kumara -> RE: Pelene ... (9.3.2009 1:52:43)
|
Pa ja na uloscima u zivotu nisam pogledala rok trajanja, a inace na svemu gledam. Ne vidim sta tu moze da fali ili skodi. U sustini, rok trajanja je period u kome ce proizvod sigurno da ispunjava sve sto na njemu pise, to je neka vrsta garantnog roka (to je osiguranje za proizvodjaca). Nakon toga, proizvodjac ne garantuje za proizvod, ali to ne znaci da proizvod nije dobar. Proizvod nema mozak, pa da tacno na dan isteka roka "prestane da radi" ili sta vec. Evo razmislite, koliko koristite svoju maskaru? Koliko vam traje od kad je otvorite? Maskara ima neki rok trajanja, ali takodje ima slicicu na kojoj je nacrtano da vazi samo 12 meseci od kad je otvorite. I sta sad, treba da pisemo kad smo otvorile maskaru (pod uslovom da u radnji nije otvarana) i kad istekna 12 meseci da je bacimo? Jel to neko radi? Verujem da nema puno takvih zena. Sve u svemu, sorry na dugackom postu i pec-pec za mene sto pisem o maskari [sm=smiley36.gif], ali morala sam da vam dam primer. Jeco, ja bih koristila te pelene.
|
|
|
|