Peace* -> RE: Da li znate da šijete? (13.11.2013 8:49:11)
|
Ne znam gde da pitam, pa hajde ovde. Zalepila sam se za neke "kožne" pantalone u Zari. Ovo što se sada nosi, pretpostavljam da znate na šta mislim. Ima helanki koje liče na kožu, ima da je kombinacija materijal-koža, i ima baš "kožnih" pantalona. E, ja bih tu treću varijantu. Elem, imaju samo 1 kom M, i nigde drugo u gradu nisam videla taj model, koji je, btw, baš onakav kakav sam zamislila. Nogavice su završene dole tako što je podvrnuto i zalepljeno, a znam to jer je na jednoj nogavici na delu gde prolazi peta, odlepljeno. Vidim trag lepka (znate ono kao kad klincima lepite nešto u svesku OHO lepkom, pa tačkica, linija, tačkica [sm=smiley36.gif]). Lomim se dal da ih uzmem, pa da ih nosim krojačici da ih zalepi. Šta se desi sa tim materijalom ako ja zalepim super lepkom? [sm=smiley16.gif] Našla sam u još jednom butiku taj model, ali su S (ne mogu da uđem u njih), i recimo te uopšte nisu završene dole, odsečene su makazama, te zaključujem da se taj materijal ne para. Ipak, ako ih operem, bojim se da će se odlepiti i ostatak, i šta ću onda? Mislim, videće se da su bile podvrnute, slomljene su na tom delu.
|
|
|
|