Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 28.8.2009 16:05:16
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: lu Meni rekoše da je njen, a ja nemam pojma Uglavnom je prelijepo jeste jako je lepo
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 8.12.2009 14:27:17
|
|
|
|
Lu
|
Evo me na vrhu dvorca..u štiklama Prelijep pogled.... Dvorac Dunđerski
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 8.12.2009 14:29:46
|
|
|
|
Lu
|
Pogodite gdje sam ovo
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 8.12.2009 14:35:50
|
|
|
|
gagins
|
Ako mene moje oko ne vara,to je nasa Petrovaradinska tvrdjava!!! Jesam li pogodila?
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 8.12.2009 14:42:59
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Evo me na vrhu dvorca..u štiklama Prelijep pogled.... Dvorac Dunđerski Biser moga grada!!
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 8.12.2009 14:46:11
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Ja manastire MNOGO volim da obilazim. Možda, izmedju ostalog, i zato što projektujem crkve, pa uvek naučim i vidim nešto novo. A i duhovni mir koji ti pruži manastir kad kročiš u njega, meni je nezamenljiv. i ja volim da idem, i išla sam po manastirima po srbiji (fruška gora, ovčar-kablar, ras... skoro 50ak obišla), po crnoj gori (minimum 5 puta sam bila na Ostrogu), u hercegovini ( u tvrdoš), hrvatskoj (lepavina) i svaki je na svoj način lep i u svakom sam se osećala posebno. A najviše utisaka su mi ostavili Ostrog, Crna Reka i Kuveždin (Djipša- fruška gora)
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 8.12.2009 14:46:18
|
|
|
|
Mari86
|
Sta vas zanima o Beceju?! Ako mislite drage moje na jezero pored kojeg prolazite kada idete prema beceju iz backog Gradista,to je ribnjak,vlasnistvo PIK-a Becej, inace se tu ne kupa,mogu ljudi da pecaju...ali se naravno placa,oni imaju i restoran odmah posle ribnjaka.
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 8.12.2009 14:47:49
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: Jeca RR Ja manastire MNOGO volim da obilazim. Možda, izmedju ostalog, i zato što projektujem crkve, pa uvek naučim i vidim nešto novo. A i duhovni mir koji ti pruži manastir kad kročiš u njega, meni je nezamenljiv. i ja volim da idem, i išla sam po manastirima po srbiji (fruška gora, ovčar-kablar, ras... skoro 50ak obišla), po crnoj gori (minimum 5 puta sam bila na Ostrogu), u hercegovini ( u tvrdoš), hrvatskoj (lepavina) i svaki je na svoj način lep i u svakom sam se osećala posebno. A najviše utisaka su mi ostavili Ostrog, Crna Reka i Kuveždin (Djipša- fruška gora) Da li ste bili u manastiru Uspenija Presvete Bogorodice u Backom Petrovom Selu?! Manastir je divan,3 kilometra pre ulazne kapije krece cvece sa kojim je ispisano ime manastira..prelepo!!
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 8.12.2009 15:21:35
|
|
|
|
gina
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Mene mnogo smara obilaženje manastira... I mene jako smaraju manastiri!!!!!!
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 8.12.2009 15:46:12
|
|
|
|
LillyT
|
Jedino sto mi se svidelo od tako tih mesta (manastiri i crkve) jesu crkve po Firenci i Rimu. Tamo stvrno ima sta da se vidi. Mene tu vise interesuje umetnost, a kod nasih manastira (kada moram da idem) volim da svrckam po vrtu. Bili smo letos u Kaoni (nikada cula za taj manastir) na nekom krstenju, vrt je stvarno lep, taman da uzivas malo u prirodi. Iskreno, nisam ni usla da vidim kaka je unutra, ali napolju je bas lepo jezero.
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 8.12.2009 15:55:56
|
|
|
|
Kleopatra
|
IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: Jeca RR Ja manastire MNOGO volim da obilazim. Možda, izmedju ostalog, i zato što projektujem crkve, pa uvek naučim i vidim nešto novo. A i duhovni mir koji ti pruži manastir kad kročiš u njega, meni je nezamenljiv. i ja volim da idem, i išla sam po manastirima po srbiji (fruška gora, ovčar-kablar, ras... skoro 50ak obišla), po crnoj gori (minimum 5 puta sam bila na Ostrogu), u hercegovini ( u tvrdoš), hrvatskoj (lepavina) i svaki je na svoj način lep i u svakom sam se osećala posebno. A najviše utisaka su mi ostavili Ostrog, Crna Reka i Kuveždin (Djipša- fruška gora) I ja mnogo volim da obilazim manastire i bila sam u dosta njih da ne nabrajam sad,a najveci utisak na mene ostavio je manastir Mileseva i freska Belog andjela koja se nalazi u njemu.
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 8.12.2009 20:24:27
|
|
|
|
Anoniman
|
OBOZAVAM da obilazim manastire! Ravanica me odusevila! MM i ja smo skupili neke pare i izasli na kafu i kao ajmo do manastira nekogi odmah krenuli i obisli Lesije,Sv. Petku, Ravanicu,hteli smo do Manasije al bilo kasno! Isla sam i sa verounaukom u dosta njih!
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 8.12.2009 20:25:25 >
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 8.12.2009 20:26:52
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: gagins Ako mene moje oko ne vara,to je nasa Petrovaradinska tvrdjava!!! Jesam li pogodila? Daaa Oduševilo me to mjesto
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 8.12.2009 20:49:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR A i duhovni mir koji ti pruži manastir kad kročiš u njega, meni je nezamenljiv. Slazem se! Kad smo MM i ja bili u Sv.Petku stigli smo uvece pred bogosluzenje i prvo nismo hteli da udjemo al pozvale nas monahinje unutra! Bili smo sami sa njima unutra,jeza je prolazila kroz mene sve dok nismo izasli! Neverovatan osecaj!
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 22.11.2014 15:52:47
|
|
|
|
snezap
|
ja sam bila u Fantastu i svidja mi se. A obisla sam i dosta manastira, i volim to
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 23.11.2014 10:09:50
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja obožavam da obilazim manastire i kada god mi se pruži prilika da idem ja je ne propuštam
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 23.11.2014 22:58:45
|
|
|
|
Mala Elena
|
Volim setnje na planini...danas smo imali jednu na Zlatiboru . Jedva cekam prolece i da njim malo toplije vreme da odemo ponovo
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 23.11.2014 23:09:40
|
|
|
|
choopa choops
|
Ne volim da obilazim dvorce. Nije mi interesantno.
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 23.11.2014 23:17:40
|
|
|
|
Bibilib
|
Obozavam da obilazim manastire i crkve...
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 23.11.2014 23:26:14
|
|
|
|
bubulence
|
Volim da obilazim manastire. obzirom da sam odrasla na Fruskoj gori bilo bi cudno da je drugacije. pored Fruskogorskih, mnogo su mi se dopali manastiri Zica i Ljubostinja...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 17.11.2024. - VELIKE ZVEZDE ZA MALE DIVOVEPovodom Svetskog dana prevremeno rođene dece 17.novembra, Udruženje roditelja prevremeno rođene dece Srbije Mali Div org...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?