Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.8.2013 17:14:19
|
|
|
|
anci kv
|
zenee a evo i mene 37+4
< Poruku je uredio anci kv -- 13.8.2013 17:18:18 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.8.2013 17:46:03
|
|
|
|
viking
|
Bravo Anči, super si, kao i sve ostale trbice Kako se beše zove na koji kačimo slike, u glavi mi je samo donesi.com jer sam gladna non stop a znam da nije. Kako beše?
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.8.2013 17:52:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Vik Imaš slikomat, postimage.org..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.8.2013 18:01:35
|
|
|
|
viking
|
Eeee, na slikomat sam mislila (slikomat.com, donesi.com, sve je to isto ), ne znam šta mi je, mozak mi se pretvorio u kašu Elem, evo mene tj. nas troje, u verovali ili ne 12+3
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.8.2013 18:02:56
|
|
|
|
NadaR
|
Viik Zar vec?
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.8.2013 18:04:57
|
|
|
|
viking
|
Da, neverovatno... To je garant od hormona jer bebe nisu velike, čak 5 dana kasne za ultrazvukom. Kaže mi muž da sam "prvi stomak Srbije"
< Poruku je uredio viking RR -- 13.8.2013 18:10:07 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.8.2013 18:07:04
|
|
|
|
dunja RR
|
Vik, ma sjajan je
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.8.2013 18:07:26
|
|
|
|
Trcosava
|
Wow Vik!!! Prelepa trba!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.8.2013 18:07:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Viiiiiiiiiiik!!!!!! kako ti je lepa trba Ne smem ni da pomislim koliko će još da raste
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.8.2013 18:11:13
|
|
|
|
viking
|
Ni ja, trebaće mi kran za koji mesec, sreća pa mi je tata ing. građevinarstva pa će nešto da mi sredi IZVORNA PORUKA: Ana RR Ne smem ni da pomislim koliko će još da raste
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.8.2013 18:13:31
|
|
|
|
dijana1*
|
Vik divna trba kod tebe je pravi lumperaj Mogu misliti koliko je dobar osecaj kada imas dve bebe u stomaku
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.8.2013 18:14:08
|
|
|
|
dunja RR
|
Anči, baš si zgodna, 37. nedelja ženo, a tako izgledaš!!
< Poruku je uredio dunja RR -- 13.8.2013 18:15:58 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.8.2013 18:14:51
|
|
|
|
anci kv
|
vik,ne verujem da si u 13.ned!!samo neka raste dunja,i ja se cudim,al eto sta mi ucini trudnoca. hvala
< Poruku je uredio anci kv -- 13.8.2013 18:19:32 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.8.2013 18:15:25
|
|
|
|
lesica
|
Trbice Vik, pa neka ste vas troje prvi stomak Srbije
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.8.2013 18:15:25
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Eeee, na slikomat sam mislila (slikomat.com, donesi.com, sve je to isto ), ne znam šta mi je, mozak mi se pretvorio u kašu Ima i onaj dodaj.rs, možda ti je on bio u glavi
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.8.2013 18:17:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Hoću reći donesi-dodaj, sve je to isto Ma, prelepi stomaci
< Poruku je uredio dunja RR -- 13.8.2013 18:18:15 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.8.2013 18:18:03
|
|
|
|
viking
|
Slažem se i moram da kažem da ovde većina žena izgleda kao da su iz nekog kataloga, savršena linija, prelepi stomaci, glatka i negovana koža, ma prelepo nešto! Za sve vas jedno veliko BRAVO! IZVORNA PORUKA: dunja RR Anči, baš si zgodna, 37. nedelja ženo, a tako izgledaš!!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.8.2013 18:20:35
|
|
|
|
nata11
|
Vik prelepo
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.8.2013 18:23:52
|
|
|
|
anci kv
|
ma mi smo zene zmajevi!!multipraktik,obavljamo vise f-ja odjednom!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.8.2013 18:27:54
|
|
|
|
minnica
|
anči, viking divni stomaci!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.8.2013 19:00:18
|
|
|
|
mati
|
Anci za stomacic, moj je toliki bio jos u cetvrtom... Vik nista ne brini, vole bebe komociju. Meni je i sa Matom bio veliki stomak,samo sto ja na to nisam ni obracala paznju, sve dok masa ljudi nije pocela da me pitA "Jao jer blizanci?" E onda sam se zagledjivala i ja sama kad god prodjem pored izloga. A sada mi je isto veliki, ja se tesim kako su misici opusteniji posle jedne trudnoce, ali opet je sve otislo u stomak... Uzivaj, deca vole komfor...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.8.2013 19:12:08
|
|
|
|
marince1
|
Stvarno divni stomacici i divne mame Vik ,kad pre covece.JEdva cekam sliku sa duplim kolicima
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.8.2013 19:18:32
|
|
|
|
Verolina
|
Svaki stomak je prelep, ali stvarno
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.8.2013 20:44:20
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ANCI super si ,glisto jedna VIKING velika tiba ali nema veze ipak su to blizanci treba njima vise prostora
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.8.2013 22:52:30
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Ni ja, trebaće mi kran za koji mesec, sreća pa mi je tata ing. građevinarstva pa će nešto da mi sredi IZVORNA PORUKA: Ana RR Ne smem ni da pomislim koliko će još da raste Hahaha
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?