Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 16.7.2009 9:03:09
|
|
|
|
oliveradj
|
Pa niko ne voli ovakva mesta izgleda da sam suviše staromodna bila juče kad sam postavila ovo .
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 16.7.2009 9:21:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Mene mnogo smara obilaženje manastira... valjda posledica ekskurzija.
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 16.7.2009 9:28:01
|
|
|
|
guppy RR
|
I mene to smara Ali sam uživala obilazeći dvorce uz Loaru (Francuska). Nije mi se slušalo priče, ali uživala sam u pogledu... pa još uz reku, Mmmmm.
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 16.7.2009 9:29:33
|
|
|
|
Anoniman
|
I meni je bilo super obilaziti svašta nešto po svetu. Ali pomisao penjanja na Frušku goru i obilaska manastire...
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 16.7.2009 9:59:33
|
|
|
|
oliveradj
|
Taso dušo pogledaj sajt nisu manastiri nego dvorci Vojvodine, jest da nisu neki kao u Hrvatskoj i Sloveniji, ali ja volim da vidim takve građevine. Nisam baš neki ljubitelj obilazaka manastira, odem ako mi je neki usput, ali putovanje baš zbog obilaska manastira NE nikako.
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 16.7.2009 10:01:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je to sve isto.
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 16.7.2009 10:02:52
|
|
|
|
Kiki BG
|
Joooj to je divno i romanticno! Ja sam htela da idem u takav dvorac, da provedem vikend sa dragim.. ali po meni, to je samo za vikend jer se smoris ako ostajes duze.. Generalno, volim bajkovita i romanticna mesta iako svoju romanticnu dusu vesto sakrivam!
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 16.7.2009 14:29:46
|
|
|
|
Lu
|
Ja to strašno volim mada nisam bila baš često u prilici. Volim da razgledam,dvorce,stare manastire,samostane,ja odmah zamišljam kakv se život tu odvijao. Od Vojvođanskih dvoraca sam posjetila dvorac Dunđerski i oduševljena sam,prekrasni vrtovi,bazen u kome su se kupali Dunđerski,ergela s konjima,a tek pogled sa one kule...neopisivo lijepo
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 16.7.2009 14:35:07
|
|
|
|
Verus
|
olivera bas sam impresionirana...sramota da me da kazem da nisam nikada bila...ali cu definitivno obici! Fascinirana sam starim kulturama, i pomalo sam staromodno/romanticna tako da mi se to definitivno dopada...
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 16.7.2009 14:43:39
|
|
|
|
oliveradj
|
Ja sam bila u Bečeju stvarno je lepo sređeno vredi videti, Čelarevo nije loše tad je još bio otvoren za posete i ima lep park. Biserno ostrvo kod Bačkog Gradišta nije nešto, jedino je voda lepa i prozirna deo mrtve Tise, Kamenica naravno jako je lepo tamo, prolazila u Beočinu pored dvorca izgleda očajno zarastao u korov. Volela bih da vidim još neke otom potom.
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 16.7.2009 14:48:05
|
|
|
|
Lu
|
Olivera jel Bečej ono jezero jako lijepo uređeno
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 16.7.2009 14:59:05
|
|
|
|
Jeca*
|
Mm i ja smo na početku zabavljanja seli u kola i obišli 12 manastira (subota i nedelja). Prvo Mileševa, krajnji jug, pa se peli nazad ka Beogradu, prespavali u Mataruškoj banji. Jedan od najlepših vikenda u životu!!! Ja manastire MNOGO volim da obilazim. Možda, izmedju ostalog, i zato što projektujem crkve, pa uvek naučim i vidim nešto novo. A i duhovni mir koji ti pruži manastir kad kročiš u njega, meni je nezamenljiv. Što se tiče dvoraca, hvala oliveradj na sajtu, zaista je zanimljiv i već vidim da mi je to jedno od prvih putovanja tog tipa...za početak mi je od odavno želja da vidim dvorac Dundjerskih
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 16.7.2009 15:02:36
|
|
|
|
božana
|
Ja obožavam da obilazim takva mesta.
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 16.7.2009 18:48:47
|
|
|
|
afrodita
|
Zato sto ne mozemo otputovati u inostranstvo priustimo sebi vikend ili rostilj sa prijateljima na ovakvom mestu. Mislim na Fantast dvorac KLIK Mesto je predivno. Drugarica mi je tu imala vencanje. Volela bih da vise puta godisnje mogu da posetim ovakva mesta sa porodicom ALI vreme i novac cine svoje.
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 17.7.2009 12:05:55
|
|
|
|
oliveradj
|
Lu ne znam za jezero u Bečeju, ovo je deo mrtve Tise za koji sam pisala kod Bačkog Gradišta gde mi se voda tada činila bistra i bila je neka plažica. Za Bečej neka neko javi ako zna Pliz
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 17.7.2009 12:14:29
|
|
|
|
magnetic
|
Ja bih definitivno isla.Kada je odmor u pitanju nigde mi nije dosadno
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 17.7.2009 22:08:10
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: oliveradj Lu ne znam za jezero u Bečeju, ovo je deo mrtve Tise za koji sam pisala kod Bačkog Gradišta gde mi se voda tada činila bistra i bila je neka plažica. Za Bečej neka neko javi ako zna Pliz Kad sam išla od N.Sada prema Somboru(to mjesto je puno bliže Somboru) bila sam na nekom jezeru,tada je bila jesen pa se nije kupalo ali inače se tu kupaju,plaže su uređene...čini mi se da se zove Bečej ali nisam baš sigurna da je to to,ima i drveni mostić preko nekog potočića i cvijeća i igralište za odbojku i sl,da i restoran,ma predivno je,možda neko prpozna o čemu pričam
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 28.8.2009 15:46:10
|
|
|
|
Lu
|
Joj kako sam smotana Ovo što sam opisivala u predhodnom postu je aqva park Rodić! Možda ću uskoro da posjetim salaš od Nataše Bekvalec pa me zanima ako je neko bio tamo,kako je i šta sve ima
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 28.8.2009 15:47:45
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: lu Joj kako sam smotana Ovo što sam opisivala u predhodnom postu je aqva park Rodić! Možda ću uskoro da posjetim salaš od Nataše Bekvalec pa me zanima ako je neko bio tamo,kako je i šta sve ima Ja nisam ni znala da N. Bekvalac ima salas
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 28.8.2009 15:48:59
|
|
|
|
Anoniman
|
ej Lu otvorio se nedavno i u fojnici neki aqva park...kažu loodilo ...i odličan je bar na slikama što sam vidjela a ovo za natašu prvi put čujem
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 28.8.2009 15:49:21 >
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 28.8.2009 15:50:19
|
|
|
|
Lu
|
Nisam ni ja a uskoro ću da idem tamo,odnosno da navratim Ma sigurna sam da ona tu ne gaji svinje Šalim se malo,znam samo da ima restoran pa možda nešto u tom "salaškom"stilu Pošto idem kroz Vojvodinu navedite ao ima nešto od ovih mjesta što ne smijem propustiti
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 28.8.2009 15:54:37
|
|
|
|
Lu
|
SALAŠ 84-KLIK
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 28.8.2009 15:57:48
|
|
|
|
Rivana
|
Lepo izgleda cula sam za taj salas ali nisam znala de je Natasin
|
|
|
|
RE: Da li volite da obilazite ovakva mesta 28.8.2009 16:04:34
|
|
|
|
Lu
|
Meni rekoše da je njen, a ja nemam pojma Uglavnom je prelijepo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Za sve nas koje ne volimo da peglamo!Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?