RE: Pavlikovi remenčići za kukove (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

lesica -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (13.9.2014 0:41:27)

Coka moja mila, kakve ja osmehe i razgovor dobih [sm=smiley27.gif]
Znaš dragec da će ubrzo kraj i tome [sm=smiley31.gif]

dunja RR -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (13.9.2014 0:43:28)

E teta Lesice, jutros sam bio veseo kada si mi došla, volim ja trudnjače, i čekam drugara ili drugarku da se rodi da se igramo [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

17 joka -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (13.9.2014 0:45:50)

Dunjice [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] i Ljubi Savu od tete Joke

dunja RR -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (13.9.2014 0:57:15)

Ljubimo te Jokče pa da nas i ti obraduješ uskoro, da se družimo i igramo [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

17 joka -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (13.9.2014 1:03:11)

Bice nadam se za koju godinu[sm=smiley31.gif]

Jeca.V -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (13.9.2014 10:08:37)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Mislila sam da odemo privatno kod Brdara u Bel medic, on je vrh u dečijoj ortopediji, i ne bi mi bilo žao dati 120 eura (tolikosu pregled i UZ), ali sam čula da se i on pokvario, posato drzak ..
Nas u Tiršovij vodi Bojan Bukva, mlađi doktor, fin je koliko mu onaj haos i gužva dozvoljavaju, dopada mi se za sada ..
Stupila sam u kontakt sa jednom divnom devojkom čiji je mališa takođe nosio Pavlika i lečio se kod Bukve, ona me ohrabrila i rekla da je doktor ok i da ne lutam dalje. Njen mališa je hvala Bogu super sada.
Videću kako ćemo proći na kontroli za dve nedelje, pa da vidim da li tražim još neko mišljenje ..

Dunja,mi smo isli kod Brdara u Bel medic zbog valgusa stopala i bas mi se dopao cikica.Skroz je opusten i onako drugarski nastrojen,pravi bosanac..Nama je pedijatar trazila njegovo misljenje i ako smo imali misljenje ortopeda iz Panceva koji je kao i Brdar smatrao da je sve ok.Platili smo samo pregled koliko mi se cini 6000.Nekako smo bas bili spokojni posle njegovog pregleda jer on vazi za najboljeg decijeg ortopeda kod nas u Srbiji.[sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (13.9.2014 10:37:17)

Macak mali,kako se navikao! A kako ga oblacite,svlacite,svaki put se skidaju,nista ne razumem[sm=smiley13.gif]

dunja RR -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (13.9.2014 12:14:31)

Jeco, drago mi je čuti tvoje mišljenje. Videću posle kontrole sledeće nedelje da li da idemo i privatno. Znam da važi za najboljeg, ako bih išla privatno, onda bih svakako kod njega.

IZVORNA PORUKA: Jeca.V

Mislila sam da odemo privatno kod Brdara u Bel medic, on je vrh u dečijoj ortopediji, i ne bi mi bilo žao dati 120 eura (tolikosu pregled i UZ), ali sam čula da se i on pokvario, posato drzak ..
Nas u Tiršovij vodi Bojan Bukva, mlađi doktor, fin je koliko mu onaj haos i gužva dozvoljavaju, dopada mi se za sada ..
Stupila sam u kontakt sa jednom divnom devojkom čiji je mališa takođe nosio Pavlika i lečio se kod Bukve, ona me ohrabrila i rekla da je doktor ok i da ne lutam dalje. Njen mališa je hvala Bogu super sada.
Videću kako ćemo proći na kontroli za dve nedelje, pa da vidim da li tražim još neko mišljenje ..

Dunja,mi smo isli kod Brdara u Bel medic zbog valgusa stopala i bas mi se dopao cikica.Skroz je opusten i onako drugarski nastrojen,pravi bosanac..Nama je pedijatar trazila njegovo misljenje i ako smo imali misljenje ortopeda iz Panceva koji je kao i Brdar smatrao da je sve ok.Platili smo samo pregled koliko mi se cini 6000.Nekako smo bas bili spokojni posle njegovog pregleda jer on vazi za najboljeg decijeg ortopeda kod nas u Srbiji.[sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (13.9.2014 12:17:08)

Pelene mogu da presvlačim da ne skidam kaiševe, a kada se kupamo i presvlačimo bodić onda moramo da mu skinemo kaiševe, što nije problem. Problem je kasnije oblačenje, prevrišti. Jadničak se sav obraduje kada mu skinemo, da vidite te sreće, a onda opet oblačenje ... Sada ga stavim prvo na sisu, on spava i sisa uvek, sisa ga momentalno omami pa mu onda mm oblači Pavlika, to nam je sistem.

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Macak mali,kako se navikao! A kako ga oblacite,svlacite,svaki put se skidaju,nista ne razumem[sm=smiley13.gif]

dunja RR -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (16.9.2014 22:07:50)

Znate šta mi je interesantno - kome god kažem da Sava nosi kaišiće, od rodbije, prijatelja, komšija, svi imaju nekoga ili više njih bliskih ko je isto nosio kaišiće ili čak gips (teži problem sa kukovima). Niko mi još nije rekao da to prvi put čuje / vidi. A ja nisam imala pojma da se to događa bebama uopšte, a kamoli tako često (relativan pojam, ali na mom uzorku eto, jeste često). I sada razmišljam da li je to stvarno samo u našem narodu tako ili je tako svuda u svetu?

vonavoj -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (17.9.2014 9:23:12)

BItno da ste pronasli sistem!
Ja nisam imala u okruzenju bebe sa kaisicima,i prvi put vidim! Samo da odrade posao sad i da sve bude dobro,maleni je,zaboravice!
A sto se tice plakanja kad se oblaci,ima beba koja to ne vole uopste[sm=smiley36.gif],nevezano za kaisice!

dunja RR -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (31.10.2014 12:46:19)

Hvala Bogu, ide na bolje, jako se popravilo stanje i dr. je rekao da ne brinemo, da će sve biti ok. Još malo je ostalo da se koriguje, te nosimo još 4-6 nedelja, kao što sam i imala osećaj. U svakom slučaju sreća, sreća, radost [sm=smiley1.gif]

Cakana84 -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (31.10.2014 12:50:19)

Bravo, bravo. Baš lepe vesti. Brzo će i to da prođe.
Za Savu [sm=bravo.gif] i [sm=smiley31.gif]

milicicak -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (31.10.2014 12:52:13)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za Savu i hrabru mamu [sm=bravo.gif]

isidora88 -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (31.10.2014 12:59:34)

bravo za savu[sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (31.10.2014 13:02:49)

Hvala drage moje [sm=smiley31.gif]

Modessty -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (31.10.2014 13:04:04)

Bravo Savo! [sm=bravo.gif]

mihi -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (31.10.2014 13:04:49)

Za mamu i Savu[sm=smiley31.gif]

mali_mis -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (31.10.2014 13:14:41)

Bravo za Savu [sm=bravo.gif]
Tih par nedelja ce brzo proci [sm=smiley1.gif]

serpica -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (31.10.2014 13:15:15)

Bravo Dunjci [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

jess021 -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (31.10.2014 13:20:34)

Bas lepe vesti, bravo za Dunju i veliko bravo za Savu[sm=bravo.gif]

Trcosava -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (31.10.2014 13:57:55)

Znate šta mi je interesantno - kome god kažem da Sava nosi kaišiće, od rodbije, prijatelja, komšija, svi imaju nekoga ili više njih bliskih ko je isto nosio kaišiće ili čak gips (teži problem sa kukovima). Niko mi još nije rekao da to prvi put čuje / vidi. A ja nisam imala pojma da se to događa bebama uopšte, a kamoli tako često (relativan pojam, ali na mom uzorku eto, jeste često). I sada razmišljam da li je to stvarno samo u našem narodu tako ili je tako svuda u svetu?

Dunjči prvo super što uskoro skidate [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Drugo, ja sam prvi put to ovd čula i to kad si ti rekla za problem, do tad nisam ni videla temu[sm=zmeden.gif]

Torbica -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (31.10.2014 14:37:14)

Čestitke i ovde [sm=bravo.gif]Veliki poljubac oboma!

dunja RR -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (31.10.2014 14:39:53)

Ljubi vas sve radosna mama [sm=smiley27.gif]

mirkam -> RE: Pavlikovi remenčići za kukove (31.10.2014 15:18:15)

Divne vijesti Dunjice i bravo za Savu [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>