Anoniman
|
Procitala sam nekoliko prica, ne znam da li je bilo ovakvog slucaja, jer iskreno mnogo sam tuzna i potresena da bih sve citala. Zavrsila sam fakultet, zaposlila se i na poslu upoznala mm. Posle nekoliko meseci divne veze ostala sam trudna, i uzeli smo se. Tek tada sam upoznala njegovu familiju. Bilo je trzavica ali nebitnih jer ipak nismo se najbolje znali, ali smo se bas voleli. Sve je uglavnom prolazilo fino. Kupili smo stan, poceli da ga opremamo... sada sam opet trudna. Juce mi je mislim, bio najgori dan koji se danas nastavio... On ima nekih problema sa krvnim sudovima i u bolnici je na ispitivanjima. Bio mi je zakazan pregled nkod lekara, i zamolila sam svekrvu da pricuva dete. Doktor mi je rekao da imam kontrakcije, pa mi je dao lekove za odrzavanje.Posetila sam ga i rekla mu o cemu se radi, on me je tesio i kao bice sve ok. Kada sam dosla kuci svekrva me je pitala kako je i sta su mu rekli. Stvar je u tome sto on sve krije od nje, kao da ne bi brinula. Rekla sam joj da je na ispitivanju i nista specijalno jer ni sama ne znam. Ona je bila ubedjena da je na sistematskom, mislim daj, ako si debil onda verujes da si na sistematskom tri dana u bolnici i da nece da te puste. Uglavnom, kasnije me je nazvao, pricali smo ok, i onda je poceo da vice kako sam smela to da joj kazem, kako ce ona da brine, kako je to strasno i da vise ne pricam sa njom. Pozvala sam je da je pitam sta mu je to rekla, a ona se kune da nije. Samo nas dve smo razgovarale. Ko mu je treci rekao? Tu sam skroz poludela. Prvi put kada je bio na operaciji, mesec dana nisam bila svoja, na poslu, kuci, ne znam koliko sam plakala i brinula. Naravno gospodji nije smelo da se kaze jer ce ona da svisne. A JA, MENI JE BILO LAKO.... Mogao je najgore da zavrsi, ja bih ostala sama sa detetom. sada opet isto, samo sam jos i trudna. I dali su mi lekove za odrzavanje. Nazvala sam ga placuci i rekla da vise ne mogu i stvarno ne mogu. Mnogo mi je tesko. Celu noc nisam spavala, i ne mogu da se smirim. Sama sam sa bebom. Razmisljam da ga napustim. Nije tu samo ta njegova majka manipulatorka, vec i sestra koja je odvratna. Kad god je mogla mesala se, a on je dozvoljavao jer zaboga u njegovim ocima njih dve imaju najbolju nameru u svemu i sve rade da nama pomognu. Dok se nije ozenio vodio je privatno posao i imao para i para. Sve ih je hranio i oblacio, cascavao. Od kako smo se uzeli toga nema. Ne finansira ih vise jer ima porodicu i mora u stan sada da se ulaze... Nijednom to nisu rekle ali se primecuje u ponasanju. ne vole me i ne mogu ocima da me vide. Ne znam da li ima nade da shvati da treba nas dvoje, uskoro ako Bog da troje da gleda, a ne nekog drugog. Sta da radim. Izvinite sto sam se raspisala, ali ovo je najkrace, ima jos puno stvari koje sam preskocila.
|