Yula
|
Ahahahah, Tasho, pa to bilo divno! Jel planirate jos jedno dete? Licno mislim da je troje dece idealno. Vama bi sada bilo super da dobijete jednu curicu, zar ne? Ni moja sveki nije nesto preozbiljno shvatala moj strah od alergija, mislila je da preterujem, sve dok Lazar nije dobio crvene pecate oko usta od samo traga majoneza na rucicama, e od tada se uprpila, a jos kada se osuo kada je bio bolestan posle teglice kruske, e od tada zenta samo tako. Inace, primetila sam da od kada je napunio godinu dana, da mu vise uopste ne izlaze osipici po licu, nikakvi. Njemu je telo uglavnom uvek i bilo cisto, osim onih par nedelja kada je dobio ekcem, ali to je bilo jos kada je imao nekih 5 meseci i cim sam prestala da ga kupam svaki dan i pocela da koristim Mustelu stelatopiu, sto se sve sredilo. Jedno vreme sam ga mazala mlekom za telo za decu sklonu ekcemima, bas mu je prijalo, ali sada to ne radim ima vise od mesec dana, jer koza mu je svakako divna i smatram da nema potrebe mackati je. Jos uvek koristimo onu Mustelu i prija mu. Citala sam sastav te kupke ( sta li je vec, mi je koristimo kao gel za tusiranje, a pise da moze kako god ) i cini mi se da ne sadrzi nista od onih stetnih supstanci tipa PEG i slicno. Juce je inace bio PRVI dan pomoranzde. Dobio je jedan zalogajcic, majusni. Danas cu mu iscediti malo sokica, mislim da ce to sve proci dobro. Juce je za rucak jeo pasulj, kao za nas odraasle ali samo neslan, ali zaprzen i zadrobljen hlebom i sve je pojeo sa slascu. Sinoc je vecerao kajmak namazan na hleb i paradajz. Danas-sutra cu ici u bio radnju da mu kupim paradajz i jos nesto od bio povrca, vec duze vreme jedemo sve ovo obicno, pa da malo prosaramo. Pogotovo mi se cini da je paradajz izuzetno puno prskan i pun otrova i njega mu uvek dajem bez ljuske, a kada kuvam izdubim sredinu kasikom, a ljusku i onaj deo do nje bacim. Ja se izvinjavam na predugackim postovima, ja sam uvek bas opsirna, ne znam drugacije.