|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: STRIJE
1.6.2011 0:51:30   
mikica sa
ok, hocu. hvala user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 601
1.6.2011 0:53:06   
mikica sa
ej,evo nasla sam. narandzasto bijela kutija?

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 602
1.6.2011 0:53:15   
indy_25
Ne zahvaljuj mi se user posted image nema na cemu user posted image

da to je ta kutija user posted image

< Poruku je uredio indy_25 -- 1.6.2011 0:54:02 >

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 603
1.6.2011 1:00:59   
mikica sa
super, sutra svakako idem u kupovinu pa cu potraziti. javnem ti.
joj, jesi me obradovala. vec sam se vidjela u dubokim pantalonama, jednodjelnom kupacem i sl.
odoh sad pajkiti, ljubim te.
P.S. znam da je off, ali samo reci je li Sari bolje? ljubi je puno

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 604
1.6.2011 1:08:18   
indy_25
Jeste bolje je al se muz prehladio nije bilo nista strasno. Ja vise nikaako ne pisem o djeci user posted image kad je sve u redu hvala Bogu i ne treba mi trenutno nista u vezi njih poa sam zato u drugim temama a u spisak mama nisam otisla ima 100 g user posted image

Direktna veza do poruke: 605
1.6.2011 15:03:47   
gagić
Ja sam u 24. nedelji trudnoće ne znam zašto su mi se na grudima pojavile strije kada u opšte nisu jako velike, i redovno ih mažem. Na stomaku ih još nema, koristim striet ili pavlogal mast.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 606
1.6.2011 23:42:20   
mikica sa
cao indy
jbg, ja danas bila u kupovini i znas sta ima novo? BIO OIL ima samo u V.Britaniji i Holandiji, sto se tice evropskog trzista. isla sam u Njemacku jer je blizu pa rekoh mozda ima tamo kad ono prc milojka, nemaaaaaaaaaaaaaaa user posted image
bem li ga, moracu nesto drugo naci.
tebi pusa i hvala u svakom slucaju.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 607
2.6.2011 8:28:25   
majkica
Zdravo devojke,
evo da podelim svoje iskustvo sa vama, moja preporuka je Chicco Mamma donna krema za strije - koristila sam je u prvoj trudnoci i verovale ili ne, nisam dobila ni jednu striju, a pritom sam se ugojila 20kg, i evo ponovo je koristim sada u drugoj trudnoci!

Pozdravuser posted image

"Podsecam, treba da znaju moji mama i tata,
da ja imam pravo na sestru i na brata...."

Direktna veza do poruke: 608
29.6.2011 13:48:54   
Anoniman
posto razmisljam da kupim neku kremu za strije, citam i sta utice na njihov nastanak, pa evo da vam prenesem
ISHRANA
Ako je do sada vasa ishrana bila uravnotezene i bogata dobrim proteinima (npr. belance), vitaminima (posebno vitaminom C koji odredjuje sastav kolagena) i antioksidantima, vece su sanse da cete zadrzati dobru kozu.
SAN
Dok spavamo proizvode se hormoni rasta. Hormon rasta pojacava sintezu proteina kao sto su kolagen i elastin. Dakle, jedna osoba koja generalno dobro spava ima predoslove za dobru kozu.
PUSENJE
Pre svega, pusenje u trudnoci je zabranjeno. Osim toga, pusenje dobrinosi zagadjenju okoline i unosu toksicnih materija i slobodnih radikala u organizam, a oni izazivaju starenje tkiva i koze. Nezdrava koza lakse puca i lakse se razvijaju strije.
SUNCE
Zene koje se redovno podvrgavaju suncanju trpe promene na koze koje su slicne onima koje se desavaju prilikom starenja. Te zene lakse dobijaju strije u trudnoci.
STA DA RADIM KAKO SE NE BI POJAVILE STRIJE U TRUDNOCI?
Pre svega treba da znate da su strije trajne. Dakle, kad se jednom pojave, ne nestaju. Dakle, sve sto treba uraditi je u delokrugu prevencije, a ne lecenja. Treba da uzmete neku dobru hidrantnu kremu koja je dozvoljena u trudnoci. Takodje, treba se kvalitetno hraniti. U ishrani treba da budu zastupljeni dobri proteini (npr. belanac), vitamin C (pomorandze, limuni) i mnogo povrca.

(odgovor članu majkica)
  Direktna veza do poruke: 609
5.7.2011 19:47:15   
mirjanica
Mackala sam se svim zivim, nema cime nisam! I tecnosti sam unosila dovoljno, ali dzabe, evo ih, crvene, po stomaku, i sto posto ce ostati! Mada ih ja imam po guzi i butinama od ranije, tako da sam im sklona, nazalost...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 610
5.7.2011 19:49:53   
Jeca*
guam protiv strija, mogu i trudnice...raspitaj se u nekoj apoteci. ZAKON!!!

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu mirjanica)
Direktna veza do poruke: 611
5.7.2011 20:27:34   
Anoniman
ja sam danas kupila ELANCYL po preporuci apotekarke (pokazala mi je i druge marke, cene su bile otprilike iste). nadam se da ce se pokazati kao dobra.

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 612
6.7.2011 0:01:57   
isidora88
sta je najbolje za ublazavanje vec postojecih strija? ja imam one crvenkaste i bas se pod rukom osete user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 613
6.7.2011 10:22:47   
Anoniman
elancyl ima i neku kremu za ublazavanje postojecih strija, ali ne znam da li pomaze i koliko.

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 614
13.7.2011 12:33:20   
dejana007

IZVORNA PORUKA: isidora88

sta je najbolje za ublazavanje vec postojecih strija? ja imam one crvenkaste i bas se pod rukom osete user posted image

i ja imam takve i sve su na levoj strani stomaka. nego gledam mog nikolu i kazem vredelo je. user posted image

stvarno sam pazila sta jedem, pila puno ovde, vezbala pre trudnoce, mazala svasta nesto, ali eto takav mi je ocigledno tip koze.
nego sad mora nesto uzmem da bi mi se strije ublazile, kako to kazes user posted image

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 615
27.7.2011 13:53:06   
bubulence
18 dana posle porodjaja mogu da se pohvalim da u trudnoci nisam dobila ni jednu jedinu strijicu a bas sam im podlozna... imam dosta od ranije ali sada ni jednuuser posted image user posted image user posted image . mada se jos uvek mazem dok mi se ne skupi koza na stomaku

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 616
28.7.2011 12:24:22   
mirjanica
I ja kao dejana, mazala se cime sve nisam, pila tecnosti vise nego ikad u zivotu, i imam gomilu strijica i sa leve i sa desne strane stomaka! Uzas jedan, takav isti stomak ima moja majka i uvek mi je to bilo tako ruzno! Al dobro, drugo je vreme, ona se nije ni mackala kao ja sada al eto vidite, ipak je do koze! Sta stvarno kupiti posle da bi se ublazile? Mada, nek se bebac rodi ziv i zdrav, i nije mi zao, makar nosila ceo zivot jednodelni kupaci na plazi!

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 617
28.7.2011 12:53:11   
Anoniman
Ja sam u 25 nedelji trudnoce,pre trudnoce nisam imala strije, i do sada nisam dobila ni jednu striju po stomaku, ali su mi od skoro krenule ruzne plave strije po grudima, koje me uzasno nerviraju. Kupila sam nekoliko vrsta krema, cak mi je svekrva donela neke iz Nemacke, ali mene mrzi svako vece da se mazem, tako da sam sama kriva.user posted image

(odgovor članu mirjanica)
  Direktna veza do poruke: 618
28.7.2011 13:24:14   
bubulence
mirjanice nastale strije se ne mogu ukloniti, jos uvek nije pronadjena takva krema... ustvari mogu, laserski...
i moja koza je takva da od ranije imam previse strija, grudi su mi u strijama, donji stomak, bokovi... uzas, bas sam varirala u kilazi... ali eto, izgleda da ne treba odbaciti sve bapske recepte jer sam zivi dokaz da nesto i pomaze...
um ne moze da te mrzi da se mazes, to traje svega 2-3 min i posle si mirna

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 619
28.7.2011 13:44:55   
Anoniman
Ja mazem saljicev stiet od prvog dana i uz sve one savete o ishrani, nadam se da ih necu dobiti. Streber sam, pa sve radim redovno, a ima malo i genetike.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 620
28.7.2011 14:19:19   
Anoniman
Da Bubulence, to si u pravu, ali koju god kremu da uzmem, ne mogu da podnesem njen miris, dobro je pa jos uvek podnosim niveino mleko za telo. Ali sada kako trudnoca napreduje, moracu da se mazem...

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 621
28.7.2011 14:21:44   
bubulence
mozes da mesas tu neku kremu i niveino mleko... ja sam mesala bebi kremu sa mascu da mi ne bi smrdelo i bas je bilo prijatnog mirisa

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 622
28.7.2011 14:24:12   
Anoniman
Ja koristim i Loccitane, njihove su skroz prirodne stvari i skoro su bez mirisa. A ima neko sa Shea butter, to je neki magicni sastojak. Moze cak i da se kupi u malim pakovanjima, kao ona grozdjana mast sto se nekad prodavala po apotekama. I mozes da ga mazes na sve, stvarno je magican. Eto sad cu da trazim da mi donese mm, ne znam da li ima kod nas, a koliko znam imaju dve njihove prodavnice u BG.

Direktna veza do poruke: 623
28.7.2011 14:25:16   
Anoniman
Moracu da probam, pre nego sto se ove strije na grudima prosire.

Direktna veza do poruke: 624
28.7.2011 14:30:25   
Malecka074
Ja sam ih ipak dobila. user posted image Sad u 9.mesecu. user posted image Iako sam se mackala i strietom i niveom i bademovi uljem, baby uljem. Mazala sam se 2x dnevno, a nekada i 3x. Pojavile su mi se po dnu stomaka i na butinama. A na grudima imam jednu samo, za sada.
mackam se i dalje...sta mogu...user posted image

< Poruku je uredio Malecka074 -- 28.7.2011 14:31:20 >

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here