RE: Pelene ... (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

Trcosava -> RE: Pelene ... (22.2.2015 10:32:16)

Ove sam uzela, meni nisu kao karton
[img]http://www4.slikomat.com/13/0222/wph-DSC-08.jpg[/img]

wivern -> RE: Pelene ... (22.2.2015 10:36:20)

Trco te sam htela ali kad god odem u dm nema velicina koja meni treba od tog manjeg pakovanja. Ne bih kupovala jumbo dok ne probam.

Azra_ -> RE: Pelene ... (22.2.2015 10:40:18)

Meni je Pampers najbolji. Probali smo 4-5 proizvođača, ali glas za Pampers. Prvih 6 meseci smo uzimali onaj beli. Mekan, fin, skup.[sm=smiley13.gif]

bubulence -> RE: Pelene ... (22.2.2015 10:45:42)

Trco nama su te odlicne

Ana13 -> RE: Pelene ... (22.2.2015 10:50:56)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Ima jedan dan DM-ove pelene i mislim da su ok. Ne puštaju mu sa strane, odnosno na boku.

Pampers su meni zlo najveće. Kad baš ništa nema, uzmem njih. Zbog onog gela izbegavam, pogotovo kod Ane sam izbegavala. Ponavljam to kao pokvarena ploča, ali meni je to užasno. Pa zamislite mame da vama recimo 'always uložak' pusti onaj gel i da vam sve uđe u svetlanu. Bljak!!

Ja pitala u prodavnici za iskustva sa violeta pelenama, kaže da su mame uglavnom zadovoljne.
Jel probala neka bambo pelene? Probala sam njihove maramice i one su super - bez mirisa ikakvog.

Ne znam o kom pampersu pricas,ali nikad nisam videla taj gel da curi kod belog.Nisam probala zeleni i narandzasti pampers. Probali smo te violeta (dobili u rodi par komada na prezentaciji) i bile su mi grozne. Neki bzv materijal,kao neka plastika.Dok mi je pampers kao pamuk.Imamo i becutan (dobili u dm-u) i on je katastrofa.

Azra_ -> RE: Pelene ... (22.2.2015 10:54:28)

Ja ni u belom, ni u zelenom Pampersu ne videh taj gel koju Trća spominje...

bubulence -> RE: Pelene ... (22.2.2015 11:00:02)

Ako mislite na one kuglice koje ostaju na guzi mi ih imamo od zelenog pampersa

wivern -> RE: Pelene ... (22.2.2015 11:08:42)

Probala sam taj beli pampers i iskreno on mi je najbolji, ali mi je mnogo para na zalost.

degu -> RE: Pelene ... (22.2.2015 11:15:16)

IZVORNA PORUKA: bubulence

I opet nama definitivno dm najvise odgovara. Ovde nema dm pa smo pre par dana kupili obican zeleni pampers i skoro svaki je propustio a o smradu da ne pricam...

Joj mene pampers zbog ovoga izluđuje, jedno vreme mi je mm-ova bratanica stalno govorila:"Čini mi se da se T ukakila" [sm=smiley36.gif]

vonavoj -> RE: Pelene ... (22.2.2015 12:19:49)

wiv,neces se prevariti sa jumbo pakovanjem[sm=smiley36.gif]

ishler -> RE: Pelene ... (22.2.2015 13:29:23)

Baby love sa oba deteta najbolje su se pokazale

Trcosava -> RE: Pelene ... (22.2.2015 15:00:17)

IZVORNA PORUKA: Ana13

Ne znam o kom pampersu pricas,ali nikad nisam videla taj gel da curi kod belog.Nisam probala zeleni i narandzasti pampers. Probali smo te violeta (dobili u rodi par komada na prezentaciji) i bile su mi grozne. Neki bzv materijal,kao neka plastika.Dok mi je pampers kao pamuk.Imamo i becutan (dobili u dm-u) i on je katastrofa.

Beli pampers ih nema do neke trojke ili četvorke, posle i beli ima.

wivern -> RE: Pelene ... (22.2.2015 18:25:02)

Kupila obican babylove, nebo i zemlja u odnosu na beli. Izgleda dobar probacemo veceras.

Azra_ -> RE: Pelene ... (22.2.2015 18:40:43)

Trćo, mi smo beli Pempers koristili od rođenja. Dakle, bilo ih 1 (0-5kg), 2 (3-6kg) , 3 (4-9kg)... Skoro sam drugarici kupila beli Pampers 2!

Ana13 -> RE: Pelene ... (22.2.2015 21:12:27)

Kako nema,Trco? Ja sam u porodiliste nosila 1,pa smo koristili 2,sad 3. Od samog pocetka koristim samo beli pampers

wivern -> RE: Pelene ... (22.2.2015 21:22:35)

Hm ja sam skapirala da ona prica o gelu. Da gel stavljaju od trojke ili cetvorke tek.

Ana13 -> RE: Pelene ... (22.2.2015 21:25:44)

Moguce [sm=smiley36.gif] Sad smo na trojci i nema gela na guzi.Videcemo sa cetvorkom

mama krava -> RE: Pelene ... (22.2.2015 21:31:04)

Mi probali Bambo i SUPER su! Ovaj moj je svilenko i njemu ne odgovara ni Pampers ni Pufies vise... Samo Babylove obicne i Bambo!

serpica -> RE: Pelene ... (22.2.2015 22:45:35)

Znam da u pampersu ima tog gela ali nama nikad nije ostao na guzi,ni sa jednim detetom,desilo se i da bude prepun ali retko,ali gel nikad nije bio na guzi a ni ojed. Mozda zavisi i od decije koze.
Becutan mi je grozan,krut i debeo,a ovaj iz dm-a sam samo jednom probala i vise nisam kupovala.

Trcosava -> RE: Pelene ... (23.2.2015 4:04:06)

Gledajte, možda se nešto promenilo od pre 5 godin. Tj 4, jer drugarica je koristila isto beli za cerkicu i njoj sam isto ti rekla tada,potvrdila je posle. MeMeni Ana nije imala nikad ni jedan jedini ojed, sama činjenica da sam to nalazila mi je bila dovoljna. A i propustio je skoro svaki put. To je samo moje iskustvo.
Ove bambo imaju u porodilištu, delovale su mi ok. A uporedjivala sam cene ovde i tu i u Srb su jeftinije za oko 1€. Cenovno su ovde skoro isto kao i Lumpi.

ivannna -> RE: Pelene ... (25.2.2015 14:23:31)

Mi koristimo pufies a posebno sam srecna kad su na akciji pufies fashion [sm=bravo.gif], na plazi je prosle godine bila hit! ne mogu da docekam da dodjemo kuci pa vec u kolima ih cepnem da vidim koja je kombinacija dezena u pitanju
nikada nismo imali sa njima problema,svidja mi se kod njih sto imaju onaj upijajuci deo skroz do kraja dela koji ide uz ledja sto kod belog pampersa nije slicaj

jednom smo kupili boni suprims i zeznuli se,bio je jeftin ali takav je i kvalitet,sirok materijal koji ide sa strane,preko prepona pa mi se dete uvek zali da je zulja

tenera i bekutan su mi bile ok mada malo vise krute
narandzasti pampers mi je bezveze,ne volim one kuglice

htela bih da probamo jos neke koje su slicne belom pampersu ,da su meke,pamucne,savitljive,imate li neki predlog?

Valerie -> RE: Pelene ... (25.2.2015 14:46:07)

libero su vrhunske, ali su paprene.
ja volim i babylove, koji jeste malko kruci. i oni imaju neku finiju vrstu, koja je verovatno meksa, nismo probali.
mnogi hvale bamboo, samo smo jednom imali odavno. videla sam da ih ima letoshop, i tek jos ponegde, treba proveriti na njihovom sajtu.
mi smo najvise koristili pufies, najbolje su nam se pokazale, a najmanje pampers. one najjeftinije tenera, kplus ne bih uzela vise ni za dzabe, grebu.
nama je narandzasti pampers bio podnosljiviji od plavog.

sasvim su nam bile dobre i one iz lilija, i care iz maxija

Trcosava -> RE: Pelene ... (25.2.2015 15:01:51)

Valerie, ima ih i po nekim apotekama. Znam da je jedna na Nbg, barem tako piše na sajtu. Meni pamet ne smeta kad sam u Bg, pa zovem redom i pitam da li imaju

mama krava -> RE: Pelene ... (25.2.2015 15:22:58)

Ja sam Bamboo naručivala preko sajta I imate besplatnu dostavu za 2 velika pakovanja!

wivern -> RE: Pelene ... (25.2.2015 16:53:40)

Mi smo se ojeli od lili pelena [sm=smiley13.gif]
Nama nisu bile lose ni evybaby ali nam velicina sada ne odgovara. Njihova trojka nam je jos uvek velika, curi sa strane jer ne obuhvate dobro butku, a dvojka mala.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>