RE: Pelene ... (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

Mala Elena -> RE: Pelene ... (13.12.2014 16:37:59)

Valerie, i meni se zeleni pampers nista posebno ne dopada, kao da se krune kad se malo vise ispiski i grudva im se sadrzaj tj punilo....
Sada koristimo pufies i ok su , ne propustaju...Mirkam, probaj njih ako nisi.
Najvise mi se dopadaju one Play narandzaste ali ih uvek nestane kada odemo da ih kupimo...ono jumbo pakovanje.

Klarita -> RE: Pelene ... (14.12.2014 11:35:32)

Mi smo se vratili na pampers premium care. Prosle nedelje sam dva puta bila do Sofije i ne kupim prvi put pelene jer vidim ista cena...tek kad sam po drugi put isla s kumom ona zena mi pokaza da je njihovo pakovanje kao jumbo i ima 66kom a, nase tek 52[sm=smiley36.gif]
Uzela sam i libero, ali 5-icu, i nama su onda sa K bile libero najbolje. Jedva sam ih nalazila i porucivala i svasta, sad ih ima. Skuplje su, ali vrede. Samo su nam velike iako ima 9700gr a, na njima pise da su od 10kg[sm=smiley13.gif]

mirkam -> RE: Pelene ... (14.12.2014 15:40:58)

Ja ipak uzeh narandzasti Pampers i to odriču da probamo malo pakovanje.Ovo nam je prvo experimentisanje sa pelenama [sm=smiley36.gif]

ME,nismo nikada ništa probali sem Pampersa prvih mjesec dana i sve do sada Becutan.

Trcosava -> RE: Pelene ... (21.2.2015 12:55:08)

Mm se opet zeznuo sa pelenama i uzeo velike Lumpi, tj Lumpi i nema male - od 3-ke idu.
Sad am uzela u DM-u njihove pelene, vidim da su par mama rekle da su im ok. Dobih silne neke bonuse, pa da iskoristim. A ove Lumpi su da li od 3 ili 4 kg iako on ima toliko, puštaju mu sa strane i to poprilično, tako da žće pričekati malo da poraste, pa onda i njih da iskoristimo - baciti se neće.
Pampers je meni nužno zlo.

minnica -> RE: Pelene ... (21.2.2015 13:08:05)

Nama Pufies nisu nijednom propustile. [sm=bravo.gif] Ni ja ne volim Pampers. DM sam iskoritila samo iz Babybonusa i one su bile ok.

Ana13 -> RE: Pelene ... (21.2.2015 21:21:11)

Ja od pocetka koristim beli pampers i odlican nam je. Necemo ga ni menjati

Bibilib -> RE: Pelene ... (21.2.2015 22:44:38)

Ja sam se zaprepastila kada sam pre neko vece na TV cula da su u nekim pampersima i opremi za bebe pronadjene kancerogene materije...Detaljnije procitajte na sajtu...
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:534605-APOS-Kancerogene-materije-u-pelenama-cuclama-prostirkama-i-igrackama

Štetica -> RE: Pelene ... (21.2.2015 23:01:56)

Zeleni pampers=ojed
Pufis= jedna stolica(presvukla gaa posle 5minuta) propustile pored nogu,a nisu velike
Tako da koliko god izbegavala beli pampers opet sam mu se vratila.

choopa choops -> RE: Pelene ... (22.2.2015 1:10:47)

IZVORNA PORUKA: Bibilib

Ja sam se zaprepastila kada sam pre neko vece na TV cula da su u nekim pampersima i opremi za bebe pronadjene kancerogene materije...Detaljnije procitajte na sajtu...
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:534605-APOS-Kancerogene-materije-u-pelenama-cuclama-prostirkama-i-igrackama

Ne piše nigdje da je Pampers u pitanju????[sm=zmeden.gif]

Ne piše uopšte koje su marke, što je bezveze, trebali su objavit imena odmah!

mali_mis -> RE: Pelene ... (22.2.2015 7:28:16)

Objavili su naknadno da ti proizvodi nisu u Srbiji.
Nego, mi smo presli skroz na pampers, puffies nam je mali.

branki* -> RE: Pelene ... (22.2.2015 8:30:33)

ja trenutno opet pampers zeleni,videcu kad malo poraste da predjem na lili pelene.za sad je sve ok,nisu propustile,ojeda nema.

serpica -> RE: Pelene ... (22.2.2015 8:36:44)

I mi koristimo zeleni pampers,od svega sto sam probala on mi je najbolji,desi se da procuri sa strane ali ja to prepisujem nemirnom spavanju bebca i velikoj kolicini vode koju popije u toku dana.
Vrlo cesto u Aksi bude na akciji pa se ispalti.

daca77 -> RE: Pelene ... (22.2.2015 8:38:43)

JA koristim DM pelene i ok su...od zelenog pampersa smo dobili ojed.

degu -> RE: Pelene ... (22.2.2015 9:06:23)

Žene kakva su vam iskustva sa Lili pelenama? Koristimo puffies i babylove i planiram za noć da nastavim puffies, al sam mislila za dan neke povoljnije da uzmem s obzirom da se baš često presvlačimo, kaki kao mala fokica [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Pelene ... (22.2.2015 9:10:32)

meni su lili pelene super..doduse nisam ih koristila kad je boza bio mala beba bas,jer nisu ni bile koliko znam,ali kasnije jesam i bile su odlicne.

Trcosava -> RE: Pelene ... (22.2.2015 9:11:43)

Ima jedan dan DM-ove pelene i mislim da su ok. Ne puštaju mu sa strane, odnosno na boku.

Pampers su meni zlo najveće. Kad baš ništa nema, uzmem njih. Zbog onog gela izbegavam, pogotovo kod Ane sam izbegavala. Ponavljam to kao pokvarena ploča, ali meni je to užasno. Pa zamislite mame da vama recimo 'always uložak' pusti onaj gel i da vam sve uđe u svetlanu. Bljak!!

Ja pitala u prodavnici za iskustva sa violeta pelenama, kaže da su mame uglavnom zadovoljne.
Jel probala neka bambo pelene? Probala sam njihove maramice i one su super - bez mirisa ikakvog.

pari -> RE: Pelene ... (22.2.2015 9:13:11)

Meni se recimo lili pelene nisu svidele, propuštale su nam...mi smo na babylive...
Mislim da je jako sve individualno i da treba probati

wivern -> RE: Pelene ... (22.2.2015 9:13:16)

Degu baš sam sada htela da napišem za te pelene. Meni su super, bolje su mi od nekih dm-ovih belih pelena.

degu -> RE: Pelene ... (22.2.2015 9:14:40)

Trco verujem da su bambo ok, mislim da su najzdravija varijanta jednokratnih pelena. Meni smetaju ti mirisi, zato sam i izbacila pampers, jako mi je smrdeo. Puffies mi za sad miriše podnošljivo. Hvala Branki, probaćemo ih pa javljam [sm=bravo.gif]
Hvala Wiv, Pari [sm=smiley31.gif]

vonavoj -> RE: Pelene ... (22.2.2015 9:17:01)

Uzela sam joj Lili pelene,2ku i probijalo je na sve strane..e sad kad je veca mozda nece,jer je ranije mnooogooo kakila!
Za sad koristi babylove,a razmisljam da kupim care iz maksija,starijoj smo koristili kad je bila veca..moram da vidim koje su jeftinije,babylove ili care[sm=jezicek.gif],naravno ako valjaju care onda cemo preci na njih!

Trcosava -> RE: Pelene ... (22.2.2015 9:19:05)

Da Degu, one su neke kao bio eko, mislim ne padam ja na te fore, ali oni mirisi su katastrofa.
Wiki je probala neke babylove bio eko, ove moje su obične. Imaju neki indikator upišanosti - neka plava crta po sred. Tj ona je žutozelena, a kad se toliko upiša da kao mora da se menja pelena, ta crta poplavi. Mada, imam utiksak da dok pišne jednom ono poplavi [sm=jezicek.gif]

Ove dm-ove ne mirišu [sm=smiley36.gif] smrde samo kad se ukenja

wivern -> RE: Pelene ... (22.2.2015 10:26:17)

Da to su ove pelene, i ja uopste nisam zadovoljna. Kao karton da stavljam [sm=smiley13.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0222/e22-babylo.jpg[/img]

vonavoj -> RE: Pelene ... (22.2.2015 10:29:11)

Ne koristim joj te dm..nego obicne!

bubulence -> RE: Pelene ... (22.2.2015 10:31:32)

I opet nama definitivno dm najvise odgovara. Ovde nema dm pa smo pre par dana kupili obican zeleni pampers i skoro svaki je propustio a o smradu da ne pricam...

wivern -> RE: Pelene ... (22.2.2015 10:31:33)

Von htela sam da probam te dm, ali nigde ne mogu da nadjem malo pakovanje, samo ono jumbo. Pa sam kupila ove rekoh ne moze biti neka velika razlika.
Kad ono mucak.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>