dunja RR
|
Stavljali smo ga direktno na kožu, naravno preko pelene, i ako se dobro sećam, preko bodija. A preko Pavlika smo neke šire trenerke, duksiće, veći broj. To je i najnezgodniji deo, oblačenje, kao i kupanje, kada mora da se sve skine, pa navuče. Naš bebac je spavao stalno na leđima ako se dobro sećam, mislim da nije izvodljivo da spavaju na boku. Naš S se stalno budio dok je nosio Pavlika bukvalno svakih pola sata, jer je prirodno da se svi okrećemo u snu, na bok, a sa Pavlikom je to neizvodljivo, i onda ćim pokuša da se okrene, ne može, probudi se, pa krene plač. Moj sin je sisao, pa nam je to bio način spas za uspavljivanje svakih pola sata-sat. Mi smo oboje bili očajni, ai navikli smo, što kaže moja drugarica, sve što je ispravljivo, prihvatiš i izguraš. Ima mnogo gorih stvari. Kada smo skinuli kaiševe, otišli smo skupa u kafanu, posle Tiršove, da proslavimo Nikakvih posledica nema, naš mališa je brz kao munja, ide u školu sporta, aktivan, stalno u pokretu. Biće sve ok, videćete
< Poruku je uredio dunja RR -- 20.3.2018 15:40:07 >