vukosava -> RE: Kakvo autosedište za bebu? (9.7.2011 20:03:04)
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Raspitaću se kada budemo išli da kupimo, ali čini mi se da se više isplati kupiti ovo drugo. Naravno, najbitnije mi je da njemu bude ok. Mana je to što ne mogu u sedištu da iznesem bebu ako zaspi jer to AS stoji u autu i nema funkciju izvan njega. Meni je ono manje bas bilo zgodno da nosam bebu tako u onom malom iz kola u kucu, pogotovu ako zaspi... A mozes i u kuci da ga koristis, doduse baza ostaje u kolima pa ce da se ljulja samo tako... Mada jako je tesko nosati bebu u tom sedistu, nije ono lako obicno uopste. A u kuci nije stabilno nesto, jedino ako ti ide uz kolica pa onda fiksiras na kolica... Ja sad imam to drugo i deluje mi isti nagib kao i u onom prvom. Sad je vece od moje bebe, ima mesta ona jos da raste... A deluje mi da je kvalitetnije od onog manjeg... Jel mozes da probas da vidis kod nekoga i da vidis koje ti bolje pase u kola? Probaj da nosis 4 kg u onom manjem pa vidi kako izgleda, ili ako neces da dizes tesko trudna, pitaj nekog da ponese pa da ti opise...
|
|
|
|