|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Strije
24.4.2011 11:49:33   
bubulence
koliko sam upucena i koliko smo ucili u skoli jos uvek nema preparata koji moze da ukloni postojece strije... osim hiruskog zahvata naravno...
u principu nije mnogo bitno koju kremu koristite bitno ae samo da je ona sto masnije da koza moze da se rasteze...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 576
24.4.2011 11:51:57   
jovicaa
mislim da je jomelop e dobar, ja sam  to koristila za oziljke. mislim da se tako zove

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 577
24.4.2011 13:15:06   
Ana RR
Indy, ovako izgledaju proizvodi KLIK

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 578
27.4.2011 15:26:08   
jance
danas sam u DMu kupila babylove kremu protiv strija...
e sada za ubuduce, sta mislite da je najbolje: krema, ulje ili puter?

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 579
27.4.2011 15:27:55   
*Alexx*
Puter? user posted image
Kažu da je najbolja kombinacija ulja i kreme. Ujutru krema, uveče ulje.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 580
27.4.2011 15:28:36   
nencydrew

IZVORNA PORUKA: jance

Javi obavezno rezultate!user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 581
27.4.2011 15:30:31   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Puter? user posted image
Kažu da je najbolja kombinacija ulja i kreme. Ujutru krema, uveče ulje.

Da, kakao butter je odličan user posted image ja ovako mažem, ujutru mleko za telo (svetlo plava Nivea), uveče baby ulje (Johnson). Kad potrošim videću da li ću menjati, za sada je sve ok.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 582
27.4.2011 15:33:24   
*Alexx*
Nisam imala pojma za kakao buter! I da ne bude zabune, onaj smajli je za mene, koja sam neobrazovana, a nije upućen janče, tek sad vidim kako je ispalo.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 583
27.4.2011 15:34:41   
Ana RR
Ja već mesecima hoću da ga kupim ali kad bi mi mozak radio onog momenta kad sam u kupovini bilo bi dobro user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 584
27.4.2011 15:34:44   
minavb
IZVORNA PORUKA: jance

Ja se od njihovog ulja osula i oljustila. Sad time mazem cizme i cipele.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 585
27.4.2011 15:35:59   
nencydrew
Ne znam, meni je Pavlovićeva zakon, ali preventivno.Jednom kad pređu u ožiljak, jedino laser pomažeuser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 586
27.4.2011 15:36:21   
jance
babylove Mamma, da verovatno onda buter, izvinjavam se user posted image .. imaju sve, krema je bila 220din, videcu koliko je masna, ako je dovoljno masna onda necu drugo ni uzimati  kontam....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 587
27.4.2011 22:25:34   
Lilla
Uh, imam strije vec neko vrijeme, fasovala sam ih kada sam naglo skinula jedan dio viska kilograma user posted image Vjerujem da ce ih biti jos, ali me one ponajmanje brinu user posted image user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 588
8.5.2011 11:40:35   
ikai
Pozdrav svima nova sam ovde... user posted image

Koliko rano treba poceti s mazanjem protiv strija, inace sam u 5-toj nedelji? Nesto mi se cini sto ranije to bolje...

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 589
8.5.2011 11:45:49   
madre
ikai, nisam skroz sigurna, ali mislim da sam ja pocela da se mazem  u 5. mesecu... saljicevom kremomuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 8.5.2011 11:56:40 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu ikai)
Direktna veza do poruke: 590
8.5.2011 11:52:42   
bubulence
ikai dobrodosla user posted image .
pocni da se mazes (kremama za strije) kada primetis da ti stomacic raste... do tada ti je dovoljno obicno mleko za telo...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 591
8.5.2011 12:02:12   
ikai
Tako sam nesto i mislila. Trenutno koristim niveino mleko, kad to potrosim krecem dalje, mislim da cu se opredeliti za strijet. Mislim da ne moze da skodi  user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 592
8.5.2011 13:44:10   
Crvenkapa85
meni strijet u prvoj trudnoci uopste nije pomogao....mazala sam od momenta kad sam saznala da sam trudna.....al dzaba,to je i do koze.....sad u drugoj trudnoci mazem sa obicnom majinom kremom za guzu user posted image
evo 29 nedelja,jos me ni stomak nije zasvrbeo,nego se vide samo strije iz prve trudnoce....

(odgovor članu ikai)
Direktna veza do poruke: 593
8.5.2011 14:03:08   
Anoniman
a koja je to krema za guzu? user posted image nesto kao pavloviceva ili?
ja sam isto cula jako negativna iskustva o strijetu.

(odgovor članu Crvenkapa85)
  Direktna veza do poruke: 594
8.5.2011 14:10:37   
Crvenkapa85
trenutno ona pavlogal

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 595
8.5.2011 14:19:17   
Anoniman
 i ja se mazem tim kremama i za sad nemam strija, a nadam se da ce tako i da ostane. nekad pomesam sa ispranom mascu po bubijevom savetu i stvarno mi je koza mekana. pa ako je dobro za bebe, zasto ne bi bilo za nas.

(odgovor članu Crvenkapa85)
  Direktna veza do poruke: 596
8.5.2011 16:40:59   
ikai
Pricah danas sa prijateljicom, u dve trudnoce je kombinovala AD kapi, pavlovicevu mast i strijet. Mozda je preterivala ali nema ni jedne jedine strije nigde po telu. Pa vredi pokusati.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 597
   RE: STRIJE
1.6.2011 0:45:15   
indy_25
Mikice posto su kod tebe mlade strije crvene obavezno uzmi bio oil ima ga kod vas sigurno u Nl je dosao nedavno, mazi tri mjeseca i dan i noc dva puta dnevno ujutro i navece sve ce da ti se povuce pogotovo sto su crvene i mlade. Moje su stare i bjele pa su se nekako smanjile od kako koristim ovo ulje moje sigurno ne mogu skroz nestati ali smanjuju se i utapaju u kozu malo stavrno primjetim razliku iako ja nisam vjerovala u cuda protiv strija. kazu da dok su jos crvene ima velika moguscnost da se otklone jer se koza regenerise prilikom upotrebe tih nekih preparata. Ja sam nasla bas pozitivna iskustva na internetu svi ga skoro hvale pa evo i ja. Otklanja i jos svasta oziljke isto tako mlade u potpunosti bubuljice akne itd. Probaj uzmi nece da skodi sigurno 10 e je mala flasica moze ti biti oko 20 dana. I to stavljas samo po nekoliko kapi i lijepo kruznim pokretima prstima umasiras.

(odgovor članu AleksandraDj)
Direktna veza do poruke: 598
1.6.2011 0:46:48   
mikica sa
samo to trazim BIO OIL? od cega je to'
hvala ti punoooooooooooooooooo user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 599
1.6.2011 0:50:34   
indy_25
ukucaj na google iskustva( na tvom jeziku) sa bio oil. To su ti nekakve biljke vazno je da pocnes dok su ti jos tako crvene.

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here