25:16
|
|
|
|
dijana1*
|
Mati masala stomak se bas spustio, brzo ce bebac kod mame Sanjice bas lepo izgleda tiba Svaki stomacic je lep na svoj nacin
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?