nela79 -> RE: Pelene ... (18.10.2012 11:01:03)
|
IZVORNA PORUKA: Mama.Veki IZVORNA PORUKA: mlada_mama pozz zene, zanima me kakva su vam iskustva sa Violetom, kod nas u Banja Luci su dosta jeftinije od Pampersa a i domace su, pa bi kupila njih za prvu ruku, da probam, koliko ih ima u najvecem paketu i jeste li zadovoljne? hvala Ja sam probala jedno malo pakovanje, tad smo koristili Puffies, i dok nismo opet nasli Puffies potrosila te Violeta i nisu bile lose. Ista firma ih pravi kao Bekutan, samo sto su Violeta mnogo bolje i mekse od Bekutana. Probaj, ja nemam lose iskustvo. Ali eto, ne znam zasto ih ne koristim sada. Od Puffies smo presli na Daipers, a ako nema njih sigurno bi uzela Violeta. Ja sam Violetu koristila par puta kad sam u Teslicu. Meni su one malo krute pa zato mislim da ti nece odgovarati za malu bebu. Ja bi da sam na tvom mjestu uzela malo pakovanje pa ako ti odgovaraju onda supoer, kupis i vece. Moja djeca su bila veca kad sam ih koristila tako da mi tad i nije bila tolika briga hoce li propustiti . Znaci OK jesu za njihovu cijenu, ali po meni nisu za skroz male bebe. Ja sam kupovala u Teslicu neke koje su mozda i jeftinije od Violetinih a mislim da bi ti vise otgovarale. Tanje su i mekse. Probaj i K plus one isto nisu skupe a meni su OK. One su cini mi se Ceski proizvod.
|
|
|
|