dunja RR -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (2.9.2014 13:24:54)
|
IZVORNA PORUKA: Klarita wiv, i ja prvi put vidim beluga pelenu[sm=smiley13.gif] Ja sam Klari stavljala siroki povoj. Tako me savetovali, jos prvo dete, mi sami, zbunjeni pomalo, svi stavljaju, pa kao ajde i mi cemo. U bolnici je totalna konfuzija. Oni sami ne stavljaju bebama i protiv su, a onda ti sestra na otpustu da savet kako da povijas bebu sirokim povojem[sm=zmeden.gif] i jos sve to pise na otpusnoj listi "dat savet siroki povoj"[sm=zmeden.gif] Sa K smo i imali cimanja, te labav desni kuk, te jedan rekao jeste, drugi tvrde nije, za svaki slucaj joj kupimo neke tregere, vise se i ne secam kako se zovu, ali znam da smo ih jedva nasli i da je bilo kategorija toga A, B, C, ona je bila B. Krajnji slucaj je bio oni kaisevi Pavlxxxx zaista se trudim da sve ruzno iz svog zivota izbrisem, pa tako i to. Elem, nosila je sve to do punih 5 meseci, kada je stala na nogice sa svim tim cudima i ortoped sa Banjice koji je pratio rekao da skinemo sve[sm=zmeden.gif] ...Nikolaju smo stavljali, vise sto je bilo hladno i da nam bilo lakse da ga nosamo, drzimo, uzimamo, ali je jedno vece preplakao i mm mu skinuo siroki povoj, kako skinuo, tako N zaspao...imao je cini mi se dve nedelje. Od tada nijednom mu nismo stavili. na prvoj i jedinoj kontroli nam rekli da je sve u redu i da nastavimo siroki povoj [sm=zmeden.gif] nisam nista rekla, sem da mi ne nosimo a dr (opet isti dr koji je i K pratio) nam rekao da ne moramo ali eto kao sta nama fali sto smo nosili, ne bi bilo lose da mu stavljamo...ipak nismo. Sledeca kontrola je u oktobru...videcu da li sam nesto pogresila. Klari, pa mi to nosimooo, što ne reče, da podelim muku sa nekim [sm=smiley13.gif] Znači i vi ste nosili Pavlika? Pitaću te u temi Pavlik neke stvari. I nama je dijagnoza desni kuk nezreo. Jel si nosila karlično? Nosili ste punih 5 meseci ukupno ili do 5. meseca? [img]http://www.dodaj.rs/f/1c/iY/wt9xFET/1/img20140815181142062.jpg[/img]
|
|
|
|