dunja RR -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (13.9.2014 12:14:31)
|
Jeco, drago mi je čuti tvoje mišljenje. Videću posle kontrole sledeće nedelje da li da idemo i privatno. Znam da važi za najboljeg, ako bih išla privatno, onda bih svakako kod njega. IZVORNA PORUKA: Jeca.V IZVORNA PORUKA: dunja RR Mislila sam da odemo privatno kod Brdara u Bel medic, on je vrh u dečijoj ortopediji, i ne bi mi bilo žao dati 120 eura (tolikosu pregled i UZ), ali sam čula da se i on pokvario, posato drzak .. Nas u Tiršovij vodi Bojan Bukva, mlađi doktor, fin je koliko mu onaj haos i gužva dozvoljavaju, dopada mi se za sada .. Stupila sam u kontakt sa jednom divnom devojkom čiji je mališa takođe nosio Pavlika i lečio se kod Bukve, ona me ohrabrila i rekla da je doktor ok i da ne lutam dalje. Njen mališa je hvala Bogu super sada. Videću kako ćemo proći na kontroli za dve nedelje, pa da vidim da li tražim još neko mišljenje .. Dunja,mi smo isli kod Brdara u Bel medic zbog valgusa stopala i bas mi se dopao cikica.Skroz je opusten i onako drugarski nastrojen,pravi bosanac..Nama je pedijatar trazila njegovo misljenje i ako smo imali misljenje ortopeda iz Panceva koji je kao i Brdar smatrao da je sve ok.Platili smo samo pregled koliko mi se cini 6000.Nekako smo bas bili spokojni posle njegovog pregleda jer on vazi za najboljeg decijeg ortopeda kod nas u Srbiji.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|