RE: Pelene ... (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

New Mom -> RE: Pelene ... (11.6.2012 9:55:55)

IZVORNA PORUKA: mejvis

Ima u DM-u baby bonus paket za koji se mogu prijaviti bebe do 6 meseci. Treba da se popuni njihov formular i kopija izvoda iz MKR. To se preda u radnji i za 2-3 nedelje dobija se na kućnu adresu vaučer za besplatne pelene i vaučeri za popuste. Mi smo predali i sada čekamo poštara! [sm=smiley1.gif]

Nisam to ni znala nego me prodavačica u DM- u pitala.

Kad je KL dobijala te pelene delili su njihove, Babylove vel.2. Sada više ne idu te, već Puffies 2 pakovanja (mogu da oba budu 2. ili da 1 pude vel.2 a drugo vel.3).
Mi smo pokupili pre 2 nedelje (ovaj put sam bila brza, sa KL - ona ih je prerasla davno dok vaučeri nisu došli).

Mi smo uzeli Huggies za porodilište Kolji i stvarno moram da ih pohvalim, možda su mi i bolje od belog Pampersa (a on je vrh za ovo dvoje mojih), ali teže ih nalazim (tj. nije mi pri ruci gde ih prodaju).

mejvis -> RE: Pelene ... (11.6.2012 15:30:00)

Pa to je baš bezveze što daju br 2, šta ću sa tim kada ih je prerasla. [sm=smiley13.gif]

nokinoki -> RE: Pelene ... (13.6.2012 18:40:59)

Libero pelene su trenutno na akciji u letoshopu 1499 din. Inače sad ih ima i u liliju 1550 din je cena.

marijana22 -> RE: Pelene ... (16.6.2012 18:22:34)

Uzeli smo pelene u DM-u sad je vaka sitacija. Dele 2 pakovanja pufies pelena ali mozes da biras da li ces 2 pakovanja br2, ili jedno 2 jedno 3 ili oba pakovanja br 3......

New Mom -> RE: Pelene ... (16.6.2012 22:37:23)

Dakle te toliko hvaljene BabyLove (dobili na poklon, pa reko' ajd' da probam)... bolje da ne kažem šta mislim o njima. Mislila sam da su one Sleep&Play Pampers najgore bogovetne, ali ovo je žestoka konkurencija.
Nijedan put, ali bukvalno, kad je Kolja kakio nisu zadržale. I to ne mislim sa strane već kroz njih je probilo.[sm=hudicek1.gif]

crazymama -> RE: Pelene ... (16.6.2012 23:08:23)

ma, nemoguce..?! meni su one odlicne, jedina im je mana sto su debele sad za leto, pa koristim puffies.
a beli pampers mi je uzasan, kad se natopi, gadim se da ga smotam, pod prstima mi je kao ljigavac, mislim na spolja...

New Mom -> RE: Pelene ... (16.6.2012 23:12:35)

Najozbiljnije ti kažem. Prvi put sam mislila da je bilo jer je obilnije kakio, ali to se ponavlja i kad je malo kakio.

Anoniman -> RE: Pelene ... (16.6.2012 23:15:51)

IZVORNA PORUKA: crazymama

ma, nemoguce..?! meni su one odlicne, jedina im je mana sto su debele sad za leto, pa koristim puffies.
a beli pampers mi je uzasan, kad se natopi, gadim se da ga smotam, pod prstima mi je kao ljigavac, mislim na spolja...

i meni su one super
cm koji babyl. vi koristiite , 1 i 2 jesu debele, nama su 3 i 4 tanje od pufiesa, i odlicne su, bas sam uporedjivala...

crazymama -> RE: Pelene ... (16.6.2012 23:16:00)

a da nisi ti te pelene dobila na poklon, jer im je istekao rok [sm=smiley36.gif]?

salim se, jel bila dvojka ili trojka..? ja sam za minju koristila new born i super su mi bile.

p.s.
UM, pa super, kad stignemo do trojke, opet cu uzeti baby love... posto minja koristi dvojku jos uvek.

New Mom -> RE: Pelene ... (16.6.2012 23:16:09)

Meni je beli pampers ne prevaziđen, stvarno! KL je samo njega nosila (sa tom epizodom sa tim narandžastim), a eto na KOlji (budala) eksperimentišem.
Huggies su bile sjajne. A sad ćemo da probamo Puffies (taj poklon od DM).

New Mom -> RE: Pelene ... (16.6.2012 23:17:43)

a da nisi ti te pelene dobila na poklon, jer im je istekao rok [sm=smiley36.gif]?

salim se, jel bila dvojka ili trojka..? ja sam za minju koristila new born i super su mi bile.

[sm=smiley36.gif]Nije, drugarica se mesec dana pre mene porodila i to je onaj stari DM poklon. Vel.2 su, a pni prerasli dok je došlo.

crazymama -> RE: Pelene ... (16.6.2012 23:18:54)

ako ti se ni pufies ne dopadne, definitivno imamo razlicita shvatanja dobrih pelena haha :)

ne znam, beli pampers mi se bas ne svidja, inace nisam za pampers nikakav... meni je ostalo da isprobam huggies i libero, ali ne nailazim na manja pakovanja, a ne kupuje mi se veliko za probu.

New Mom -> RE: Pelene ... (16.6.2012 23:21:36)

meni je ostalo da isprobam huggies i libero, ali ne nailazim na manja pakovanja, a ne kupuje mi se veliko za probu.

Ja sam huggies nosila u porodilište, imala sam pakovanje od 20ak komada.

crazymama -> RE: Pelene ... (16.6.2012 23:23:55)

nemam vremena za obilazim radnje, po apotekama uglavnom imaju pampers, u lillyju i dm-u je huggies bilo samo jumbo pakovanje, u maxiju ih nije ni bilo, kao ni u rodi, ni u idei.
koje pelene za kupanje preporucijete, posto razmisljamo da krenemo za minjom na plivanje za bebe, kad napuni 3 meseca ;)

Anoniman -> RE: Pelene ... (16.6.2012 23:27:51)

imas u dm, ne znam kakve su, ali planiram da nam ih uzmem za more, mala su pakovanja...

New Mom -> RE: Pelene ... (16.6.2012 23:31:14)

Ja sam kupila bila u Tempu pred porođaj to malo pakovanje.
koje pelene za kupanje preporucijete, posto razmisljamo da krenemo za minjom na plivanje za bebe, kad napuni 3 meseca ;)

KLIK

crazymama -> RE: Pelene ... (16.6.2012 23:34:00)

hvala ;)

mejvis -> RE: Pelene ... (17.6.2012 8:10:37)

Super, znači mogu i dva pak br 3 da se uzmu u DM-u! Ja još čekam poštara, valjda će sledeće nedelje stići vaučeri.
Meni su Pufies i Lumpi odlične, pampers mi je isto ok- zeleni naravno, ali je skuplji. Baby love sam jednom probala i nisu propuštale ali nisam bila nešto oduševljena a sa Hugies sam nadrljala, svaka mu je propuštala[sm=smiley13.gif]
Sada zavisi to i od serije sigurno...ne znam...

crazymama -> RE: Pelene ... (17.6.2012 12:10:38)

ma ja mislim da je to sa izborom pelena slicno kao sa izborom ulozaka, svakoj od nas odgovara druga vrsta ulozaka, tako i nasim bebama razlicite pelene... al' ga uporedih :)

Alexxa -> RE: Pelene ... (21.6.2012 17:34:54)

Koliko dugo su vaše bebe nosile dvojku? Posebno me zanima taj odgovor od mama velikih beba, jer je moja izgleda takva[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Pelene ... (21.6.2012 18:30:39)

kratko i jedinicu i dvojku, mislim da smo sa 2 meseca, mozda 2, 5 presli na 3...

madre -> RE: Pelene ... (21.6.2012 23:19:34)

pre neki dan sam prvi put kupila pufies pelene i bas sam zadovoljna. bas su slatke, mekane i ne propustaju. prosto mi je zao sto ih ranije nisam probala, nego sada kad ih koristimo samo za spavanje...

Snelle -> RE: Pelene ... (21.6.2012 23:21:54)

Madre, kod nas identična situacija, samo su u pitanju Libero [sm=smiley1.gif]

madre -> RE: Pelene ... (21.6.2012 23:29:16)

i ja sam trazila libero, ali nisam mogla da nadjem... gde si ih kupila? aj napisi u temi kako napreduje skidanje pelene[sm=smiley1.gif]

Snelle -> RE: Pelene ... (21.6.2012 23:32:47)

U Liliju. Otišla da kupim Pufies, nisu imali, kad vidim dobili Libero, i ja rekoh aj da probam.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>