Zemunka85 -> RE: Bolovi u donjem delu stomaka - POMOĆ (14.5.2012 23:30:04)
|
Meni su od 14 nedelje poceli i bolovi i kontrakcije. U 18. sam bila 7 dana u bolnici na tokolizi. Pustena sam, uz savet da pijem Ginipral na 3h i 3*200 Utrogestan. Kako sam nastavila lecenje kod svog privatnika i kako je on mislio da je to puno lekova, smanjivala sam i sad sam na GINIPRAL na 6h i 3*100 Utrogestan, sa pretenzijom da ginipral ukinem. Doktori su me skroooz zbunili, od onih koji vicu da moram ginipral do onih koji kazu da je to sarena laza i da je odmor jedini lek. Ja od kako sam dobila prve bolove, jaaako sam bisciplinovana. Niti radim, niti sedim, niti setam, niti ista tesko dizem. Eventualno do radnje po sitnice i to je to. Ni bolovi ni kontrakcije nikada nisu prestali, samo su redji/cesci. Bebica lepo napreduje na UZ. Tako da kada su iskljucili neko zapaljenje (preko CRP iz krvi), bakterije preko brisa i urina..rekose da je sve to normalno, da se siri, da mi je takva gradja, da nije strasno. A za kontrakcije ~ isto tako, samo dok ne otvaraju, tako da imam mesevno pregled grlica. Mene ponekad hvataju kontrakcije satima za redom, nekad ih nema ceo dan. Nosim pojas i za to malo hoda..i eto. Savetovan samo sanjenje aktivnosti i da se pregleda posteljica jer je 19mm od usca, pa moze i to biti uzrok bola. Ali eto, od kako je krenulo da boli, nikada nije stalo, ni pored stalnog lezanja, samo se smanjivao i menjao oblik.
|
|
|
|