|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo
9.11.2012 18:44:32   
Sanchy
Blago tebi,,ja i dalje imam stomacinu kao da sam sesti mesec i nece da se makne ni milimetar..nije mi jasno ZASTOOOuser posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 301
10.11.2012 18:10:34   
Maslacak15
Da li jos dojis Sanchy?
Znam da inace postoji prica da je dojenje povoljno za skidanje kilaze. Ali u mom slucaju bilo je suprotno. Ja sam imala slican problem kao ti, izgubila sam tokom porodjaja i u prvoj nedelji 11 kila i onda posle nista ( ostalo jos sedam). I sta god da sam radila nije htelo da ode. Osim sto nisam naravno drzala rigorozne dijete i zbog dojenja i generalno nisam pobornik izgladnjivanja. Elem ja sam sa pet meseci prestala da dojim i posle toga je krenulo. Smrsala sam 3 kila u narednih dva meseca, ali su mi se u fitnes umesale noveuser posted image user posted image . Ali stvarno imam osecaj da mi je telo "kliknulo" tek kad sam prestala da dojim. Do tada sam bila i malo podbula i osecala sam se malo drugacije. Probacu i ovaj put da dojim svakako, jer vazno je i bitno za dete, retroaktivno ne mislim da je prijalo mom telu ( ne samo zbog kilaze nego i inace).

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 302
11.11.2012 9:34:27   
Anoniman
Start 60.7kg
13. nedelja + 2.2kg
17. nedelja + 2.8kg
21. nedelja + 4.4kg
23. nedelja + 4.6kg
25. nedelja + 5.1kg
28. nedelja + 5.8kg
30. nedelja + 6.9kg
32. nedelja + 6.5kg
34. nedelja + 7.2kg

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 303
11.11.2012 9:35:19   
jovicaa
super ninauser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 304
11.11.2012 9:36:36   
Anoniman
I dalje povraćam, ali sam barem uspela da malo sredim kilažu user posted image

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 305
11.11.2012 9:41:01   
jovicaa
ma ti ces to sve ostaviti na porodjaju.. ja imam pet kila vise, ali to mi je sigurno od dojenja, telo zadrzava vodu, posto stvarno sto se tice tela izgledam identicno kao pre trudnoce... cak mi se i stomak skroz vratio, prvi put nije toliko brzo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 306
12.11.2012 16:16:29   
bojanica7
22. nedelja plus 10 kg. e stvarno da covek ne poveruje user posted image user posted image no dobro se drzim prihicki user posted image

Panta rei

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 307
12.11.2012 17:22:04   
jovicaa
ma skinuces bojanice...
ja se merila opet i samo cetiri kile vise nego pre trudnoce,.. ali kontam da cu sad da se natovim dok budem dojila plus zima......

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 308
13.11.2012 0:58:44   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Da li jos dojis Sanchy?
Znam da inace postoji prica da je dojenje povoljno za skidanje kilaze. Ali u mom slucaju bilo je suprotno. Ja sam imala slican problem kao ti, izgubila sam tokom porodjaja i u prvoj nedelji 11 kila i onda posle nista ( ostalo jos sedam). I sta god da sam radila nije htelo da ode. Osim sto nisam naravno drzala rigorozne dijete i zbog dojenja i generalno nisam pobornik izgladnjivanja. Elem ja sam sa pet meseci prestala da dojim i posle toga je krenulo. Smrsala sam 3 kila u narednih dva meseca, ali su mi se u fitnes umesale noveuser posted image user posted image . Ali stvarno imam osecaj da mi je telo "kliknulo" tek kad sam prestala da dojim. Do tada sam bila i malo podbula i osecala sam se malo drugacije. Probacu i ovaj put da dojim svakako, jer vazno je i bitno za dete, retroaktivno ne mislim da je prijalo mom telu ( ne samo zbog kilaze nego i inace).

Dojim..i ja sam cula da kod jednog procenta zena dojenje uslovljava gojenje ili stagniranje u gubljenju kilaze eto i ja sam baksuz taj slucajuser posted image ,,cini mi se da su mi svi ti kilogrami u stomaku kao sto rekoh bukvalno kao da sam peti sesti mesec,,ko ne zna da sam se porodila pa me sretne misli da sam jos trudna[sm=smiley13.gif...da ne pricam o tome da ni jednu jaknu ili kaput ne mogu da zakopcam ...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 309
14.11.2012 11:41:40   
Zemunka85
Sanchy, ISTO.
Hvala Bogu da mi jos uvek ne smeta. Psihicki.
Nije da se hvalim :D, ali ja sam ceo zivot izuzetno zgodna. Em mi priroda podarila proporcionale mere, em kilazu.
I zadnjih pa bar 7 god imam oko 53,54,55 .. u trudnoci sam se dosta ugojila, sada se ne secam koliko .. do 80, recimo. Ali sam i pre trudnoce se malo ugojila, do oko 56.
I sada NISTA ALI N I S T A ne mogu da obucem. BAS.
Isto misle da sam trudna u redovima po radnji, pa imam prednost :D.
Nosim trenerke iz trudnoce i kupila sam jedne farmerke.
Kontala sam da imam preko 60, ali malo preko.
Juce se izmerim prvi put posle porodjaja - 72.
UZAS!

Uopste mi ne ide u glavu KAKO?
I gde?
Ne izgledam 20kg teza od "mene stare". Ispade da mi neka sica otisla na porodjaju ..

< Poruku je uredio Zemunka85 -- 14.11.2012 11:44:01 >

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 310
14.11.2012 11:55:50   
Sanchy
Zemunka a koliko si visoka?Evo ja konacno dobila i ko za baksuz bas sad kad sam legla u bolnicu ali to je neka druga prica ,,,htela sam da kazem da ce mi se sada valjda vratiti hormoni u normalu pa ce i kilogrami krenuti dole.....ja sam 175 visoka a trenutno imam 74 kg uzasssssssss u zivotu nisam imala toliko

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 311
14.11.2012 16:28:52   
Zemunka85
A kakve veze ima sto si dobila, sa KG?
Ja sam dva puta do sada . uzas ...

Pa i ja sam tako nekako - 173-175, a imam oko 71,72.

Stvarno me nekako boli uvce, ali bas nemam sta da obucem.
Uzasno mi stoji istina, ali se ne tangiram.
Sto ne znaci da ne bih da se vratim na staro.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 312
14.11.2012 16:33:47   
Anoniman
Ma kulirajte žene dok je zima, na proleće ćemo se grupno nerviramo user posted image

(odgovor članu Zemunka85)
  Direktna veza do poruke: 313
15.11.2012 11:49:54   
Rosita
22.nedelja + 5 kg... Videćemo kako će biti dalje.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 314
15.11.2012 21:18:28   
bojanica7
jovanice, normalno da nema nerviranja i da cu skinuti user posted image al moram nekom se zalim user posted image

rosita, ti si trudna koliko i ja, kad ti je termin? sto te nema u drugom tromesecju?user posted image

Panta rei

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 315
16.11.2012 0:12:13   
Braanaa
bojanice user posted image 10 kg, tako sam ja u prethodnoj trudnoci, do 8. meseca 17 kg, a posle se vise nisam merila, zasto bih se nervirala user posted image Jako sam slatko rukala, od samog pocetka. Sad sam prvo tromesecje imala mucnine, tako da je ruckanje krenulo malo kasnije, ali sve mi se cini da ce opet biti tu negde, imam ludacki apetit jos dolazi zima...
Za sada 23 nedelja, + 4 kg user posted image

"Uživanje u gledanju dečje lepote i sreće, čini da moje srce bude preveliko za telo." (Emerson)

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 316
16.11.2012 10:23:05   
Rosita
Bojanice, termin mi je oko 20.marta. Znala sam da nedovoljno koristim ovaj forum user posted image . Bas cu da pogledam pa cu da se pojavim i tamouser posted image .

(odgovor članu Braanaa)
Direktna veza do poruke: 317
16.11.2012 12:48:15   
Braanaa
Rosita, meni je termin 13. mart, dolazi u drugo tromesecje da se druzimo. user posted image

"Uživanje u gledanju dečje lepote i sreće, čini da moje srce bude preveliko za telo." (Emerson)

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 318
17.11.2012 11:09:49   
hanic
Uh 27 ned i 8 kila vise. Pravo napredujem hahahha

(odgovor članu Braanaa)
Direktna veza do poruke: 319
17.11.2012 20:15:03   
adulence
ja se tu vrtim oko 10kg sto i nije tako lose za 37.nedelju samo da ovako i ostane i bice super...

(odgovor članu hanic)
Direktna veza do poruke: 320
18.11.2012 8:16:16   
Anoniman
Ja opet izgubila na kilaži user posted image samo da moja beba napreduje, joj više stresa u životu nisam imala.... A ove mučnine definitivno ostavljaju traga...

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 321
18.11.2012 19:39:06   
lady_b
ja cu morati malo da pripazim od sada..evo danas punih 18 nedelja a ja dobila 5kg user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 322
19.11.2012 17:14:04   
sloncic
32ga nedelja i 11 kg za sada...

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 323
22.11.2012 10:26:21   
jo.anna.jo
E pa da vam se i ja pridružim :)

Nisam baš zadovoljna što se tiče kilaže, ali dobro, šta je tu je, da mora da se skine skinuće se... a trenutna situacija je: 24+4 = 11kg

(odgovor članu sloncic)
Direktna veza do poruke: 324
22.11.2012 12:03:02   
Cindarella
Ja za sada -4.

(odgovor članu jo.anna.jo)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Tijana ili Klara?
Maja85bgd

Tijana (60%)

Klara (40%)

Ukupan broj glasova: 106

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here