|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Facebook
17.4.2011 9:42:02   
Dada81

IZVORNA PORUKA: bebablue

ja volim da znam ko je sa rr, nekog prepoznam po slici profila, ako sam videla sliku na rr, nekog po imenu deteta (negde mi stane mozak, ime deteta poznato, a rr nick ne mogu da povezem), ali kad mi neko posalje zahtev, a ne znam ko je, osim sto su nam zajednicki prijatelji sa rr, posaljem poruku da mi kaze nadimak sa rr, kao sto se i ja predstavim kad nekog ja startujemuser posted image

Bebo ,Jelena ,imam li ja vas ili vi mene na fb ?!

JA isto volim kada mi se neko javi sa RR i na FB (što volim ove skraćenice user posted image )
A,naravno ,nekada to i ja uradim prva . Iako nekada ne odem tako često na fb ,lepo je znati da smo jedna drugoj uvek tu ''pri ruci'' user posted image I što Iva reče ,lepo mi gledati svu tu našu lepu dečicu user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 951
17.4.2011 10:22:30   
Dada81

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Przinaj, Dado , ložiš se na Bibketa ! user posted image

Kako si me samo pročitala ,odoh baš da mu virnem u slike user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 952
17.4.2011 10:42:11   
bebablue
Dado imas me, a imas i pp, ti si mene naslauser posted image

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 953
17.4.2011 10:52:28   
Dada81
Znam sad user posted image

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 954
17.4.2011 10:54:29   
Anoniman
Dado,imamo se user posted image

(odgovor članu Dada81)
  Direktna veza do poruke: 955
17.4.2011 11:00:15   
Dada81
Đe,na fb ? Toooo znaaam user posted image nisam doduše ni vaše sličke dugo pregledala,ali sam ipak skorije nego od Bebe user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 956
18.4.2011 1:24:53   
jelena038
Ja prihvatim prijateljstvo, pustim osobu da se nagleda slika, obrisem je za dva dana, ona ni ne skonta da sam obrisala, ili skonta posle pola godine. Toliko o prijateljstvu.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 957
18.4.2011 6:57:03   
vukosava
facebook biseri

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 958
18.4.2011 8:31:00   
isidora88

IZVORNA PORUKA: vukosava

facebook biseri

uzas,uzas,uzas, koja im je fora penjanje po regalima i slikanje u kupatilu user posted image ali ona sto se slikala u prljavoj kadi,fuj,fuj

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 959
18.4.2011 13:15:08   
vukosava

IZVORNA PORUKA: isidora88

facebook biseri

uzas,uzas,uzas, koja im je fora penjanje po regalima i slikanje u kupatilu user posted image ali ona sto se slikala u prljavoj kadi,fuj,fuj

+ jedna na krovu... i jedna u stali... izgleda da neka cudna moda vlada

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 960
18.4.2011 13:27:07   
jance
ja trenutno imam 10 komada zahteva za prijatelja koji mi stoje nekako na "cekanju" jer ne mogu da ih odbijem, mogu samo da ih prihvatim, ignorisem ili blokiram pa da nikad vise ne mogu da posalju zahtev.. sada, iskreno ni mm ni ja te ljude ne poznajemo, bar kolko sam se ja raspitivala, al od kako sam imala fijasko sa zaovinom kumom, izuzetno sam oprezna i nebi da blokiram ljude koje ipak mozda znam, samo sto eto, biseri imaju losu sliku na profilu pa ne mogu da skontam... opet, dva puta sam se opekla sa takvima, prvi put sam prihvatila coveka misleci da je mm drug ovde iz NS, na kraju ispao neki pacenik iz neke selendre koji trazi zenu! pa me smarao dok ga nisam blokirala, tako da 2 puta proveravam da nekoga znam pre nego sto ga prihvatim. opet, imala sam fijasko sa zaovinom kumom, koja mi je slala zahtev 3 puta, medjutim, ja je sa profil slike nisam prepoznala a iskreno, znam je samo kao Miru kumu, niti joj puno ime znam, niti prezime, pa sam je odbijala nekoliko puta, na sta mi je ona onda na kraju poslala takvu poruku da sam mislila da ako je ne prihvatim, bicu odgovorna za njeno samoubistvo user posted image
i sada iskreno, fb mi ne daje opciju da samo odbijem, pa da opet moze da mi posalje zahtev ako se ispostavi da tog nekoga znam, nego samo da ga blokiram... tako da mi eto stoje na Ignore za sada pa cu videti sta cu na kraju sa njima...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 961
18.4.2011 13:29:41   
liliana

facebook biseri

Ja ne mogu verovati šta sve tamo videh!!!user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 962
23.4.2011 14:43:13   
pepeljuga
Od juce ne mogu da komentarisem nista! Kad kliknem na comment i kucam izlaze mi neka bleda slova i kad pritisnem enter nista! Da li se nekome to desilo, je l' zna neko sta je to?!

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 963
27.4.2011 22:20:39   
Nensi*
Jel zna neko gde mogu da vidim koje igrice imaju na fb?

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 964
27.4.2011 22:22:33   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: Nensi RR

to bih i ja volela da znam user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 965
27.4.2011 22:25:07   
Snelle
Manite se igrica, jer ćete onda da se navučete pa ćete zaboraviti da nahranite decu user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 966
27.4.2011 22:25:55   
Nensi*
user posted image user posted image user posted image
Ja igram uvece kad Vuk spava user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 967
27.4.2011 22:26:55   
Lu
E šta ja uradiuser posted image
Kliknula sam na jednu frendicu sakrij poruke ove osobe i ne prikazuj ih više, grškom naravno , jer je osoba promijenila sliku profial i  ja mislila da je neki spam...sad nemam pojma kako to da ispravimuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

Direktna veza do poruke: 968
27.4.2011 22:28:04   
New Mom
IZVORNA PORUKA: Nensi RR

Možda preko Aplikacija? Tako je nekad moglo.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 969
27.4.2011 22:29:09   
New Mom
IZVORNA PORUKA: Lu RR

E šta ja uradiuser posted image
Kliknula sam na jednu frendicu sakrij poruke ove osobe i ne prikazuj ih više, grškom naravno , jer je osoba promijenila sliku profial i  ja mislila da je neki spam...sad nemam pojma kako to da ispravimuser posted image

Ja i ne znam da to ima, pa nisam od pomoći...user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 970
27.4.2011 22:29:16   
Lu
Nensi ako ćeš igrati farmu, molim te pošalji mi zahtjev za susjeda jer i fali još jedan da se proširimuser posted image
I ne moraš igrati, samo da te "upišem ", poslije me slobodno otkačiuser posted image
Mada ja mislim da još jedino ja nisam odustala od farmeuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 971
27.4.2011 22:30:17   
New Mom
Ja igram Mafia wars.user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 972
27.4.2011 22:31:56   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Nensi ako ćeš igrati farmu, molim te pošalji mi zahtjev za susjeda jer i fali još jedan da se proširimuser posted image
I ne moraš igrati, samo da te "upišem ", poslije me slobodno otkačiuser posted image
Mada ja mislim da još jedino ja nisam odustala od farmeuser posted image

Prihvaticu te ja za suseda kad postanemo prijatelji user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 973
27.4.2011 22:33:41   
Nensi*
A gde da nadjem farmu? To sam i pitala gore...user posted image Ne znam gde se traze igrice,probacu sad u aplikacijama...

Direktna veza do poruke: 974
27.4.2011 22:34:42   
Nensi*
A gde su aplikacije? user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here