marija2 -> RE: Bolovi u donjem delu stomaka - POMOĆ (10.8.2012 16:41:47)
|
Cure , htela bih vase misljenje .. Danas ulazim u 25 nedelju trudnoce . Vec dve nedelje imam bolove koji mi se stalno pojacavaju. Ali ne bolove u stomaku , vec u svim tim dole kostima , preponama , stidnoj kosti , malo manje u krstima..Imam osecaj ponekad kao da me neko klestima dole stisne i nepusta ceo minut , i onda popusti. Tesko mi sad vec i da hodan , idem polako , tesko mi je i da cucnem i da kleknem .. Ali sreca , stomak me uopste ne boli. Juce sam bila na pregledu , doktor je rekao da je nalaz uredan , nisam otvorena , grlic u redu , sve je mekano.. Ali sam ipak dobila najslabiju terapiju partusistena i bensedina . Ovo mi je treca trudnoca , prve dve su mi bile bez ikakvih problema . Posto sam procitala kakve reakcije mogu biti od tog leka , malo me je strah od te terapije . U zivotu nisam popila bensedin , i pomisao na sve to mi se uopste nesvidja. Ali ipak , ovako me je takodje strah da se nesto ranije nedogodi , ne krene porodjaj mada kontrakcije uopste nemam. Jel mislite da bi moglo to da prodje i bez te terapije ili je ipak preveliki rizik prepustiti se sudbini.. ?
|
|
|
|