Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodila se Marijana22 4.5.2012 6:38:16
|
|
|
|
mamamikka
|
Čestitam!
|
|
RE: Porodila se Marijana22 4.5.2012 9:02:09
|
|
|
|
peca
|
Cestitam Marijana
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 4.5.2012 18:34:50
|
|
|
|
JasnaM
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 4.5.2012 23:29:11
|
|
|
|
Bebilina
|
Marijana draga cestitke od sveg srca! Momcini najtoplija dobrodoslica i zivot prepun smeha!
|
|
RE: Porodila se Marijana22 4.5.2012 23:37:59
|
|
|
|
Rada T.
|
Sve najlepše želimo od srceta!!!
|
|
RE: Porodila se Marijana22 4.5.2012 23:39:32
|
|
|
|
mtajcica83
|
Cestitam Marijana, sve najbolje!!! Nek je momak ziv i zdrav!!!
|
|
RE: Porodila se Marijana22 7.5.2012 10:21:17
|
|
|
|
crazymama
|
trebalo je u subotu da izadju iz porodilista, ne znam sa li su ...?
|
|
RE: Porodila se Marijana22 7.5.2012 10:25:23
|
|
|
|
pandina
|
Bas se pitam sta je sa Marijanom. Ima li kakvih vesti? Verovatno ce se uskoro javiti...
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 7.5.2012 15:17:51
|
|
|
|
Biserce
|
cestitam!
|
|
RE: Porodila se Marijana22 7.5.2012 23:09:48
|
|
|
|
marijana22
|
Hvala svima na zeljama, cestitkama i pozdravima Svratih samo na kratko da vam javnem da smo danas stigli kuci. Ostali smo duze koji dan bebac je imao neku infekciju. Sad smo oboje ok. Pisacu sutra ili ovih dana sve kako je bilo, Grlimo vas i ljubimo i ja
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 8.5.2012 0:39:39
|
|
|
|
gracia
|
uzivajte! i pisi nam! i otkud to da se porodis u frontu??
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 8.5.2012 7:59:10
|
|
|
|
pandina
|
Marijana
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 8.5.2012 8:13:46
|
|
|
|
Ivence
|
Jeeeej, Marijana, DOBRODOSLA U KLUB MAMA!!! Ljubimo bebca i tebe Milica i ja
|
|
RE: Porodila se Marijana22 8.5.2012 22:46:14
|
|
|
|
pandina
|
Marijana, kako si? Kako je beba?
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 9.5.2012 7:48:18
|
|
|
|
marijana22
|
Devojke Dobro smo oboje. On samo spava i jede.......... Dobar je..........ljubav moja . Ja sam ok malo rana zateze, malo bradavice bole (izgrickao me ) jos mao da se uhodamo bice ok sve to
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 9.5.2012 8:13:46
|
|
|
|
Sandricak
|
sve ce to biti dobro Marijance :) iznenadi ti mene bas, presisala si nas sve... Ljubac za bebca i tebe :*
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 9.5.2012 8:39:44
|
|
|
|
marijana22
|
Elem, evo moje price.......... 1. maj sunce sija, ptice pevaju mi raspalili rostilj............milina Krecemo kuci mm kaze: E sad mozes da se poradjas Stigli kuci, uvece oko 9 pocinje stomak da me boli. i to ne nesto mnogo. Odem do wc-a imala dijareju,posle 15 min isto: Prosetamo mm i ja do apoteke kupimo linex. Popijem lek, al me stomak i dalje boli, a nemam dijareju. Vec mi postalo sumnjivo izmerim vreme, boli me na 10 min. Ja reko nema sanse da su mi kontrakcije odma na 10 min + ne boli mnogo, kratko traju i boli me samo donji deo stomaka (nama na vezbama rekli da bol pocinje gore pa se siri na ceo stomak). Oko pola 12 boli me malo jace, ne znam stada radim.......... koga da pitam. Da idem u bolnicu bzvz mi ako je dijareja............ U pola 1 bol na 7 min. Mi krenuli u bolnicu pa sta bude. Odemo u Gradsku, pregleda me dr. - imate kontrakcije, otvoreni ste 3-4 prsta ali ne mozemo da vas primimo nemamo neki materijal I ja sta cu odem u front. Oni me prime, srede (beba procenjena na 3 600gr, super)u pola 4 bila na stolu. Dali mi indukciju, ja se lepo otvarala, ali beba visoko..... Mislim da sam za jedno 3h bila otovrena 8-9 prstiju Kontrakcije me nisu mnogo bolele, izdrzi se, dises....... Dosao dr. da mi prokine vodenjak i kaze pa vama je pukao vodenjak Pojacali mi indukciju da bi krenuli naponi da se beba spusti. E tad krece zurka bole kontrakcije, krecu naponi ne smem da se napinjem jer je beba visoko............. Uzas. Moram da vam kazem da sam velika kukavica. Jedina sam se ja cula. Zovem sestre doktore da mi daju nesto za bolove, ne mogu da izdrzim............. ( Devojke koje treba da se poradjaju nemojte da se plasite, nije bas toliko strasno, nego sam ja sva kilava i kukavica. Kod zubara ne otvaram usta bez anestezije. Ne znam sto sam izgravala heroja, trebalo da uzmem odma epidural) I tako posle sat i po dva dolazi drugi dr. da me pregleda i kaze a sto nije prokinut vodenjak . Nije mi uopste jasno kako je onom prvom to promaklo. Jos mi je bila zelena plodova voda Onda bas krecu naponi, a beba se ne spusta. Tako su me pustili jedno sat vremena onda dosli dr.i babica. Dr. gurao bebu ja napinjala, babica vikala........i porodih se na kraju. Sve u svemu nije bilo tako strasno. Poradjala sam se 7h, prva 3h nije mnogo bolelo, ovo posle jeste.......ali prezveh
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 9.5.2012 10:00:41
|
|
|
|
mejvis
|
Bravo marijana! Kakva kukavica, nisi kukavica čim si se porodila! Svaka čast!
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 9.5.2012 11:59:40
|
|
|
|
pandina
|
Bravo, hrabrice! Kako se zove mamin ponos?
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 9.5.2012 22:51:37
|
|
|
|
crazymama
|
IZVORNA PORUKA: marijana22 Devojke Dobro smo oboje. On samo spava i jede.......... Dobar je..........ljubav moja . Ja sam ok malo rana zateze, malo bradavice bole (izgrickao me ) jos mao da se uhodamo bice ok sve to ti si super, za razliku od mene... ja ne mogu da kazem da sam dobro, ali hvala Bogu Minja jeste!
|
|
RE: Porodila se Marijana22 9.5.2012 22:52:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Cestitam Marijana
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 10.5.2012 9:21:15
|
|
|
|
marijana22
|
IZVORNA PORUKA: mejvis Bravo marijana! Kakva kukavica, nisi kukavica čim si se porodila! Svaka čast! Zaista sam mislila da cu biti hrabrija i da cu moci vise da istrpim, ali.............Najbolji je bio komentar jedne sestre: Sto se niste bolje spremili za porodjaj
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 10.5.2012 15:35:19
|
|
|
|
crazymama
|
'oces li nam reci kako se zove decak :)))?
|
|
RE: Porodila se Marijana22 10.5.2012 16:19:27
|
|
|
|
Verus
|
ne vidim slike ja da moram d biram dala bih ime Aleksa. Negde procitah Strahinja jer ga je strah svega, a ne bih da mi sin bude takav
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
PeleneKoje pelene koristite za vaše dete?Pampers (
90%)
Huggies (
3%)
Boni (
3%)
drugo (navesti u komentaru koje) (
5%)
Ukupan broj glasova: 143Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!