Anoniman -> RE: Voda (13.8.2009 11:41:25)
|
Vodu sam pokušavala od rođenja - odbijao je (odbija i sada. Lično, nisam za tečnost putem kašičice (mada većina žena to preferira), jer bebe nameštaju jezik u slovo U, kojim bi obuhvatile bradavicu da sisaju. Kada ubaciš tečnost, iz tog U se jezik pretvori u vodoravnu liniju, pola beba proguta, pola izbaci (nenamerno). Tako su meni objasnili. Čaj... (ima tema o čajevima)... ja sam i nedavno (a Luka sada ima 3god) imala dilemu oko toga. Naime, ja ne pravim problem oko šećera, nego prosto... čajevi nisu za igru. Obično svaki od njih služi nečemu. Predlažem da vidiš temu o čajevima (imaš u gornjem desnom uglu google search), jer su tamo žene pisale o nekim dečijim čajevima. Šargarepu i jabuku sam cedila isti dan. Zajedno je iz oba izašlo 50ml soka. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Dala sam Luki kada je imao 3-3,5 meseca (da ne lažem... ako sam negde već pisala, verovatno sam prepisala iz radosnice pa je tačno). Face... cirkus. Ali je navikao. (obožava sokove) No, pošto ne pije vode, sa godinu dana sam počela da mu razblažujem sokove. Na otprilike 50 ml soka, dodam 200ml vode. Njemu je bitno da ima boje i da nije skroz bezukusno kao voda. Ne razumem kako može da pije taj grozni razblaženi sok.
|
|
|
|