RE: Da li znate da šijete? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Saveti (za) domaćice

Poruka

vikiveki -> RE: Da li znate da šijete? (12.3.2013 21:56:34)

Neznam ali imam jaku volju da naučim[sm=bravo.gif]

indy_25 -> RE: Da li znate da šijete? (12.3.2013 21:56:38)

znam da sijem i volim to. upravo se spremam ovih dana da sasijem sari haljinicu za rodjendan.

Figaro88 -> RE: Da li znate da šijete? (12.3.2013 21:58:27)

Ja sam pokusavala da nucim,ali jednostavno mi ne ide.Ako treba nesto da se zasije mm preuzima[sm=smiley36.gif]

Dada81 -> RE: Da li znate da šijete? (12.3.2013 23:04:15)

IZVORNA PORUKA: indy_25

znam da sijem i volim to. upravo se spremam ovih dana da sasijem sari haljinicu za rodjendan.

To mi je tako super [sm=bravo.gif] Ja imam neotpakovanu germany masinu,bas razmisljam ,kako poceti,rado bih minimalna uputstva ili''opleti''pa sta ispadne,za pocetak[sm=smiley36.gif]

Suncicabg -> RE: Da li znate da šijete? (13.3.2013 0:25:28)

Bas nista, a volela bih da znam [sm=smiley13.gif]

pandina -> RE: Da li znate da šijete? (13.3.2013 0:30:26)

Znamsamo da zakrpim neku rupu [sm=jezicek.gif]

cicibanns -> RE: Da li znate da šijete? (13.3.2013 0:31:53)

i to je nesto :)

Bebilina -> RE: Da li znate da šijete? (12.9.2013 4:02:01)

Znam, jos kao tinedzerka sam naucila od mame i tad sila sebi suknje i bluzice. [sm=smiley1.gif] Ali odavno nisam sila, retko sta zatreba i nema se vremena... Pre par godina sam jos i sila, najcesce ceri kostime za maskiranje, banere, garderobu za lutke, sitne pokloncice itd.
Danas kad sam rekla mm-u da mi izvuce masinu on me pitao odakle nam masina [sm=jezicek.gif] Znaci toliko je dugo nisam koristila, zaboravio covek da postoji [sm=smiley36.gif] Sasila sam upravo 28 vrecica za poklone sa inicijalom iz imena dece i zapocela ceri haljinu princeze. Mogla bih da joj cesce sijem, posebno te kostime i haljinice, iz toga ne izlazi...
Inace imam Singer-icu, dobila od sveki.

Anck Su Nmaun -> RE: Da li znate da šijete? (12.9.2013 7:52:17)

Slabo, znam da zakrpim nesto kad se pocepa carapa il slicno [sm=smiley36.gif] to je sve, al nisam se ni trudila puno da naucim. Mama ima masinu i stalno me treala da ucim al .. eto ne da mi se.

A bas gldam juce kako da sasijem sama lejzi beg...pa me sad kopka [sm=smiley36.gif]

Adriana83 -> RE: Da li znate da šijete? (12.9.2013 8:11:53)

Znam da sijem pomalo.Deci poneku majcicu ili trenerke donji deo.Sila sam sebi suknje i torbe ali sve je to sitno.Mama mi sije ceo zivot,to joj je posao i nikad nije htela da me nauci.Uvek je govorila da ako naucim,pocecu da sijem i kuci za pare a to je za nju strasno. Ne u smislu da je sramota ili nesto slicno vec je ona tako pocela i sad se evo iskrivila sva od sedenja za masinom jer je pre podne sila na poslu a posle podne kuci.Ceo dan za masinom vec 20 godina...

Adriana83 -> RE: Da li znate da šijete? (12.9.2013 8:18:12)

Anck nije njega tesko sasiti,tesko ga je napuniti! Pa zamisli da ti se raspe taj stiropor,ko ce to pokupiti posle?Znas li ti koliko se to vrlja po kuci posle? [sm=jezicek.gif]

Torbica -> RE: Da li znate da šijete? (4.11.2013 13:12:12)

[img]http://www.dodaj.rs/f/I/ba/1MQPCHIZ/img8794.jpg[/img]
Evo haljince sto sam sasila ceri za 4-i rodjus!

minnica -> RE: Da li znate da šijete? (4.11.2013 14:50:51)

Svaka čast! Preslatka haljinica. Ja ne znam da šijem. Nije imao ko da me nauči. Mama ne zna, jedna baka rano umrla, a druga živela daleko.

vikiveki -> RE: Da li znate da šijete? (4.11.2013 14:54:19)

Torbice pa ti baš ozbiljno znaš da šiješ...haljina je predivna[sm=bravo.gif]

Torbica -> RE: Da li znate da šijete? (4.11.2013 20:38:11)

Hvala zenice puno!
Ma ni meni niko nije pokazao, nego mi je mm poklonio masinu kad sam se udala za njega! I sta cu ja sa njom, ne znam ni da je upalim?!![sm=zmeden.gif] E kad je rekao - pokazace ti moja mama osnovno!!! Ja se lepo upisem na Narodni Univerzitet Bozidar Adzija, pred kraj prve trudnoce, i zavrsim osnovni kurs. Sasijem sebi i duks za porodiliste. Kad je mala imala 4 meseca vratim se na srednji i odmah nastavim i visi, i zavrsim to. Kaze mm, ne dolazi kuci bez diplome![sm=jezicek.gif] A ja spremala magistarski inace. i tako ti ja polozim za krojacicu, bez zezanja. [sm=jezicek.gif] jako volim, to me opusta. Sad cu da nadjem u slikama jos ponesto... [sm=smiley31.gif]

Figaro88 -> RE: Da li znate da šijete? (4.11.2013 20:42:36)

Torbice svaka cast[sm=bravo.gif]I za haljinu i za kurs,ja ne mogu da se nateram da odem da zavrsim za poslasticara i ako nemam ni pola tvojih obaveza[sm=zardeva.gif]

Didy -> RE: Da li znate da šijete? (4.11.2013 20:45:24)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Hvala zenice puno!
Ma ni meni niko nije pokazao, nego mi je mm poklonio masinu kad sam se udala za njega! I sta cu ja sa njom, ne znam ni da je upalim?!![sm=zmeden.gif] E kad je rekao - pokazace ti moja mama osnovno!!! Ja se lepo upisem na Narodni Univerzitet Bozidar Adzija, pred kraj prve trudnoce, i zavrsim osnovni kurs. Sasijem sebi i duks za porodiliste. Kad je mala imala 4 meseca vratim se na srednji i odmah nastavim i visi, i zavrsim to. Kaze mm, ne dolazi kuci bez diplome![sm=jezicek.gif] A ja spremala magistarski inace. i tako ti ja polozim za krojacicu, bez zezanja. [sm=jezicek.gif] jako volim, to me opusta. Sad cu da nadjem u slikama jos ponesto... [sm=smiley31.gif]

Kakvasi ti kraljica, Torbice![sm=bravo.gif] Ti si kao moja kuma koja je završila pravni faks i onda upisala kurs za frizerku da bi znala neki zanat, da zaradi još nešto sa strane.[sm=jezicek.gif]

Torbica -> RE: Da li znate da šijete? (4.11.2013 22:07:22)

[img]http://www.dodaj.rs/f/1e/10W/3DG2g9eq/img9629.jpg[/img]
Evo jedna iz Dubaija, 5-i mesec treci put trudna. Moja majica a i trendza!

dijana1* -> RE: Da li znate da šijete? (4.11.2013 22:13:20)

Torbice svaka cast[sm=bravo.gif] a haljinica je prelepa[sm=smiley1.gif]
Ja bukvalno ne znam konac u iglu da uvucem a kamo li da sijem[sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Da li znate da šijete? (4.11.2013 22:13:24)

[img]http://www.dodaj.rs/f/3n/Vu/1eyyQrmO/img9901.jpg[/img]
Jos jedna iz Dubai marine, moj sivi duks a i onaj namdzarasti ispod, ne vidi se bas [sm=smiley1.gif]

Torbica -> RE: Da li znate da šijete? (4.11.2013 22:15:54)

[sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif] kad volem!
Figaro, Didy, Dijana, hvala! Didy, i ja uvek kazem - nikad se ne zna, zanat je zanat! [sm=smiley1.gif]

Jole84 -> RE: Da li znate da šijete? (4.11.2013 22:27:51)

Torbice svaka čast [sm=bravo.gif] Ti si žena zmaj [sm=smiley1.gif]

Torbica -> RE: Da li znate da šijete? (4.11.2013 22:54:03)

Ma nisam Jole, tako se potrefilo, nisam znala ni da udenem iglu kao svet! [sm=jezicek.gif] Pronadjoh se u tome, dodje mi kao psihoterapija, bukvalno, mozak na pasu!

Jole84 -> RE: Da li znate da šijete? (4.11.2013 23:04:53)

Ma kako nisi,ja se divim i tvojim obrocima kako sve postigneš pored troje mališana,a još i šiće,alal vera [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

Trcosava -> RE: Da li znate da šijete? (5.11.2013 7:38:03)

Torbice imaš zlatne ruke.

Ja znam na mašini da zašijem posteljinu i tu se moja umetnost završava [sm=smiley36.gif]

Volela bi da me neko nauči, jer ja sam slabi teoretičar. Meni sve mora iz prakse. I moja baba i baba od mm zanju da šiju, ali su ipak previše stare da bi me naučile.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>