Jeca* -> RE: Pelene ... (19.2.2010 8:23:31)
|
IZVORNA PORUKA: oliveradj Kakvo vam je iskustvo sa Pampers pelenama?? Koristila sam prvo naravno jedinicu kratko odmah smo presli na dvojku i bila sam jako zadovoljna kada je bebica dostigla kilazu vecu presli smo na trojku i tu sam se jako razocarala. Dete mi je u roku od pola sata nekada znalo da bude mokro skroz do vrata place i pogledam ona skroz mokra. Odlucila sam da probam druge pelene i kupila sam Daipers koje su otprilike ista cena mada sam nasla i na snizenje u Lili i mnogo sam zadovoljnija. Za veci broj Pampersa za vecu decu drugarica mi je rekla da joj je dete bilo u granulicama jer se pelena cesto raspadne i od mnogih sam cula da nisu zadovoljni sa Pampersom desava se to isto. Postoje jos neke pelene kod nas nisam probala mislim da cu se zadrzati na Daipersu. Kakva su vasa iskustva sa pelenama i sta mislite o marketinskom potezu Pampersa (koverta sto se dobija u porodilistu)? IZVORNA PORUKA: guppy RR Ja nisam baš bila zadovoljna, em su skupe, em ništa posebno. Koristimo Lumpi pelene (Mercator). IZVORNA PORUKA: Lu RR Pampers od rođenja pa skoro dvije godine koristimo,nikada mi nije palo na pamet da ih promijenim jer su mi extra. Nikada nisu propustile,osim kada sam prerano prešla sa 3 na 4 pa su mu bile velike,zato smo sačekali da malo poraste. Nisu ga žuljale,niti je imao osip,zaista nikakvih problema. To da se raspadaju jednostavno nemogu da vjerujem za pampers,ko zna možda neka podvala pod pampers. IZVORNA PORUKA: Veki76 Koristim pampers sleep&play i dobre su. Nisam dobila kovertu u porodilistu. Jako sam zadovoljna Liberom ali zivim u malom mestu pa ih nema. IZVORNA PORUKA: mamaaa Pampers 2 je bio OK, li 3 i 4-nikakve. Sada koristimo Violetu ili Molfix, zavisi šta je na sniženju
|
|
|
|