RE: Razvod braka (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

boba 11 -> RE: Razvod braka (17.1.2012 13:55:46)

Takodje mislim da se retko ljudi promene ali ako imas nameru da mu oprostis sto ja nikad nebih prelolomila prvo ga dobro namuci da ti dokaze date zasluzuje nazad[sm=smiley1.gif]
Mislim da ti jedino mozes sama skontati sta ces ali ima i drugi nacin-psiholog naravno ako on pristane

vagaovan -> RE: Razvod braka (18.1.2012 12:11:50)

Hvala,za moje dete bih se mozda i vratila ali i sama vremenom postala svesna koliki je slabic.Provela sam prilicno godina sa njim a da toga nisam bila svesna,zar je moguce da covek moze biti toliko slep kod ociju!

Olga75 -> RE: Razvod braka (18.1.2012 12:23:34)

ma moze moja ti Vagaovan
ljudi su cudo

snješka -> RE: Razvod braka (3.2.2012 0:33:08)

Mm i ja smo odlučili da se raziđemo. On ne može da podnese da živi samnom, jer sam mu rekla da ga ne volim kao prije, jer su stalne svađe uticale na to da se ljubav počne polao gasiti. Mada bi možda pokušao da se stanje popravi, ali ja više ne vjerujem da se za 10-ak dana neće sve vratiti na staro.
Kako ću mu djecu odvesti ni sama ne znam, jer pretpostavljam kako će mu biti samom bez nas. [sm=smiley19.gif]

bratzz -> RE: Razvod braka (3.2.2012 0:58:24)

snjeska zao mi je, jesi li sigurna da zelis dase razvedes

Anoniman -> RE: Razvod braka (3.2.2012 6:39:34)

Uf... Snješkice, [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Anoniman -> RE: Razvod braka (3.2.2012 7:49:13)

Joj draga[sm=smiley13.gif][sm=smiley31.gif]

minavb -> RE: Razvod braka (3.2.2012 8:00:57)

Snješka žao mi je.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Anck Su Nmaun -> RE: Razvod braka (3.2.2012 8:19:18)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] joj neznam  nista pametno reci [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]  zao mi je
A bice mu mnogo tesko bez vas, pogotovo bez dece. Znam kako bi mm bio slomljen jer je bas posvecen deci...a da ih odvedem .....

NadaR -> RE: Razvod braka (3.2.2012 8:41:13)

Snjeska ,zasto vam ne das tu zadnju sansu da se stanje popravi ?
Bar se neces pitati sta bi bilo kada bi bilo .
Bas mi je zao [sm=smiley13.gif]

hanka -> RE: Razvod braka (3.2.2012 8:45:44)

Snjeska ne znam celokupnu situaciju.Mozda bi bilo dobro da se primiri sve pa da malo bolje sagledate sva resenja
Nadam se da ce te vasom odlukom biti zadovoljni [sm=smiley31.gif]

MakiJ -> RE: Razvod braka (3.2.2012 8:48:42)

Ali kada bi jos jednom razmislili, razvod to je tako teska odluka[sm=smiley13.gif]

snješka -> RE: Razvod braka (3.2.2012 11:37:23)

Teška, najteža u životu.

snješka -> RE: Razvod braka (3.2.2012 11:39:44)

Ispostavilo se da je naš "najveći" problem bio uoravo to što mm nikad nije pomislio da bih ja mogla da odem pa se ponašao baš ružno. Tek je sad kao postao svjestan svega i sad odjednom može sve što ja predložim. Dokad bi to tako bilo?! Do prve svađe, dok se ne smire strasti?!
Ma osjećam se najjadnije u životu.

Anoniman -> RE: Razvod braka (3.2.2012 11:49:13)

Uh , tri puta izmeri pre nego sto preseces , ja verujem u ljude i njihove promene , a najvise u ljubav [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

branki* -> RE: Razvod braka (3.2.2012 12:40:17)

snjeska,pisala si ovde o bracnim problemima...ne znam,draga,razvod je tezak i kad nemas decu,a kamoli kad ih imas.ne mogu ti nista reci,samo[sm=smiley31.gif],ti ces sama a sobom najbolje znati...od kako smo dobili bozu,mm i ja se cesto svadjamo i raspravljamo oko svacega.pomisljala sam na razvod vise puta,cak sam i resila da idem kod advokata da znam sta da ocekujem-kome ide dete,podela imovine,devizni racun na njegovo ime,ali su tu ulagane i moje pare,da se pripremim.jako je mucno sve to.10 puta razmisli.izvagaj=sta dobijas,a sta gubis.

snješka -> RE: Razvod braka (3.2.2012 12:50:24)

Hvala žene drage. Eh, ne znam, vagam danima i nikako da izvagam, lomim se opasno. Mi samo kada bismo bili negdje sami sve bi bilo drugačije, ali mm neće nigdje iz svoje kuće.
Još kad mu se sestra uda pa dođu oboje da žive ispod nas, to će tek da bude cirkus, jer su to ljudi koji nemaju obzira ni prema kome niti imaju razumijevanja za tuđu privatnost. A sestra mu je jedna jezikara bezobrazna da nemam riječi.

snješka -> RE: Razvod braka (3.2.2012 12:52:48)

Maksimalno sam stisla zube i prešla preko nekih stvari, podrška sam mu maksimalna i opet ne pije vode. On se ponaša kao i njegov tata prema svojoj ženi, drsko, bezobrazno i bahato uz sve to kinjeći je.

Anoniman -> RE: Razvod braka (3.2.2012 12:55:08)

Strasno je odrastati bez oca. Razmisli jos jednom zbog dece.

Anoniman -> RE: Razvod braka (3.2.2012 12:57:38)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Izvinjavam se, ali čemu anonimnost u ovom slučaju?

minavb -> RE: Razvod braka (3.2.2012 13:02:24)

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Izvinjavam se, ali čemu anonimnost u ovom slučaju?

Da, smešno zaista.

hanka -> RE: Razvod braka (3.2.2012 13:13:10)

Mrzim anonimnost

Anck Su Nmaun -> RE: Razvod braka (3.2.2012 13:28:07)

ooo kad zapnete za anonimnost.....sta vas to toliko bode....neka je anonimna njena stvar!!!!!

vukosava -> RE: Razvod braka (3.2.2012 13:29:21)

Strasno je odrastati sa ocem i majkom koji se ne vole i stalno svadjaju.

snješka -> RE: Razvod braka (3.2.2012 13:42:19)

IZVORNA PORUKA: vukosava

Strasno je odrastati sa ocem i majkom koji se ne vole i stalno svadjaju.

Upravo to.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>