Žapkić -> RE: Razvod braka (26.6.2014 22:07:13)
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: Žapkić Oldzi, ja to shvatam veoma lično, jer sam ja neko sa kim on ima dete. Neko ko nije zasluzio niti trunku onoga što tamo piše. No d, dobro, svako se sluzi oruzjem koje poseduje... Ja ništa osim istine niti znam, niti posedujem... Meni je najbitinije da ovo sve što bezbolnije prođe po moje dete. i samo ću se za to boriti. A, veruj, ne zelim uopšte da ga oderem (znamd a si mi to rekla iz najbolje namere). Sve što smatra da je njegovo, da je on stekao, zaradio ili kupio-neka nosi. Znači, apsolutno sve. Jedino oko čega ću se sporiti, je auto , koje je na moje ime, kupljeno delom od mog novca, a delom od kredita koji sam ja podilga. A i to ću mi dati, samo neka otplati preostali iznos kredita. Jedino što mi je potrebno je mir za mene i moje dete, da nastavim normalan zivot. Ma bravo. Bravo[sm=bravo.gif] Ovo je zena koju ja godinama cenim na ovom forumu i visestruko je dokazala zasto. Ovo je jedna od stvari zbog koje ima moj naklon. No to je vec subjektivna stvar. Jako mi je zao sto prolazis kroz sve ovo.[sm=smiley31.gif] Ali ti si tvom detetu vec i otac i majka. Ne brinem ja za vas dve. Sporazumni razvod braka u slucaju da ga oba supruznika potpisu od Salcburga do Krima ima identican uslov-podelu zajednicke imovine. Hvala ti, od srca, dušo moja draga!!![sm=smiley9.gif] Eto, nisi ti dzabe "moja kćerka"! [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|