Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodila se Marijana22 2.5.2012 12:07:53
|
|
|
|
Sanchy
|
Svaka cast,veliki decak,sve najbolje mami i bebici...
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 2.5.2012 12:11:38
|
|
|
|
anajid
|
Cestitamo srecnim roditeljima!Neka je decak ziv i zdrav!
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 2.5.2012 12:12:27
|
|
|
|
tijatija
|
cestitam
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 2.5.2012 12:13:05
|
|
|
|
soni
|
jaooo cestitam!!! pa kada se pre porodi.. do juce smo pisale.. sve najbolje marijana
|
|
RE: Porodila se Marijana22 2.5.2012 12:20:02
|
|
|
|
bubulence
|
veeliki decak . cestitamo i mi...
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 2.5.2012 12:37:55
|
|
|
|
izabella7
|
Cestitam !!! Sve najbolje mami i bebi
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 2.5.2012 12:38:25
|
|
|
|
Alexxa
|
Jaoj, Marijana, ti to na brzinu , neka je sa srećom! Nadam se da si dobro prošla! Čestitam!
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 2.5.2012 12:39:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Čestitamo i Žaba i ja! Bravo za momčinu, a pre svega bravo za mamu!!!
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 2.5.2012 12:41:17
|
|
|
|
Nestrpljivaa
|
Cestitam Marijana ti to bez najave bas si nas iznenadila,neka je bebac ziv i zdrav.
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 2.5.2012 12:58:56
|
|
|
|
Sandricak
|
ja ne verujem... Sinoc mi je dala broj da joj javi ako se kod mene to desi, i jos kaze nema nikakve najave kod nje... Kad ono... BRAVOOOOOOOO... CESTITAM OD SRCA NA VELIKOM DECAKUUUUUUU....
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 2.5.2012 13:05:31
|
|
|
|
Figaro88
|
Marijana cestitam
|
|
RE: Porodila se Marijana22 2.5.2012 13:11:29
|
|
|
|
marince1
|
Vau veliki momak! Cestitam Marijana
|
|
RE: Porodila se Marijana22 2.5.2012 13:14:35
|
|
|
|
maya78
|
cestitam
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 2.5.2012 13:23:08
|
|
|
|
pandina
|
Cestitam, Marijana Bravo za tebe i velikog momka
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 2.5.2012 13:27:11
|
|
|
|
pandina
|
Bila si u pravu, beba je cekala da prodje prvomajski rostilj A zasto u Frontu, zasto ne u Gradskoj?
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 2.5.2012 13:29:40
|
|
|
|
NadaR
|
cestitam
|
|
RE: Porodila se Marijana22 2.5.2012 13:31:54
|
|
|
|
crazymama
|
kaze da su je iz gradske prebacili u front, jer nisu imali nesto sto je trebalo za njen porodjaj. Ne znam sta...
|
|
RE: Porodila se Marijana22 2.5.2012 13:33:30
|
|
|
|
pandina
|
Ipak se sve brzo zavrsilo, najvaznije je da su sada oboje dobro.
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 2.5.2012 13:39:51
|
|
|
|
Anoniman
|
eto!! pa sinoc je vikala kako ne da preko reda da se ide cestitamo!
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 2.5.2012 13:43:02
|
|
|
|
Vekilica
|
cestitke od srca
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 2.5.2012 14:29:16
|
|
|
|
Anoniman
|
cestitam!
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 2.5.2012 16:00:22
|
|
|
|
crazymama
|
evo je u sobi do moje, ok se oseca
|
|
RE: Porodila se Marijana22 2.5.2012 16:09:31
|
|
|
|
hanka
|
veiki decak,sve najbolje mami i
|
|
|
|
RE: Porodila se Marijana22 2.5.2012 16:12:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Cestitamo, neka je ziv zdravm CM salji marijani pozdrave od nas sa rr.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
terminmara31Drage moje, koje ste vec radjale! Meni je ovo prvo dete, termin je 24.2., pa me zanima kad ste se vi porodile:na dan termina (
20%)
(
80%)
Ukupan broj glasova: 60Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!