Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.8.2013 16:44:50
|
|
|
|
viking
|
Bravo Mod Jel tebi to sad kratka kosa?
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.8.2013 16:53:21
|
|
|
|
Modessty
|
meni kratka kosa od prošle godine od spontanog. A sad je već puštam ,nego sporo mi raste
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.8.2013 18:18:50
|
|
|
|
17 joka
|
Vik, stomak je bas Prvi Srbije, prelep Cvecka ya tebe i tvoju trbu tek Mod, bas je extra trba
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 4.9.2013 21:27:36
|
|
|
|
dijana1*
|
Evo i nas, 24+4
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 4.9.2013 21:31:36
|
|
|
|
viking
|
Joj, Dijana, ubi me u pojam Ja ću s 24. izgledati kao 204
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 4.9.2013 21:38:07
|
|
|
|
doktorkakristal
|
DIJANA mrsavice jedna
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 4.9.2013 21:40:30
|
|
|
|
17 joka
|
Dijana,zgodnica prava, trba ti je divna Vik, uzivaj u toj velikoj trbi
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 4.9.2013 21:44:52
|
|
|
|
dijana1*
|
hvala vam Imam sliku sa Vukom u ovoj nedelji. Stavicu je sada da vidite razliku. Sa njim sam izgledala kao tornado Ova je sa Vukom u 25-toj nedelji
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 4.9.2013 21:51:16 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 4.9.2013 23:51:57
|
|
|
|
jelenazvezda
|
kako da stavim sliku , opet nesto nece :(
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 5.9.2013 9:46:06
|
|
|
|
dada951
|
evo me u 32. nedelji,
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 6.9.2013 17:52:48
|
|
|
|
doktorkakristal
|
dada ,sta nosis?
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 6.9.2013 18:04:18
|
|
|
|
viking
|
Joj, dijana, stvarno ogromna razlika! Dado.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 6.9.2013 20:00:43
|
|
|
|
dada951
|
Saznacemo pol kad se porodim. Nisam bila znatizeljna tokom trudnoce, jer hocu da ovaj put bude iznenadjenje. Necu jos dugo cekati, jos mesec dana. Sa prvim detetom me dr zaj. , rekao mi da je decko, a nisam ga ni pitala
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 8.9.2013 12:25:33
|
|
|
|
17 joka
|
Dijana bas je razlika Dado još malo
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 8.9.2013 20:56:35
|
|
|
|
jelenazvezda
|
34 ned
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 8.9.2013 21:07:35
|
|
|
|
reve84
|
Jeco ti si cica i po u 34 nedelji...samo crnka :)))
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 8.9.2013 21:47:15
|
|
|
|
doktorkakristal
|
JECO ja sam te zamisljala kao plavusu,odlicno izgledas
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 8.9.2013 22:19:03
|
|
|
|
17 joka
|
Jelo,,lepa tiba
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 9.9.2013 22:42:54
|
|
|
|
jelenazvezda
|
hvala devojke moje :* vas punooo punoooo hmmm sto me svi zamisljaju kao plavusu :)
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 9.9.2013 23:03:31
|
|
|
|
madre
|
jelena, bas ti je lepa trbica
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 9.9.2013 23:41:32
|
|
|
|
jovicaa
|
joj zene bre divne ste, odmah pozelim i ja da budem trudna ali moram posebno da cestitam viking nisam ni znala da si trudna(nisam bila tu neko vreme), cestitam!!!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 10.9.2013 23:25:29
|
|
|
|
jelenazvezda
|
hvala jos jednom <3
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 10.9.2013 23:28:19
|
|
|
|
viking
|
Hvala, Jovice, evo nas, već punih 17. nedelja :) IZVORNA PORUKA: jovicaa ali moram posebno da cestitam viking nisam ni znala da si trudna(nisam bila tu neko vreme), cestitam!!!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 10.9.2013 23:29:32
|
|
|
|
dijana1*
|
Jelena prava si zgodnica, samo stomacic Danas sam pricala sa jednom novopecenom mamom i kazem i meni je termin oko Nikoljdana. Kad ce njena mama a ti si trudna !!????
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 15.9.2013 20:44:22
|
|
|
|
Klarica
|
Da pozdravim moje drage drugarice i lepe stomačice Evo i nas, 29+4
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?