|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
1.5.2011 23:47:24   
pepeljuga
Ja da budem iskrena i ne znam gde ce sad da me bace, a ja bih volela bas tu user posted image

Nego posalji mi ko ti je kum user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1001
1.5.2011 23:50:35   
Brana
IZVORNA PORUKA: Snelle

Ja sam tek sad skontala da sam nekoga sa RR ignore user posted image Šta da radim kad nikad ne prihvatam za prijatelje one koji se ne predstave.

e to sam i ja uradila i onda kasnije to shvatila,ali sam se posle ispravilauser posted image
Ni ja ne prihvatam requestove ako ne znam ko mi salje..

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1002
1.5.2011 23:56:36   
Brana
IZVORNA PORUKA: Tash

УПОЗОРЕЊЕ: У петак ће фејсбук постати власник права за објављивање свих ваших приватних фотографија. Треба да направите просту измену: отиђите на "налог", затим "подешавање налога", па "фејсбук огласи", затим отиђите на "измени подешавања реклама треће стране" - изабери "нико", па "сачувај". То је два минута посла, а заштитићете се за стално. Објавите и Ви ово на свом зиду, да виде остали..  

Jeste videle ovo? user posted image

ako ovo bude,brisem profil definitivno!user posted image

< Poruku je uredio Brana -- 1.5.2011 23:59:55 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1003
2.5.2011 0:02:36   
Ana RR
Brano, ideš na Account - Account set_tings - Facebook Ads - Edit third part ad set_tings (sitna plava slova) - i tu promeniš na No one.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 1004
2.5.2011 0:07:47   
Brana
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Brano, ideš na Account - Account set_tings - Facebook Ads - Edit third part ad set_tings (sitna plava slova) - i tu promeniš na No one.

e hvala ti punooo!user posted image
mene bilo glupo da pitam pa sam izbrisala predhodni post!user posted image ja samo znam na fb osnovno,drugo nisam isprobavala.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1005
2.5.2011 0:10:50   
lenaa
sto ne prebacis facebook na "naski" bice ti puno lakse. ja sam imala profil zajedno sa mm pa deaktivirala al rado cu biti prijatelj sa vama kad opet otvorim naloguser posted image

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 1006
2.5.2011 0:16:01   
Brana
IZVORNA PORUKA: lenaa

sto ne prebacis facebook na "naski" bice ti puno lakse. ja sam imala profil zajedno sa mm pa deaktivirala al rado cu biti prijatelj sa vama kad opet otvorim naloguser posted image

lenaauser posted image
ja navikla na engleske menije svuda i na mobilnom pa sam onda i otvorla fb na engl.user posted image ali nisam istrazivala opcije i podesavanja,nego samo stavim slikice,neke linkove,video snimke,audio..tako da to znam,e sad ovo menjanje,podesavnje nisam znala gde da nadjem..a ovo sto hoce da urade je stvarno bzvz...
e sad se pitam da li ce moji prijatelji moci da vide moje slike,objave itd...

< Poruku je uredio Brana -- 2.5.2011 0:17:37 >

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 1007
2.5.2011 0:21:54   
lenaa
user posted image user posted image user posted image ne znam dal je stvarno to sto pisu

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 1008
2.5.2011 0:23:07   
Brana
To sam se i ja pitala da nije neka dezinformacijauser posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 1009
2.5.2011 0:23:44   
lenaa
mozda, videcemo u petak, u stvari ja cu cuti od drugih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 1010
2.5.2011 0:31:05   
Brana
IZVORNA PORUKA: lenaa

mozda, videcemo u petak, u stvari ja cu cuti od drugih user posted image user posted image user posted image

javicu tiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 1011
2.5.2011 9:15:41   
Lu
Eheeej jel mi vidite slike na fejsuuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 1012
2.5.2011 9:17:07   
jabudic
Ja ne user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1013
2.5.2011 9:18:56   
Olga75
Lu , ja vidim user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1014
3.6.2011 18:14:46   
Daca88
Da li možete brisati objave,slike,komentare,veze...sa zida?
Ja uvek"osvežavam" svoju stranicu tako da sve stoji neko vreme,pa kad postavim nešto novo,onda prethodno"zastari"pa brišem staro da mi ne bude sve pretrpano i nepregledno.Već 3-4 dana nemam ono "ukloniti" objavu,"obrisati"komentar na nečiju sliku itg...imam neku strelicu na mestu gde je stajao X. i ništa se ne dešava...

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1015
3.6.2011 18:16:30   
Nensi*
Ja normalno mogu da obrisem to.

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 1016
4.6.2011 22:45:33   
Anoniman
Kako se pravi nov album?

Bože, sve su promenili, a ja se ne snalazim! user posted image

Kad uđem u Moje fotografije, izbaci mi sve albume koje imam, i onda imam opciju DODAJ FOTO i DODAJ SNIMAK, a gde je NAPRAVI ALBUM??? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1017
4.6.2011 22:48:02   
JMPM
Tash, klikni na dodaj fotografiju i nadji koju zelis da dodas, a zatim se otvara prozorce da uneses ime albuma user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1018
4.6.2011 22:49:05   
Nensi*
Kliknes na dodaj fotografije,pa onda pokusaj sa jednostavnim programom za dodavanje,napises naziv albuma i dodas slike user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1019
4.6.2011 22:50:07   
Anoniman
Hvalaaaaaaaaa

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 1020
5.6.2011 1:18:35   
choopa choops
Ne znam da li da stavim ovdje u temu, pa izbrisite ako ne smije...

APEL ZA POMOC MALOM NEMANJI!Ako ko moze i hoce, moze da uplati 100 dinara (i vise ako ima) ili da bar pozove svoje prijatelje koji ce da uplate. Ostalo mu je jos samo 15ak dana do operacije, a treba da sakupi jos oko 7000e. Nadam se da nije protiv pravila foruma. Ja procitah juce. Divan jedan mali djecak user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1021
8.6.2011 16:22:47   
liliana
Treba mi pomoć!!!
Naime, ova grupa drugarica sa RR koja je formirana na FB-sve što bilo ko napiše ili prokomentariše, meni stiže na e-mail. Imam milion i jednu poruku! Od tih bezveznih poruka ne  mogu da raspoznam šta mi je važno stiglo od pošte. Zna li neko kako da to isključim? Napominjem da  mi je tamo na podešavanjima sve isključeno (sve "kljukice"), tako da mi do sada ništa sa  FB nije stizalo na Meil.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1022
8.6.2011 16:26:16   
Ana RR
Lili, idi na Account - Account settings - Groups - Change email settings for individual groups

Tu odčekiraj Drugarice sa RR da ti ne stiže na mail.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 1023
8.6.2011 16:38:47   
liliana
Hvala, Anči.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1024
12.6.2011 21:03:34   
isidora88
kako da dodam slike na facebook,nervira me ono jednu po jednu ili ono po 5,jako je sporo,ima li neki brzi nacin za veci broj slika?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here