Anoniman -> RE: Pelene ... (28.11.2009 21:13:52)
|
Dora, to ja upravo poukusavam objasniti mojima kuci, a oni misle da sam poludila. Imaju dvije vrste pampersa- znam to po slicici. Te sto imaju neku djevojcicu naslikanu, koja drzi onu mrezu za lovljenje leptira- upravo mi te propustaju ne samo preko noci, nego i preko dana. I to uvijek na istom mjesti, sa lijeve strane na bogu. Tako je zadnjih nekoliko dana, ludim. Violeta su nesto pregrube, tvrde, a Pampers su zaista fine i mekane, naravno kad kupim one sa drugom slicicom. IZVORNA PORUKA: Dora IZVORNA PORUKA: Diabla Ja sam danas kupila Violeta pelene iz razloga jer nisam nasla Pampers 4, bila kisa, pljusak, nije mi se dalo ici na drugi kraj grada. Da li je neko koristio Violetu. Inace koristimo 4+ Pampers, ali svaku noc mu propusti sa strane. Cak se i preko ana desi. Imaju neke Pampers, pakovanje se ne razlikuje, ali se proizvode negde u Bugarskoj ili Rumuniji, ne znam, one su užasne i nekvalitetna. Ja sam u Maxiju par puta kupila takve, propuštaju, cepaju se iznutra kad se nakvase... Uh! Inače, pelene treba birati ne samo po težini bebe nego i po tome koliko piški, moj mlađi sin je mnooogo pio vode i kad se ispiški to bude bukvalno pola noše. Uvek je nosio br. veće pelene zbog toga
|
|
|
|