prase -> RE: Kakvo autosedište za bebu? (30.3.2010 10:23:02)
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Sad smo u fazi kupovine malo većeg AS (9-36kg), pošto mu iz onog jajeta baš vire noge i mene to nervira. A i ja hoću da pređem napred da sedim, dosadilo mi je pozadi [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ovlaš smo pogledali AS u nekim prodavnicama, i moje pitanje je: da li se isofix baza kupuje posebno ili dobija uz AS? Koliko sam shvatila, svako AS se može montirati u auto preko pojaseva, a isofix bazu postavim a AS samo "nakačim" na nju? Grešim li? Imate li neke preporuke - prozvođač, model? Maxi Cosi, Chicco, Romer ili nešto peto? Ja u principu ne favorizujem ni jednog proizvodjaca (bar ne medju navedenima). Mi smo bili u dilemi da li da kupimo AS do 36kg ili do 18kg (a bojali smo se da ce to do 18kg jako kratko da nam traje)... I dok smo mi razmisljali, moj brat je lepo kupio Chicco "Neptun" i rekao da se njemu to svidja, misli da nam odgovara, a mi kako hocemo. Super nam je leglo. Nema isofix, ali je udobno i Uros se preporodio sto se tice spavanja u kolima. E sad, imam i jednu zamerku. Da li mi nismo dobro ukapirali, ili je stvarno tako, ne znam - ali tesko se menja duzina onih remenova za vezivanje. Meni je logicno da se to malo opusti, stavis dete, onda zategnes koliko treba. Ovako se bas gnjavimo... Ako je u jaknici, povuci potegni da se to prosiri pa tako ostavimo. Onda se vozimo malo duze, skinemo jaknicu, a on momak izvlaci ruke kako hoce. To samo proveri, da li smo mi glupi ili je ovo nase felericno, ako budes gledala ovo AS. Usput, cena je bila oko 12000, sto je smesno u poredjenju sa nekim toddler sedistima koja su na popustima 25-30 hiljada.
|
|
|
|