Bebilina -> RE: Kakvo autosedište za bebu? (13.3.2012 22:54:03)
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Bebilina, druga nisam ni gledala. Pošto sam znala parametre koje hoću (isofix, i dobre ocene na testovima), sve ostalo je premašivalo naš trenutni budžet. Cybex je racionalna kupovina, tu nema šta. Prethodno AS nam je bilo MaxiCosi, ali nisam gledala MaxiCosi 15-36kg, bilo mi je preskupo, pa nisam htela da se opterećujem [sm=smiley36.gif] Alexx izgleda da smo se istim parametrima vodile [sm=smiley1.gif] Ja sam obavezno za tu grupu htela isofix i izbor mi se po teatovima sveo na Cybex, Maxi Cosi i Concord Transformer. MC novi FeroFix me je totalno razocarao jer je sediste nekako tanko i klimavo, naslon kad nije fixirano slobodno seta napred-nazad i nikakvu sigurnost ne odaje [sm=smiley13.gif] Concord mm nije hteo zbog njegove silne elektronike, sto znaci mogucnosti vise da nesto krene po zlu. Nije nam bas nuzno da se sediste na dugme podesava, nije obavezno [sm=smiley36.gif] Zato smo se odlucili za Cybex. A sto se cena tice mislim da je jedino Cybex usao u Srbiju sa cenom koju ima svuda u svetu. MC su tamo 20-30% skuplja, Concord se novi i ne moze naci. Tako da kad smo mi kupovali MC i Cybex su bili priblizni sa cenom, na MC smo mogli iskoristiti i 20% popusta, ali nam se nikako nije dopalo. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|